Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
Részben egyetértek veled, de nagyrészt viszont nem! Mindenkinek más igényei vannak. Ha csak filmnézésre kell neki, akkor valóban pénzkidobás. Ennyi amiben egyetértünk. Creative valóban nem remekel a driverek terén ez biztos, de nem csak Creative van a világon. Amúgy nekem semmi gondom vele, pedig nem az első X-FI karim.
Nekem például már nem lenne jó az integrált realtek, sőt semmilyen alaplapi hulladék
, mert pl zenét legtöbbször analógon hallgatok, filmet pedig digiten nézek. Bizony a Realtek analóg csatornái, valóban kritikán aluliak. Szóval nézőpont kérdése, hogy pénzkidobás-e. Számomra biztosan nem lenne az. A lényeg, hogy csak előrébb lehet egy "minőségibb" hangkártyával mint az alaplapival, hátrébb biztosan nem.
Egyéni vélemény, természetesen nem kell egyetértenünk, ettől még remélhetően megmarad a béke. 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem például már nem lenne jó az integrált realtek, sőt semmilyen alaplapi hulladék
, mert pl zenét legtöbbször analógon hallgatok, filmet pedig digiten nézek. Bizony a Realtek analóg csatornái, valóban kritikán aluliak. Szóval nézőpont kérdése, hogy pénzkidobás-e. Számomra biztosan nem lenne az. A lényeg, hogy csak előrébb lehet egy "minőségibb" hangkártyával mint az alaplapival, hátrébb biztosan nem.
Egyéni vélemény, természetesen nem kell egyetértenünk, ettől még remélhetően megmarad a béke.