- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Este jobban ment a játék, felébredtek az amerikaiak, akik nem szégyellik lelkes amatőr angoltudásukat és mernek beszélni, jól össze lehetett dolgozni. Még egy 12 éves srác is volt, akit már azért szidtak, hogy kicsit fogja már be a pofáját, mert nem lehet hallani semmit.
Pedig az ajtók mögötti lépésekből sokat le lehet szűrni. A hangok borzasztó jók eleve, a szomszéd szobából jövő lövések hangjai mind egy-egy kisebb robbanással ér fel, minden nagyon igazi és veszélyes(nek tűnő). Viszont nem nagyon sikerül befejezni a küldetéseket, a pályák hatalmasak, az ellenfelek kemények, a bolond civilek meg a semmiből ugranak elő, hogy "HAHÓ, ITT VAGYOK" és egy pillanattal később már vértócsában fekszik. Amennyire idegesítő, szerintem ez annyira életszerű, ezt simán el tudom képzelni a valóságban.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- BestBuy topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kedvenc zene a mai napra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE3 2025 40MM Starlight 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig az ajtók mögötti lépésekből sokat le lehet szűrni. A hangok borzasztó jók eleve, a szomszéd szobából jövő lövések hangjai mind egy-egy kisebb robbanással ér fel, minden nagyon igazi és veszélyes(nek tűnő). Viszont nem nagyon sikerül befejezni a küldetéseket, a pályák hatalmasak, az ellenfelek kemények, a bolond civilek meg a semmiből ugranak elő, hogy "HAHÓ, ITT VAGYOK" és egy pillanattal később már vértócsában fekszik. Amennyire idegesítő, szerintem ez annyira életszerű, ezt simán el tudom képzelni a valóságban.