Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
válasz
steelhand #334 üzenetére
Hello!
Nekem is volt ilyen hogy nem indult el többé a Transmission, legutóbb tegnap amikor hazaértem a nyaralásból! Nem tudom mitől lehet, de érdemes mentést készíteni, veze írta hogy hogyan kell, ha érdekel olvass vissza!
Küldd át nyugodtan, de szerintem egy screenshot elég róla, abból már okosabbak leszünk!
Ha a böngészőben nem jelenik meg a NAS Webgui-ja, akkor a cache miatt lehet. Ürítsd ki a böngésződ cache-ét! Vagy használj CCleanert!
-
Zamery
senior tag
válasz
steelhand #307 üzenetére
Újratelepítés előtt még megpróbálhatnál egy pár dolgot. A Transmission újraindítását pl. vagy a NAS újraindítását. A fix IP-t beállítottad az elején, ugye? Esetleg még a remote GUI-t is megnézhetnéd, hogy minden rendben van-e a beállításokkal, ill. a webes GUI-t próbáltad?
Vagy ha gondolod átküldheted a settings.json fájlt, és megnézem hátha abban van a hiba. -
Zamery
senior tag
válasz
steelhand #295 üzenetére
Hello!
Első körben én megnézném, hogy mennyi a CPU ill. a memória használata a NAS-nak, mert lehet, hogy valami beállítás miatt 100%-on fut a CPU, vagy a memória. Az 59 torrent nem hiszem, hogy gondot okozna sokkal többet is vidáman kezel a TM ill. a NAS!
A Windows 7 sem jelenthet gondot, én is arról próbálkozom, és nincs probléma!
A Transmisson-t sajnos nem fordították le a ZyXEL-re, nincsen belőle zypkg, ezért kell az FFP-Stick.
-
steelhand
csendes tag
válasz
steelhand #294 üzenetére
Akkor részben meg is válaszolom magamnak a kérdést. Legalább is amit tapasztaltam.
Tehát, azt sikerült kideríteni, hogy a NAS dolgozik a háttérben, csak a TR-re nem lehet csatlakozni. A NAS WEBGUI-ját sem mindig sikerül elérni. Igaz Win7 alól gyűrőm. Sem a gyorsítótárazás, sem a ccleaner nem segített. Ellenben ha leállítom az összes torrentet, akkor szépen fut a TR GUI. Most átállítom a frissítési és a szétkapcsolási időket a TR GUI-ban, mert lehet, hogy ez a mennyiségűá torrent sok volt neki (59 db). Könnyen lehet, hogy a NAS webes elérését is befolyásolja? Ott nem tudja valaki, hogy hol találok konfigurációs filet (nem a weben keresztül elérhetőt)? Az sem gond, ha nem win7, hanem unbutu alól érhető el, most állok át linuxra, egy kis gyakorlás nem árt)))
Még egy kérdés, amolyan elméleti felvetés. Ha a TR fut penről, akkor miért nem futtatható magából a NAS-ből a pk-rendszerből? Ha pyload onnan fut, akkor csak kellene lennie egy olyan torrent kliensnek ami onnan futtatható.
Üdv:steel
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest