Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wendelke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #425 üzenetére
Hali!
Nos én a telepítést az első USB-n végeztem, majd mivel nem tetszett, hogy elöl van bent a pendrive, így hátra tettem. Nekem így működik. Azért írtam, hogy költői a kérdés, mert én arra gondoltam, hogy tök mindegy, hogy melyiket használom, legalább is úgy tűnik. Mondjuk ezért is kérdeztem Zamery-től, hiszen Ő van otthon ebben a témában.
A felhasználónév/jelszó párosításra visszatérve, én kipróbáltam a létező összes lehetőséget, az admin/1234-től kezdve, a root/(megváltoztatott saját jelszó)-n keresztül mindegyik lehetőséget, de nem jött össze. Az mondjuk lehet, hogy én vagyok a b@lfasz, és átsiklottam valamin, de akkor sem jött még össze a jelszóval belépés a TM Remote GUI-val, csak úgy, hogy belepiszkáltunk a setting.json beállításokba. Így nem kér jelszót a belépéshez.
-
veze
őstag
válasz
Anonymus23 #425 üzenetére
szerintem sem megy hátulrol. csak az elsöböl bootol be
lehet kapni olyan pendriveokat amit ha bedugsz, annyi se áll ki belöle mint amit beledugtál.. csak olyan 8mm -ny áll ki belöle
én a corában láttam, igaz nem volt olcsó, 4 GB és 2800Ft
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Marvel Snap
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 LTE Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest