Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pomk

őstag

Sziasztok!

Adott egy média lejátszó, amihez csatlakoztatva van egy külső HDD USB 3.0-n keresztül.
    Azt szeretném, hogy a torrentek letöltését és seedelését a média player végezze. Azt olvastam, hogy erre megfellő alkalmazás a Transmission. Le is töltöttem egy torrent fájlt és a Transmission GUI-t. Kérdésem az, hogy hogyan tovább? A GUI kéri az IP címet, megadtam, beraktam a torrent fájlt a GUI-be, de meg kell adnom egy elérési útvonalat. Oda mit kell beírni?
    Ill. hogy tudom azt elérni, hogy mondjuk a laptopomról vagy a munkahelyemről elindítok egy torrent fájlt és azt töltse a média player? Ha laptopon elindítom a GUI-t beállítom, hogy mit töltsön és hova, majd kikapcsolom a laptopot, akkor tovább megy a töltés és seedelés a média playerről?
    Elég bugyuta kérdéseknek tűnnek még nekem is, de sajnos a válaszokat nem tudom és meg találni sem tudom rá sehol. :U

Szerk.:
    A webes felületről simán ment minden. Csatlakoztam erre a címre: ipcím:9091/transmission/web/#upload. De ha a GUI-t kívánom használni, akkor ott minek kell lennie a letöltési helynek?

Új hozzászólás Aktív témák