Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
atillaahun
üzenetére
[lengyel build. prop jan 18] b 04-et kaptak, de nem tudom, hogy ebből mi az ami friss, de majd a "konyhások" megmondják.
zeg: "Ha lefagy a kijelző, a hangerőszabályozó gombok és kijelzésük tovább működik. Miközben foyamatosan fel és lefele állítod a hangerőt, közben nyomogasd tetszőlegesen a kijelző alatt található érintőgombokat. Pár másodperc után a kijelző érzékelése megjavul, újraindítás felesleges. "
- nekem pl.: bejövő hívásnál befagy, eleve nincs zárolás/felveszem, vagy sem/ olyankor hiába nyomogatok én bármit is; csak ha ő akarja akkor fog reagálni, én még nem találtam rá semmi ilyen megoldást, csak ezt:

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Keresünk dokkolókat
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest