Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
kfz81
tag
Szegedi szervizben volt! A grand x-el összehasonlítva az Idol S elég jó, a kijelzője nagyobb, gyönyörű tű éles képpel, gyors, szokatlan hogy a telefon nagyobb, de sokkal könnyebb és nagyon vékony, én eddig teljesen meg vagyok vele elégedve és nem bántam meg a cserét, skype-on videóhívástr indítottam vele és az is tökéletes, az előlapi kamera is használható! Nálam a garancia ujra indult, teljesen új garancia papírt kaptam!Hétvégén még megnéztem a Galxy express-t és annak is megtetszett a kijelzője, bár felbontásban sokkal jobbak az Idol S, de még is megfogtak a samu színei!Ma mielőtt a döntést meghoztam, pont olyan szerencsém volt hogy az üzletben az Idol S és a Galaxy Express pont egymás mellett voltak, és így egyből el tudtam dönteni hogy melyiket is választom, mert az express-nek a színei magában nagyon szépek, de összehasonlítva az alcatel-el teljesen más a samsung-nak erős mű színei vannak, és a fehér nem fehér benne hanem halvány szürke , de ez csak akkor látszódott ha egymás mellett volt a két telefon!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest