Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Köszi mindenkinek a biztatást, amint elkészül a szerkezet, jövök a 2. résszel!
dabadab!
Gyárilag volt rajta egy vékony öntapadós ragasztó, hasonló, mint a kétoldalasok. Elvileg ezekre hővezető ragasztót raknak, aztán hogy a valójában jobban vezeti-e a hőt, nem tudom. Van még pár fölösleges, ha érdekel írj PÜ-t!Köszönöm a választ, valóban WiFi távirányítású. Kipróbálom a Yatse-t, pofásnak tűnik, pont úgyis gondban vagyok, mert a régi iOS-es távirányító appom csak az XBMC régi HTTP-API-ját ismeri csak. Az az app ami meg ismerné az új verziók JSON-RPC-jét, az nem fut már el az 2. gen iPod-on. A Raspberryre meg ahogy láttam nincs XBMC 11, bár lehetne fordítani, de még nem volt lelkierőm nekiállni, sajna nem vagyok ilyesmiben expert. Szóval lehet, hogy távirányító eszközt is cserélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Call of Duty: Warzone
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi