- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Köszi mindenkinek a biztatást, amint elkészül a szerkezet, jövök a 2. résszel!
dabadab!
Gyárilag volt rajta egy vékony öntapadós ragasztó, hasonló, mint a kétoldalasok. Elvileg ezekre hővezető ragasztót raknak, aztán hogy a valójában jobban vezeti-e a hőt, nem tudom. Van még pár fölösleges, ha érdekel írj PÜ-t!Köszönöm a választ, valóban WiFi távirányítású. Kipróbálom a Yatse-t, pofásnak tűnik, pont úgyis gondban vagyok, mert a régi iOS-es távirányító appom csak az XBMC régi HTTP-API-ját ismeri csak. Az az app ami meg ismerné az új verziók JSON-RPC-jét, az nem fut már el az 2. gen iPod-on. A Raspberryre meg ahogy láttam nincs XBMC 11, bár lehetne fordítani, de még nem volt lelkierőm nekiállni, sajna nem vagyok ilyesmiben expert. Szóval lehet, hogy távirányító eszközt is cserélek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Horgász topik
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS Plus előfizetések
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest