Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Akkor felsorolom azokat a játékokat amiket sikerült működésre bírni linuxon:
A wine:
1. Prey.
2. Call of Duty 2
3. Star Wars Jedi Outcast
4. Operation Flashpoint Cold War Crisis
5. Serious Sam: 2nd Encounter
6. Soldier of Fortune 2: Double Helix Gold
7. Area 51PlayOnLinux:
1. FEAR.
CrossOver:
1. Call of Chtulhu Dark Corners
Akárhogy is számolom, ez 9 játék, vannak akiknek windowson nincs ennyi, és akkor nem számoltam a natív linuxos játékokat, mint például az Enemy Territory Quake Wars, vagy a Quake 4, vagy a DOOM 3, vagy Return to Castle Wolfenstein. És akkor még mondják hogy a linux nem jó játékplatform. Én igényes vagyok, és a wine tekintetében csak az felel meg ami legalább úgy fut mintha windowson futtatnám.
Azt hiszem abbahagyom a kísérletezgetést a játékokkal, ennyi game egyenlőre elég. Meg már amúgy sem nagyon fér, azt a 80 GB-ot amit a linuxnak tartok fenn, belaktam. Lehet hogy több helyet kellett volna hagynom, kb 10 GB van szabadon ami kell is ha torrentezni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad 3 - 15,6" Full HD - AMD Athlon Silver 3050U - 4GB - 512GB SSD - Win10 PRO - MAGYAR
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest