- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- talmida: Változások 2. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zed01
őstag
Kb egy hónap megjelenik az Ubuntu 10.04 LTS. Mivel LTS, ezért túl sok újdonság nem lesz benne, hacsak nem az új témát és a zeneboltot nem említem, de ezek nem rendszerszintű változások. De nem is baj hogy nincs sok újdonság, így valszeg bug is kevesebb lesz benne, vannak akik az Ubuntut Buguntunak nevezik a a megjelenést követő bughalmazok miatt (amit általában egy másfél hónap alatt azért javítanak). Én megmondom őszintén, hogy jobban örülnék ha csak évente jelennének új verziók az Ubuntuból, de azok körültekintően tesztelt hiba mentes operációs rendszerek legyenek. Sokan nem értik miért ragaszkodok ennyire az Ubihoz, mikor ezer meg egy féle linux van. Én is tudom hogy például az OpenSUSE legalább olyan jó mint az Ubuntu, de a megszokás nagyon nagy úr. Pl. a 9.04-es Ubuntuhoz rendszerszintű frissítés egy hónapja nem volt, eléggé nagyon stabil. Ami jól működik ahhoz minek hozzányúlni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kutya topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Odyssey G9 S49CG934SU Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-3740QM I 16GB I 500GB I 15,6" FHDI Nvidia I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! HP ZBook 17 - i7-4800MQ I 32GB I 256SSD+750GB I Nvidia I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4800MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xbox Series S játékkonzol
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest