Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Csak az utolsó felével nem értek egyet annak a levélnek, lényegében ezért sem szeretem azt az oldalt (2x ha felnéztem rá). Sajnos az az ember se ér többet, aki közszemlére teszi a hülye szerencsétlen emberi selejteket, mint maguk a képen szereplők. Most komolyan azt élvezik egyesek hogy nézik ezeket a hulladékokat ez szórakoztató? Nekem nem, elborzadtam mikor először megláttam az oldalt. Az oldal üzemeltetői se sokkal jobbak azoknál akik a képeken szerepelnek. De ugye a pénz az úr, gondolom fontosabb nekik a hirdetésekből befolyó összeg, mint az erkölcs....
Ja, és akik napi rendszerességgel nézik, röhögnek azokon, akik fejére inkább zacskót kéne húzni... hajrá fiatalság

-
Sajnos igy van. Ettol fuggetlenul nem gondolnam, hogy a tarsadalom tukret ok alkotnak. A mai magyar tarsadalom szenved, nem ettol, a hitelektol, penztelensegtol.
Szerintem melle lottel ezzel a bejegyzessel, mert a tarsadalom legnagyobb resze igenis normalis es emberi, jo erzesekkel toltott. Idiotak mindig lesznek, de ezt ne is probaljuk kozeliteni a Magyar tarsadalomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Energiaital topic
- Tanárian oktatja a ChatGPT a mezőnyt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)