- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Csak az utolsó felével nem értek egyet annak a levélnek, lényegében ezért sem szeretem azt az oldalt (2x ha felnéztem rá). Sajnos az az ember se ér többet, aki közszemlére teszi a hülye szerencsétlen emberi selejteket, mint maguk a képen szereplők. Most komolyan azt élvezik egyesek hogy nézik ezeket a hulladékokat ez szórakoztató? Nekem nem, elborzadtam mikor először megláttam az oldalt. Az oldal üzemeltetői se sokkal jobbak azoknál akik a képeken szerepelnek. De ugye a pénz az úr, gondolom fontosabb nekik a hirdetésekből befolyó összeg, mint az erkölcs....
Ja, és akik napi rendszerességgel nézik, röhögnek azokon, akik fejére inkább zacskót kéne húzni... hajrá fiatalság
-
Sajnos igy van. Ettol fuggetlenul nem gondolnam, hogy a tarsadalom tukret ok alkotnak. A mai magyar tarsadalom szenved, nem ettol, a hitelektol, penztelensegtol.
Szerintem melle lottel ezzel a bejegyzessel, mert a tarsadalom legnagyobb resze igenis normalis es emberi, jo erzesekkel toltott. Idiotak mindig lesznek, de ezt ne is probaljuk kozeliteni a Magyar tarsadalomhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest