Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
válasz
qpakcovboy
üzenetére
Elvileg ha felemeled a füledhez, akkor lezárja a fényérzékelő.
A képes problémára: szerintem másold fel előbb gépre a dolgokat, és onnan másold vissza. Ilyen bajt én még nem tapasztaltam...
Amúgy a telefon topikja itt van. -
ko9
addikt
Szerintem a képminőség elég korrekt, ha a macska hülyéskedik valamit, vagy látok egy jó kocsit, arra tökéletesen elég előkapni is lefotózni. Ja meg az automatikus dokumentumfelismerés jól jön puskázáshoz
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A videóban meg osztom Isten88 véleményét, mondjuk nem ennyire durva. -
ko9
addikt
Másik topikban említették, hogy szoftverrel elég sok mindent tudnak módosítani, minden hardver működésébe bele tudnak folyni. LEHET, hogy csak valami apróság az egész, azt átírják, és béke. VISZONT ez vajon fogja-e befolyásolni a telefon eddig szolgáltatásait/teljesítményét? Mivan ha lejjebbviszik a processzor sebességét, és azzal szűnik meg a zaj (ezt a példát mondjuk cáfolták, de a lényeget értitek).
LEHET, hogy csak beraknak egy zajszűrő algoritmust, ami a videóból kiszedni a hangot, és attól ciripelni fog, csak nem annyira észrevehető. Ez októberben kiderül
-
ko9
addikt
válasz
Bambusznád
üzenetére
Én meg sose jártam még így

-
ko9
addikt
Ezzel a widgettel állítom a fényerőt, nem kell hozzá rootolni. Én se fogom egy ideig, mert kell a garancia

-
ko9
addikt
válasz
lightstick
üzenetére
Mondjuk benne is van a cikkben, hogy a Telenor SIM kártya IS okozza a problémát

-
ko9
addikt
Alátámasztom, még meg se néztem, de eszembe jutott, hogy mikor próbáltam az egyik "játékot" (X-Plane 9), akkor a középtengely úgy remegett, hogy 5%-os tűréshatárt kellett beállítanom, hogy fel tudjak egyáltalán szállni. Akkor ennek nem tulajdonítottam jelentőséget, lehet hiba volt

-
ko9
addikt
Üdv!
A Minivel tudtunk szerint nincs ilyen probléma. Egyik se.
Gariztatni ameddig nem szereztünk tudomást arról, hogy vannak "tücsökmentes" készülékek, addig nem látom értelmét.
Az én készülékem 11W32-es, ami ugye 2011 32. hetében készült. Most 36.-at írjuk, és nem találkoztunk még 33/34/35-ös készülékekkel. Ez vagy azt jelenti, hogy dolgoznak az ügyön, vagy hogy nagy az átfutási ideje a készülékeknek. Bízunk benne, hogy előbb vagy utóbb lesz megoldás
-
ko9
addikt
Csak azért, hogy jó példával járjak elő, kezdem a bejelentések sorát!
Ciripelés érzékelhető nálam!
SK17i
SI 1249-4773
11W32
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iqos cigaretta
- ASUS routerek
- Hobby rádiós topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- További aktív témák...
- Xbox Series S 512 GB, Minden tartozékával kiváló állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)