- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ornagy
tag
Hát ha jól meghallgatom, akkor is sokkal gyengébb az átlagnál. És nem mindig fordul elő. De egyáltalán nem zavaró (esetemben), de egy szoft frissíés jöhetne már, mert irtózatosan eszi a memóriát az alap Oprendszer.
UI: Csak magas ferkvenciájú hangsóróval lehet hallani.(vagy füles)
-
Ornagy
tag
Akkorse zenél, jólműködik, engem csak az zavar hogy 355 MB memórából maximum 200 Szabad (ha minden alkalmazást kikapcsolok, és csak 1 főképernyő van). Szerintem nem eszik az android 155 MB-t alapból...
Ja és szerintem gyenge az aksi amit beleraktam, X8-amba is ugyanez az aksi van, ahhoz bőven elég volt, de ehhez... : /
-
Isten88
senior tag
Nem hiszem, hogy egy (szoftveres) zajszűrővel orvosolnák a problémát, mivel nem csak videó rögzítésénél hallatszik a ciripelés, hanem pl. világító kijelzőnél, ha a füledhez teszed, akkor is hallatszódik a halk ciripelés.
Ez PC-knél is előfordul (asztalinál is és laptopnál is találkoztam már vele, hogy ciripelteti a külső csatlakoztatott hangszórókat), de ott a földelléssel volt baj. Valahol fórumon is olvastam, hogy töltés közben eltűnik a telefon ciripelése, ezért gondoltam a földellésre egyből.
Proci órajelet nem hiszem, hogy visszavennék, de értem, hogy mit mondasz (valamelyik 'fícsört' letiltják, erre gondolsz szerintem). Ezt sem hiszem igazából, mert akkor csorbulna a telefon értéke és visszafejlődés lenne.
Nekem szervízben van a telefon, mert a fényérzékelője halt meg ~1-2 hét használat után, de majd csak visszakerül október végére...remélem már hibátlanul. -
sxxorp
őstag
És ezzel akkor leállítható az automata fényerő-szabályzás, amit egyébként menüből nem lehet átállítani? Csak mert ez pár embernek probléma volt, és mielőtt javaslom tudnom kellene, hogy ez akkor megoldás, mert most nem tudom tesztelni... Tehát ezután nem variálódik a fény magától?
-
Orsilány
csendes tag
Sziasztok,
Azt szeretném kérdezni, hogy ez a ciripelés zenehallgatás közben is érzékelhető? mert tervezném, h veszek egy ilyen telefont. A qwerty miatt nagyon tetszik nekem.. videót pedig nem nagyon szoktam készíteni, szóval ha csak akkor zavar be akkor lehet eltekintenék a problémától. Tudtok esetleg mondani valami más okot, hogy ne ezt a telefont válasszam... ugye szóbajött még a galaxy ace, a motorola defy, esetleg htc wildfire S... csak ugye ezeknél nincs fizikai qwerty bill.
Tudnátok nekem tanácsot adni?
nagyon köszönöm..
-
A telód egy zacsiba kerül benne egy lappal h mi a hibajelenség, megkapja egy technikus. Alapból kap új szoftot, megnézi a szerviz menüt mennek e a funkciók stb. Ha L 1-2-n nem javítható akkor megy 3-4-re. van h tudják mi a baja, de széria hiba. Egy új szoft sokat tud javítani mert állítja a HW-t is és néha az sokat javít a hibán. Van egy kitolható fehér nem jut eszembe a neve, annak az új szoft maga a megváltás mivel a hibának vélt 1 napos merülést javítja azzal h előbb kikapcsolja a kijelzőt meg ilyen dolgok. 5 nap alatt tapasztaltam dolgokat.
Ott csücsültem egy asztalnál. Múlt, nevetséges mai szemmel. Minden esetre azóta máshogy szemlélem a szervizeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13600 k
- Asztali PC , i7 6700 , RTX 2060 , 32GB DDR4 , 240GB SSD , 500GB HDD
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 17,3" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Új! Microsoft Surface Laptop 5 Alcantara 13.5" i5-1245U 16GB 1000GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest