Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nem tudom hogy attól jó lesz-e ha lockolod. Az amúgy csak egy sima fastboot parancs. De mindennek gyárinak kell lennie, se twrp, se átírt rendszerfájlok, mert egyből bootloop-al honorálja a készülék.
Másik út, ha supersu van fent akkor leszedni, twrp-ből magisk telepítés, magisk alá a safetynet fix modult berakni, magisk hide alatt bejelölni a kényeskedő szoftvereket (android pay, banki app, pokemon go, stb...) és kész. -
mQWeXgsf
aktív tag
Én a memóriakorlátozást kikapcsoltam, de a miui optimalizálást nem. Akkukorlátozást pedig a fontos appoknál /messenger stb/ egyenként ki lehet kapcsolni. Amúgy az én Note 4X-em 8 nap alatt jött meg spemall-ról EU express szállítással Miui Global 8.1 Stabil 8.1.10.0 rommal /magyar nyelvű/, de kapásból felajánlotta MIUI 8.2.2.0 OTA frissítést. Adtak hozzá ajándékba átlátszó puha szilikon tokot és üvegfóliát is. Alapból unlock-olt a teló. Akksi ideje brutálisnak tűnik. Minden általam próbált játék max beállításokkal szépen fut /GTA San Andreas, FIFA 16, Asphalt Extreme, Bully /itt árnyékokat ki kell kapcsolni/, F1 2016 stb./
-
Ezt olvastam az XDA-n erről az 50%-os megállásról:
YOUR ACCOUNT NICKNAME AND NAME WHILE APPLYING UNLOCK SHOULD MATCH. It is a reason for that 50% stuck error.)
És még:
the only one rule is to be logged with your right account with/using phone number in device AND in unlock tool
-
Az android verzió nem függ összes a MIUI verzióval, vagyis lehet MIUI 8 alatt 6-os, 7-es, de akár 5-ös android is. Sőt, általában egy adott készüléken nem szokta a Xiaomi frissíteni az android verziót, hacsak nem csúcskategóriáról van szó (legalábbis ritkán), de a MIUI frissül újabbra.
-
Szerintem, ha ugyanazzal az accounttal lépsz be a mobilba, mint amelyikkel megkérted a bootloader nyitást Note 3 Pro-ra, akkor már nem kell megint engedélyt kérned a nyitása, mivel az tudtommal nem készülékre szól, hanem accountra.
Vagyis belépsz a mobilon az accountra, majd a PC-n a megfelelő Xiaomi szoftverrel nyithatod a bootloadert.
mod: elkéstem, de nem írtam hülyeséget
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)