Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dapro
senior tag
Na sikerült. Először is azt írta most már hogy no need to unlock this device. De a recovery mode nem működött. Szerintem alapból nyitva volt a bootloader csak valami baja volt vagy pedig addig nyomogattam h nem vettem észre hogy nyitott lett. Minden guide ot vegig csináltam már. Először is felraktam a china dev romot mert csak azt engedte az updater. Azzal is ugyanez volt. Szóval fogtam az mi flasht és felraktam a global dev romot és engedte. Most a google play service nem akart updatelni es igy sok google cucc nem ment de google playre update uninstall t nyomtam es most jó. Szóval csak sikerült mindent. Azt nem tudom, hogy mi flash hez kell e nyitott bootloader mert akkor egyből ezzel kezdem.. Neked milyen hibát ír pontosan?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szappanos topik (Dettol, Xiaomi, Lebath...)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest