Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz szabo.csabi #1283 üzenetére
Én sem nagyon tudok különbséget tenni a készülékek között, és ez amúgy nagyon gáz a Xiaomi részéről, viszont, azt tudom, hogy a qualcomm snapdragon proci 8 magos, a mediatek 10 magos. Így neked a qualcomm snapdragon verziós van.
És, akkor bízva Upo szavaiban ez neked pont jó.
Nekem is sanpdragonos verzió van, és eddig sikeresen rendeltem hozzá dolgokat aliexpress-ről.
2 tokot és egy kijelzővédő üveget különböző helyekről, eddig minden passzol rá.Alin azért nagy segítségnyújtás van a hirdetéseknél, hogy meglehessen különböztetni a típusokat.
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
helixP
nagyúr
válasz szabo.csabi #1281 üzenetére
Ott van, hogy nyolc magos. Ha MTKs lenne, akkor 10 magot írna.
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz szabo.csabi #1279 üzenetére
Csak az számít, hogy qualcomm procishoz való kijelző legyen. Ne a nevét nézd, qualcommból és mediatekből is van 4 és 4x, egyik kínai így nevezi, másik úgy. Mindenképp érdemes az eladóval előbb egyeztetni, hogy qualcommos legyen a kijelző, hacsak nincs egyértelműen feltüntetve (szerencsére már láttam olyan leírásokat is, ahol végre egyértelmű).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Fr@nkieWilde
senior tag
válasz szabo.csabi #1277 üzenetére
Kijelzőt tudsz Kínából (aliexpress például) is rendelni, így olcsóbb mintha a szervizes adná.
Szerviz pedig az itteni csájnafon szerviz, a hardveraprón eléred őket.Rendelés előtt azért érdemes egyeztetni a kijelző rendelésével kapcsolatban, mert lehetnek félreértések.
[ Szerkesztve ]
Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!
-
helixP
nagyúr
válasz szabo.csabi #269 üzenetére
Ha elég a H+, akkor kibírható. Volt egy darabig B20 nélküli Redmim, , Vodásként és én jól megvoltam 4G nélkül is. Ahol meg nem volt 3Gm, ott nem volt a Telekomnak se 4, se 3g-je.
Ilyen előlap / kijelző arány mellett szerintem is az 5.5 az ideális, zsebben is hordozható, tartalom fogyasztásra első osztályú.[ Szerkesztve ]
-
válasz szabo.csabi #269 üzenetére
Vodafone-osként B20 nélkül, 4G sehol sem lesz, még Budapesten sem nagyon.
A méretet neked kell eldöntened, 5.5 col már kényelmetlen egy kezes használathoz, viszont felhasználói élmény szempontjából sokkal jobb. Nekem pl. az 5.5 a minimum méret, amit hajlandó vagyok megvenni. Ha megszoktad a nagy kijelzőt, már nem akarsz kicsit utána.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest