- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
notika77
senior tag
válasz
emerzee #13211 üzenetére
Nem volt normális fényképező kéznél és így utólag nem is tudom, mit lett volna érdemes fényképezni. Youtube-on van több videó is a szerelésről.
Ezt a két videót (video1, video2) néztem meg a szétszereléshez, de ezekben keret nélkül csak a kijelzőt cserélik, ezért értelemszerűen vannak eltérések, hogy mit kell csinálni. Pl. nem kell lefeszegetni, leolvasztani a kijelzőt a keretről, viszont azokat az alkatrészeket, amik az új keretben nincsenek benne, azokat át kell varázsolni. Alul a hangszóró és USB csatoló modult, oldalt a gombok flexi kábelét, a vibra motort és természetesen a felső alaplapi részt is a szenzorokkal, kamerával stb. Nem nagy dolog, csak mint írtam sok minden ragasztva van és ezek leválasztása óvatosságot igényel. Célszerű nagyrészt műanyag eszközöket használni, hogy ne karcolj bele semmibe. Legyen jó világítás, ne szórd el a csavarokat, amik szerencsére mind ugyanolyanok, így hiába csináltam szépen és okosan, hogy minden csavarnak tudjam a helyét, nem volt rá szükség. A telefon tetején az infraportnál van egy kis furcsa alakú szilikon gumi, amit, ha elejtesz mint én, akkor eltarthat pár percig, mire sikerül helyesen és a helyére betenni. De, ha sikerül, akkor egyértelmű lesz, hogy a helyén van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- BestBuy ruhás topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest