- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
*.irs kiterjesztésű fájlt én nem találtam a linkedben, ezért állítottam be kézzel.
Az erőtlenség inkább az új fülesben keresendő, mert ilyen kialakítású fülesem még nem volt.Nem mindegy hogyan jut be a fülbe, de ha jól belekerül jobb a hangzása. A gyári méretek nem is a legmegfelelőbbek, de mindkettőt kisebbítettem és már jobb.
Alakulgat ez.
Mellesleg még alig van bejáratva, hogy a tényleges hangzása kijöjjön. Ezt is sztem be kéne égetni hosszú órákon át, és jobbá válhat. -
LyonnaisFan1
őstag
Nálam is 48k a Sampling.
És ha jól értem, akkor a "Convolveren" kívül a többi fület nem kell bekapcsolni, az végzi a dolgát. A MP meg alap, anélkül az egész nem menne.
Jó a Master Gate Limitert még használom, hogy legyen kakaó is.
Amúgy a Convolver mi a tököm akarna lenni úgy röviden? -
trust007
tag
A HDR-ek elfogadhatók(jók?) élesebb, kevesebb az elmosás, a többi meg elég gyenge produktum. Ma én is fotóztam kültéren kézből automatán +néhány HDR. Hát nem sokra mondom azt, hogy jó kép lett. A 830 után elég gyenge a kamera, de Google-os kamerával már egész elfogadható a végeredmény.
Holnap repülős nap lesz a közelben, majd megnézem hogy, megfelelő beállítással mit tud(már amennyire lehet állítani).
Eddig minden másban jobb,de ez várható is volt. Akkuidő sok nyomkodással 2nap. 6-7 óra képernyőidő 20% körüli android fogyasztás. Ha játszom vele melegszik de nem forró. Ujjlenyomat-olvasó tökéletesen és gyorsan teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Futás, futópályák
- Kuponkunyeráló
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro V 15 Laptop i5-13420H 8 GB RAM 512 GB SSD, RTX 4050 Dobozos, 3 ÉV GARANCIA
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest