Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
LyonnaisFan1
őstag
*.irs kiterjesztésű fájlt én nem találtam a linkedben, ezért állítottam be kézzel.
Az erőtlenség inkább az új fülesben keresendő, mert ilyen kialakítású fülesem még nem volt.
Nem mindegy hogyan jut be a fülbe, de ha jól belekerül jobb a hangzása. A gyári méretek nem is a legmegfelelőbbek, de mindkettőt kisebbítettem és már jobb.
Alakulgat ez.
Mellesleg még alig van bejáratva, hogy a tényleges hangzása kijöjjön. Ezt is sztem be kéne égetni hosszú órákon át, és jobbá válhat. -
LyonnaisFan1
őstag

Nálam is 48k a Sampling.
És ha jól értem, akkor a "Convolveren" kívül a többi fület nem kell bekapcsolni, az végzi a dolgát. A MP meg alap, anélkül az egész nem menne.
Jó a Master Gate Limitert még használom, hogy legyen kakaó is.
Amúgy a Convolver mi a tököm akarna lenni úgy röviden?
-
trust007
tag
A HDR-ek elfogadhatók(jók?) élesebb, kevesebb az elmosás, a többi meg elég gyenge produktum. Ma én is fotóztam kültéren kézből automatán +néhány HDR. Hát nem sokra mondom azt, hogy jó kép lett. A 830 után elég gyenge a kamera, de Google-os kamerával már egész elfogadható a végeredmény.
Holnap repülős nap lesz a közelben, majd megnézem hogy, megfelelő beállítással mit tud(már amennyire lehet állítani).
Eddig minden másban jobb,de ez várható is volt. Akkuidő sok nyomkodással 2nap. 6-7 óra képernyőidő 20% körüli android fogyasztás. Ha játszom vele melegszik de nem forró. Ujjlenyomat-olvasó tökéletesen és gyorsan teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen processzort vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár iPhone AIR 512GB fekete gyönyörű ALZA számla 2028 szeptember 18-ig Apple garancia Fulldoboz
- iPhone 17 fekete 256Gb, ÚJ, 3 év Gari, Független
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi