Hirdetés
- Meggyi001: Kuponok....
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Tud valami gyorstöltést (nem QC3, de az 5V/2A-nál több), de szerintem nem éri meg, itt írtam a tapasztalataimról.
-
aelod
veterán
Úgy vagyok vele, hogy nekem ez az első telefonom a gyártótól eddig teszi a dolgát, vannak idegesítő dolgai de én ezekkel együtt tudok élni. Ennyi pénzért nem kaptam volna ilyen felszereltségű telefont. Ha nem váltottam volna még mindig az lg g2-t nyüstölném de a napjában 3x töltés már nem volt olyan jó móka...
-
zojjektum
őstag
Azért eret vágni nem kell. Megvannak ezek másik telefonnál is legyen az olcsó vagy drága. Nekem a huaweinél, nejemnek samsungnál voltak anomáliák, de haver s7-es telefonját vihette kibontás után cserélni, mert nem talált térerőt semmilyen simmel. Másik 3 millió meg használja minden gond nélkül.
-
aelod
veterán
telefonálásnál, amikor felveszem és a fülemhez emelem a telefont, biztos, hogy kikapcsolja a képernyőt, de az utóbbi hívások közben szinte kivétel nélkül sikerült valahogy a hívástartást benyomni.
Ez nálam mindennapos. Én úgy oldottam meg, hogy ha telefonálok akkor lekapcsolom a kijelzőt. Azóta megszűntek ezek a gondok.
A képekről annyit, hogy nekem is életlenek, szinte sosem talál fókuszt. Azt vettem észre, hogy ez főleg rossz fényviszonyok között jön elő. [link] itt van egy két kép amit a telefonnal lőttem.
-
gemini
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest