Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet
üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő: most nem tudom próbálgatni azokat, mert asszony alszik. De ha a rezgőben levettem a csengés hangerejét nullára, majd átkapcsoltam simára, akkor az sem csörgött. Ha normálon felraktam a hangerőt, akkor a rezgő is csörgött. Ha rezgést bekapcsoltam normálon, átmentem a rezgő módra, majd vissza, akkor kikapcsolta magának a rezgést.
Yellow73_a: köszi, megnézem ezt a tokot is!
-
G@ben
addikt
válasz
grafnet
üzenetére
Jól működött, csak egy zenéhez feljebb nyomtam a hangerőt, miközben rezgő módban volt, és hiába nyomtam vissza, nem jó. Komolyan mondom, nem ismerem ki magam a menüben, a régi telefonnál simán beállítottam, itt nem megy.

Üzemmód, semmi köze a naptárhoz. Tehát amit szeretnék: normál üzemmódban csörögjön, adjon sms hangot, a naptár csipogjon, meg mindennél rezegjen közben, rezgő üzemmódban meg maradjon csendben, csak rezegjen mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD MSI SuprimX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest