Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3165 üzenetére
platformok közötti váltásban nemigen van tapasztalatom. konkrétan én N9-ról jöttem át egyből a robotra. névjegyzéket azt univerzálisan lehet menteni tudtom szerint vCard formátumba, de a hogyanja az a forrásrendszertől függ. üzeneteket gőzöm sincs hogy lehet menteni. te ugye ha jól olvastam Windows-ról váltasz, azzal tapasztalatom ilyen szinten nincs. naptárat azt nálam annak ellenére leszinkronizálta a Hotmail címemről, hogy én akartam volna. tehát nálam ez működik valamiért és rendre hergel is születésnapokkal. szerintem ez valami beállítás kérdése lesz, mert ez valahogy nekem működik. gyanítom mindent manuálisan kell lementened. vagy ha esetleg van olyan alkalmazás, ami mindkét platformra elérhető, akkor érdemes keresgélni. bluetooth-szon keresztül is elég sokféle adatot lehet átküldeni. nem tudom ez Windows esetében is megoldható-e költözéskor. szóval ötletem sincs ilyenkor mi a megoldás...
talán a Google felhő, ja. az talán még lehet valamilyen komolyabb hozzáféréssel rendelkezik WP telefonokon és hátha oda menthető így.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asztalos klub
- Linux Mint
- Milyen házat vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest