- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
lócitrom
őstag
válasz
pasztoha #3165 üzenetére
platformok közötti váltásban nemigen van tapasztalatom. konkrétan én N9-ról jöttem át egyből a robotra. névjegyzéket azt univerzálisan lehet menteni tudtom szerint vCard formátumba, de a hogyanja az a forrásrendszertől függ. üzeneteket gőzöm sincs hogy lehet menteni. te ugye ha jól olvastam Windows-ról váltasz, azzal tapasztalatom ilyen szinten nincs. naptárat azt nálam annak ellenére leszinkronizálta a Hotmail címemről, hogy én akartam volna. tehát nálam ez működik valamiért és rendre hergel is születésnapokkal. szerintem ez valami beállítás kérdése lesz, mert ez valahogy nekem működik. gyanítom mindent manuálisan kell lementened. vagy ha esetleg van olyan alkalmazás, ami mindkét platformra elérhető, akkor érdemes keresgélni. bluetooth-szon keresztül is elég sokféle adatot lehet átküldeni. nem tudom ez Windows esetében is megoldható-e költözéskor. szóval ötletem sincs ilyenkor mi a megoldás...
talán a Google felhő, ja. az talán még lehet valamilyen komolyabb hozzáféréssel rendelkezik WP telefonokon és hátha oda menthető így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged