Új hozzászólás Aktív témák

• lócitrom

őstag

válasz pasztoha #3165 üzenetére

platformok közötti váltásban nemigen van tapasztalatom. konkrétan én N9-ról jöttem át egyből a robotra. névjegyzéket azt univerzálisan lehet menteni tudtom szerint vCard formátumba, de a hogyanja az a forrásrendszertől függ. üzeneteket gőzöm sincs hogy lehet menteni. te ugye ha jól olvastam Windows-ról váltasz, azzal tapasztalatom ilyen szinten nincs. naptárat azt nálam annak ellenére leszinkronizálta a Hotmail címemről, hogy én akartam volna. tehát nálam ez működik valamiért és rendre hergel is születésnapokkal. szerintem ez valami beállítás kérdése lesz, mert ez valahogy nekem működik. gyanítom mindent manuálisan kell lementened. vagy ha esetleg van olyan alkalmazás, ami mindkét platformra elérhető, akkor érdemes keresgélni. bluetooth-szon keresztül is elég sokféle adatot lehet átküldeni. nem tudom ez Windows esetében is megoldható-e költözéskor. szóval ötletem sincs ilyenkor mi a megoldás... :D

talán a Google felhő, ja. az talán még lehet valamilyen komolyabb hozzáféréssel rendelkezik WP telefonokon és hátha oda menthető így.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés