- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
vince
őstag
Már többször reklámoztam, nekem két hónap után továbbra is remekül teljesít ez a fólia. #945-ben fotókat is tettem fel róla.
Merüléssel kapcsolatban a múlt héten, nyaralás közben tapasztaltam brutális merülést a telefonnal. Az itthonival nagyjából azonos használat mellett (de csak egy simmel, a céges kártyát kikapcsoltam) kb. 2x olyan gyorsan merült a telefon, használaton kívüli állapotban is. Olyan helyen voltunk, ahol nem volt túl jó térerő (Balaton déli part, nem túl hegyes-völgyes vidék
), szegény telefon folyamatosan váltogatott a hálózatok között, leszívta az akkut rendesen. Hazaérve aztán helyreállt a rend. Kicsit sok volt még az éjszakai fogyasztás (repülő módba teszem este), ez egy újraindítással úgy néz ki, hogy rendbe jött.
Vettem a telefonhoz egy QC3-as töltőt, de szerintem ugyanúgy 5V/2A-rel tölt, mint a gyári töltője. A telefon mondjuk jelzi, hogy gyorstöltés van folyamatban, de nem rövidül jelentősen a töltési idő. Van mód arra, hogy ellenőrizzem a töltés paramétereit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest