Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kamant
csendes tag
Mit tolhattam el, hogy a korábban még jól működő, a közelségérzékelőt használó "ébresztő" alkalmazások (kettőt is próbáltam, a WaveUp - ez működött előtte, és Wawe to Up - ezt csak a másik "nemműködése" után próbáltam) rövid ideig, 3-4 percig működnek, aztán nem.
Ha újra belépek valamelyikbe, akkor egy darabig megint megy, aztán ugyanaz. Elvileg futnak, az akkukezelőben is beállítottam, hogy ne lője ki őket.
Próbáltam leszedni, visszatenni,változatlan.Azért szeretnék ilyent használni, mert óra helyett is a telefonom használom, és így elég csak kivennem a zsebemből, bekapcsol a záróképernyő az órával. Visszateszem, kikapcsol. Nem kell gombot stb. nyomkodni
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Háztartási gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Nők, nőügyek (18+)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest