Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaposznyak
aktív tag
válasz Black_Raven #15350 üzenetére
Nincs semmi a függöny alatt, és Fejlesztői lehetőséget sem találom a Kisegítő lehetőségek között.
No, Youtube videó alapján rányomtam 7x a MIUI verziószámra és fejlesztő lettem
[ Szerkesztve ]
-
starr
őstag
válasz kaposznyak #15352 üzenetére
Indítsd újra a telefont, és a PC-t is, hátha...
Esetleg próbáld meg másik usb portban. -
törölt tag
válasz Black_Raven #15359 üzenetére
2-3 év múlva már kávamentes telefonom lesz. Addig remélem kibírja...
-
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok, bocsi, lehet már lerágott csont a kérdés, de mostanában azt vettem észre, hogy a telefon kb fele annyi SOT-ot tud, mint egy hónapja. Eddig 3 nap alatt jött össze vele ~ 8-9 óra sot, most kb 4-5-öt tud. Szinte alig van alkalmazás feltelepítve. Kollégámnak is ugyanilyen telefonja van, és az övével is ugyanez a helyzet. Mindkettőn a legújabb global stable rom van. Lehetséges, hogy rommal lenne a gond? Az Akkukezelőben annyi látszik, hogy a legtöbb akksit az Android rendszer falja fel, jóval többet mint bármi más.
-
grafnet
veterán
válasz Zoli0726 #15364 üzenetére
Az alapokat megcsináltad: kerested már a telefonon, hogy mi meríti le esetleg? Wakelock Detector például, de neki root kell... (Van root nélküli is, de nem találom hirtelen.)
A ROM és app problémát ki tudod küszöbölni: csinálsz rajta egy FR-et. (Factory Reset).
FR után ne telepíts fel semmit, csak használd.
Ha működik rendesen, akkor szépen egyesével visszarakod az appokat, s megnézed melyik hülyíti meg.A gugli pléj szervíz csinál ilyen extrém merüléseket. Azon belül menj át fejlesztői (Béta) változatra, s az nem fogja megzabálni az akkut - nekem majd 10%-ot jelentett...
(#15365) orso0355:
Lerágottnak nem lerágott csont, de volt már hasonló kérdés: #13333 hsz.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
alapapa
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. A feleségem meglepett egy ilyen telefonnal karácsonyra, de egy valamivel nem boldogulok: a névjegyeim a google fiókomból lettek importálva, mindegyik csoportokba rendezve. Hogyan lehet beállítani, hogy a névjegyzékben ne legyen az összes névjegy látható, csak azok a csoportok, amiket én szeretnék?
(Rengetegen hívnak, így természetesen azt szeretném, hogy a bejövő hívások azonosítva legyenek, viszont én viszonylag kevés embert hívok, így nem szeretnék mindig 1500 nevet látni a névjegyzékben.)Előre is köszönöm!
-
Norby86
őstag
Nagy problémával szembesültem tegnap mikor már laktam volna be a bootloader nyitott Redmi 4X telefonom. Felment az EU dev. rom, majd feltettem a Magisk-et, azon belül pedig a letölthető moduloknál a Viper4Android FX - Magisk v15 modult. Mivel én a Viper4Android FX-et kezdetektől használom, eddigi telefonjaimon gond nélkül mentek, ezért is gondoltam itt is gond nélkül menni fog. De jött a fekete leves... amint feltettem és újra indítottam a telefont, kiírta hogy a Viper4Android alkalmazás sajnos leállt, bezárom az ablakát, újra feljön, újra bezár, újra feljön és ez ig ment aztán néha újra is indítja magától a telefont. Amint leszedem róla ezt a modult nincs ilyen gond, tehát ez okozza. Próbáltam egy régebbi V14-es Magisk-el is, rá meg az azzal kompatibilis Viper4Android-ot tettem fel, hátha úgy jó lesz, de nem lett jó, úgy is összeomlik a program plusz a rendszer is néha. Tanácstalan vagyok, mert a programot használni szeretném, a Redmi 4 Prime telefonomon gond nélkül működik... Aki nem sajnálja a rendszerét, eu romot használ, kitudná esetleg próbálni hogy nála is vannak e ilyen gondok? Mert nagyon nem örülnék ha a proccesszor miatt nem menne. :/
-Norbi-
-
netreg
tag
Sziasztok,
Szeretnék egy olyan töltő adaptert venni, ami mágneses érintkezősorral kapcsolódik, hogy ne pusztuljon szét a telefon usb portja. Mi ennek a neve, van-e bevált forrás? Ha jól gondolom egy kis adapter lesz fixen a telefonban és a kábel lesz még új, a töltő maga marad a régi...
Kösz!
[-o--o-> ......................<VOLVO 4 Life>..........................................................
-
Csapoati
nagyúr
Sziasztok!
Külföldön vagyok, így nem tudtam visszaolvasni és SOS segítség kellene. A barátnőm Redmi 4X-e egyszer csak kikapcsolt (kb 60%-os töltöttségnél) és azóta csak a Mi logo jön be, utána kikapcsol. Lehet ezzel bármit is kezdeni számítógép nélkül? Gyári MIUI volt rajta.
Köszi előre is!
Ja még annyi, hogy a fastboot és recovery módok elérhetők.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
grafnet
veterán
válasz Csapoati #15379 üzenetére
Kikapcsol vagy újraindul folyamatosan?
(Az én ismereteim szerint csak FR-vel fogsz tudni használható eszközt csinálni belőle, de akkor minden veszik!
Javaslom még várj egy kicsit, hátha valaki aki jobban ért hozzá reagál neked.)Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Norby86
őstag
Sajnos nekem továbbra sem megy a Viper4Android FX.
Fotóztam a jelentés részleteit is. Mi lehet szerintetek a gond? Borzasztó csalódott vagyok és nem tudom mitévő legyek. Már próbáltam a "xiaomi.eu_multi_HM4X_8.1.4_v9-7.1" rommal és a "xiaomi.eu_multi_HM4X_8.1.11_v9-7.1" rommal is. Mindkettőn ugyan ez, és kétfajta Viper4Androix FX-et is kipróbáltam amit Magisk modulként lehet telepíteni, mindkettőnél ugyan az a hiba. A rendszert is összeomlik miatta néha... Létezik hogy a full wipe-nál az advanced Wipe részben a format data opciót is meg kell csinálni?[ Szerkesztve ]
-Norbi-
-
aelod
veterán
Magisk alatt valaki működésre tudta bírni az otp direkt appot? Magisk modulokat hol találok amúgy? Néha kiírja az install magisk manager-t, hogy telepítsem de ha rámegyek, hogy toljad neki nem csinál semmit. Ez miért lehet?
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Csapoati
nagyúr
válasz grafnet #15382 üzenetére
Csak kikapcsolt, de érthetetlen módon a nagyon sokadik próbálkozásra hálistennek elindult. Azért köszi!
qge: Ez azért elég ciki lehet, ha valakit emiatt karmolt már az ideg, hogy nem indult a telefon.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
vince
őstag
válasz Norby86 #15383 üzenetére
Tiszta telepítés esetén a következőket kell gyalulni:
- Dalvik / ART Cache
- Cache
- Data
- System"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Sutee89
aktív tag
válasz Norby86 #15388 üzenetére
Én sem tudtam a 7.1-es MIUI alatt életet lehelni a ViperFX-be. Ugyanez a hiba, mint nálad. Elvileg az lenne a megoldás, hogy minden újraindítás után vissza kell váltani a SELinux státuszt Permissive-re. Van is ehhez egy Magisk modul, de sehogy sem sikerült működésre bírnom.
Ezeket nézd át: [link], [link]
Ha sikerül, szólj nekem is!
-
TomiJK
csendes tag
válasz TomiJK #15234 üzenetére
Esetleg másik romon használható valamelyik értesítőled kezelő alkalmazás, hogy ne villogjon, és folyton jelezzen? Vagy felesleges vele foglalkozni az se segítene?
Az miért van, hogy ha felébresztem a képernyőt, de nem nézem meg az értesítést, és a telefon vissza alszik akkor már nem jelez a led, hogy van egy értesítés, ezt nem értem! Nem értem!! Régi telefonomon addig világított a led amíg volt olvasatlan értesítés. Ha ezt tudom előre, biztos nem ezt a telefont veszem meg.
Legyen szíves valaki segítsen! -
logarithm
őstag
-
logarithm
őstag
-
koshmar
addikt
válasz Teaway #15381 üzenetére
Tudom, pénteken megtapogattam egy Note 4-et és Note 5A-t is.. ne menjünk bele túlságosan, szerintem ha a 4X-ből lenne szürke verzió, ami szintén fekete lenne elöl (mint a nagyok), az úgy nem zavarna annyira.
Így viszont csak a champagne gold maradt[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Flyte33
tag
Hello.Az egyik baratomnak is van egy ilyen teloja (nekem is ilyen van),es ket napja az a problemaja vele h mikor oda teszi tolteni alol vilagit a kis led de egy par perc mulva elalszik es nem tolti aztan megint vilagit es tolti es ez igy megy tovabb.Ez egy kb 2 honapos telo.Valakinek van otlete h miert vagy valakinek volt ilyen problemaja?
-
Nkboy
senior tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest