Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestheee
tag
ez a banggood seckill akció egy nagy bullshit
úgy volt, hogy hétfőn 10kor írják ki az árát a powerbanknak (direkt kiszámoltam a countdown alapján még előző héten), de amikor hétfőn 9:50kor ránéztem, már nagyban ment a "next round begins in:" számláló..
az előző 2 napban kb folyamatosan ugrált az ára, volt hogy 2500at írt, amikor rányomtam a cart-ra(direkt el volt mentve előre, hogy már csak fizetni kelljen), már 4000, aztán fél óra múlva már az eredeti 7000es ár volt kint..most meg 5ezres eredeti árat írják áthúzva, 3800ért..
írtam nekik, hogy ez mégis mi, azt írták vissza, hogy összesen 10 db volt az akciós 8$-os árban, nyilván gyorsan elfogyott, én vagyok a hülye, hogy nem olvastam el a szabályzatot(deigen)
srsly, wtf
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Street Fighter - Íme az új mozifilm teljes szereplőgárdája
- Proxmox VE
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest