Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- weiss: Autó költségek
- Personal notes '12
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- leslieke: leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
A controll center a a super wallpaperektől van.
-
Siriusb
veterán
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Nem fizetős, csak akkor, ha kényelmi szolgáltatások is kellenek.
-
BandiHUN
veterán
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Rosszul tudod,pont,hogy PWM van,mert itt nem a háttérvilágítást szabályzod,és eltérő feszültségeken más-más árnyalatot ad az OLED.Mint a sima LED-eknél is ez van,színenként eltérő a feszültség/fényerő görbe.Van egyébként valami app,amivel lehet DC dimmelni,én annó ki is próbáltam,de inkább a lehelletnyi vibrálás,mint az az okádék kép...és nem is tudni,mik lehetnek a hosszútávú hatásai a panelra.Egy feszültségre lőtték be a panelt,egy adott frekvenciára,és ezt kell PWM-ezni,ha mindig helyes színt akar az ember.B-terv: más telót venni,ami DC dimmingel eleve,vagy nagyobb a képfrissítési frekvencia.Nekem érzékeny a szemem,de a DC sokkal rosszabb volt,mintha egy régi gyenge LCD-t néztem volna...
Esetleg lehet trükközni fényerő növelés mellett éjszakai mód appokkal,a fejlettebbeknél állítható a maszkolás színe,ereje,bár nem tudom,mennyire válhat be.De lehet jó végülis,csak össze kell lőni a jó fényerőt a maszkkal.De ez,ha működik is,csökkenti a dinamikát,mert ugye egy alapból fényesebb panelen csökkenti a megjeleníthető erősségeket,így durvábbak lesznek az árnyalatok közötti lépések. -
herrká
senior tag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Köszi! Akkor dobom.
-
Jozsó
tag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Más lett az alkalmazások közötti váltás. Eddig hosszan kellett húzni a vissza gesture-t. Most, ha alul ott van az a csík akkor azon kell jobbra-balra húzni, ha nincs, akkor kicsit felfelé, majd utána le a jobb-bal alsó sarokba. Olyan L-betű szerűen.
-
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Hogy látom e az egész üzenetet az értesítésnél ha lehúzom?
Az működik.
Ha mondjuk 5 üzenet jött ugyanattól,akkor lehúzom és látom az összeset.kopidoo:
Sima 5V2A töltő tölti waze közben is,úgy hogy megy mellette YT Music is,plusz max fényerőn van. -
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Nekem gyakorlatilag semmi bajom a 12-vel.
A Chrome hülyeségei már 11 alatt is megvoltak,szóval az nem a 12 hibája.
Egyszer fagyott ki és indult újra a telefon.
Ezen kívül nekem semmi bajom vele,pedig egy ideje már használom,gyors és stabil nálam,az akku időn se veszek észre romlást.
Egy-egy apróbb döccenő előfordul néhol az animációkban,de mivel ilyenek 11 alatt is voltak ez igazából fel sem nagyon tűnik.
A hivatalos megjelenés óta fent van a Xiaomi.eu rom (V12.0.3.0.QFJCNXM stable).
Global Stable nem tudom hogyan működik,de elvileg nem nagyon kéne különbözniük. -
kelly416
veterán
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Az UV-s cucc jó, de legyen vízálló a telefon vagy légy ügyes, mert a ragasztó befolyik a legkisebb résekbe is, pl. a kijelző alá és a hangszóró rácsba. A kijelző alatt galibát csinálhat, a rácsban "csak" lenémítja a hangszóródat. S9-re tettem fel többet is, sosem bubis, mindig tökéletesen illeszkedik (már, ha méretpontos), jó a tapintása, csak ügyesnek kell lenni ahhoz, hogy a folyékony ragasztót kordában tartsuk. Leszedni is könnyű, nyomot sem hagy, és eleve karcos kijelzőre a legjobb feltenni, mert a ragacs belefolyik a résekbe, kitölti és utána nem is látszik, hogy karcos volt előtte, így extra élmény is jár hozzá.
Én személy szerint imádtam, de erre nem tenném fel. Nem érzem.magamban az ügyességet hozzá. -
R a y
senior tag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Clearplex. Augusztus óta fent van nekem a telefonon és imádom.
-
helixP
nagyúr
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
A gyári tok tök jó, csak egyik oldalon szabadon hagyja a telefont

Nekem van vagy 6 tokom, még keresem az igazit, a végén meg kiárusítom ami nem 100%
Mindig van outdoor tokom és munkába járós. -
Igric
tag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Én akármit csináltam vele a gyárin 5-6 óra SOT volt a maximum. Az első 20% akkor is simán elment a levesbe, ha nem nyomkorásztam intenzíven telót. Ez decemberi gyártmány, márciusban került hozzám úgyhogy talán annyit még nem veszített az életéből, de majd ránézek.
-
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Üvegfóliát én sem találtam normálisat, most is olyan van rajta, amelyik 1-2 mm-el kisebb a kelleténél.
Viszont ha valaki tokot keres, a Spigen Liquid Crystal Cleart bátran ajánlom. Mintha ráöntötték volna, nagyon masszív, és nekem fontos szempont volt, hogy átlátszó legyen.
Az Alzánál épp jó áron van. [link] -
spect80
őstag
válasz
BazsiBazsi
üzenetére
Egy biztos, alzan lévő ozdu márkájú egy kalap kaki. Csak széleken van ragasztó, úgyhogy középen szivárvány effekt van, és nagyon meglátszik rajta az ujjlenyomat.
Én aliexpressröl szoktam kettesével rendelni, mert négy darab is annyiba van mint itthon egy és csak akad közte jó. Most ilyenen van, igaz ez is kicsit takar a perem miatt de amúgy jó és az ujjlenyomatolvasó is megy vele:
https://s.click.aliexpress.com/e/mMs61DEC
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Posta, csomagküldés
- Autós topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Horgász topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Xbox Series X|S
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen (453)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mindig van outdoor tokom és munkába járós.