- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
10000 - 9901
17426 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Tegnap kaptam -ati2-kollégától tippet arra,hogy a kivetítést tévére,hogy tudom megoldani ami nálam nem működött.
Akkor minden filmet kivetített a tévére.Öröm
Ma újra megpróbáltam-Nem sikerült
Aztán elkezdtem kísérletezni
Van egy repeaterem a tévé mellet kb 1-méterre-Ami felerősíti a router (10 méterre)jelét-
Minden mindegy alapon a repeatert kikapcsoltam-ezáltal a jel erősség a 433Mbs-ről 72Mbs-re csökkent.Lás csodát simán lejátsza a kivetítő a TV felé.H6400 Samsung
Az asszony telefonja akkor ezért(vagy mégse) tudta kiadni a tévére. -
dobolan
senior tag
-
nfsu17
veterán
android 10-en magasabb az android rendszer %-a, de ettől még nem merül (sok esetben) jobban a telefon.
9-en akkor megy 30% fölé, ha hozzá se nyúlok a telóhoz.
Ha bármi más megy, YT, chrome, képernyő, bármi, akkor se megy 15% fölé.
Most 10,4%
3 nap 8 óra használat után
Korábban már volt róla szó, hogy másnál is magasabb, de nem volt merülés
Szerintem nálad sem azért kevesebb a SoT, mert az az érték magas.
De ha zavar, akkor kettőt tudsz tenni: megszokod, vagy visszamész 9-re -
spider80
őstag
-
mrc4y
tag
na igen, ez a probléma oka, és ennek olvastam utána majd jött válaszul az hogy android 10 bug, és szívja az aksit, melyik android van neked fent? megoldásnak pedig azt írták amit küldtem fentebb képet hogy a fejlesztői beállításokba legyem kikapcsolva a MIUI optimalizáló de nekem nem javult tőle semmit
-
spider80
őstag
-
mrc4y
tag
-
mrc4y
tag
-
Siriusb
veterán
-
Barnahalo
tag
Helló! Vodafone-nál megy a VoLTE? Be kell hozzá telefonálni? Okoz valamilyen problémát a készülékben?
Néztem az összefoglalót, de nincs róla semmi. -
trouble
senior tag
-
spider80
őstag
-
mrc4y
tag
nfsu17: Nem értem mire gondolsz. Fő probléma hogy az android rendszer közel 30%-ot zabál minden nap, aminek kb. 5%-ot kellene. 50%-on vagyok most 3 óra SOT-om van, ha a jelenlegi állapot információja hiányzott neked.
helixP: rendben, csak furcsállottam a magas andorid rendszer által zabált aksi %-ot és ennek kapcsán minden oldalon több, de legalább 7-8 óra sot-ot produkáltak, ezért is találtam kevésnek nálam a max 6.5 órát, viszont, ha így ez rendben van akkor köszönöm a válaszokat
spider80: reggeltől estig használom folyamat, napi szinten töltöm esténként, ha muszáj akkor rátöltök napközben is, ilyenkor nyilván nem veszem figyelembe a sotot mert nem nullazza ki
-
dobolan
senior tag
-
spider80
őstag
-
helixP
nagyúr
6,5 óra bőven-bőven jó. Annyi a reális értéke. Persze, ki lehet belőle hozni extrém teszt körülményekkel többet (csak offline filmnézés 50%-os fényerőn), de ez nem valós használat.
Amit tudsz tenni még. -
nfsu17
veterán
-
mrc4y
tag
Üdv! Akksi gonddal fordulnék hozzátok. Utána olvastam és azt találtam,hogy az android rendszer közel 30%-os aksi használatát az android 10 optimalizálatlansága okozza vagy nevezzem bugosnak. Azt ajánlották hogy a MIUI rendszer optimalizálása legyen kikapcsolva az megoldás, de nálam semmit sem változott így inkább visszakapcsoltam, mert nem minden működött tökéletesen a kikapcsolás miatt. Ötlet, megoldás esetleg erre? Elvileg 8-10 óra kijelző időre képes a készülék, nekem max 6.5 óra volt amióta megvan (1 hete).
-
trouble
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Érdeklődnék azoktól akiknek Miui Global Stable 11.0.4.0 (QFJEUXM) szoftver van a telefonján és használnak VoWiFi szolgáltatást telekommal azoknak van e gond a szolgáltatással, rendben működik e, mert nálam 29. óta nem akar működni, előtte hibamentesen működött, de azóta nem megy.
Digis optikai hálózat van otthon, több routerrel is kipróbáltam már, ONT reset is volt, és a hiba ugyan úgy megvan. -
trouble
senior tag
-
sandró60
addikt
-
trouble
senior tag
Hali!
Valakit , akinek nagyobb ( angol is) tudása van nálam, szeretnék megkérni, nézzen már szét külömböző fórumokon, hogy máshol is probléma-e a net szakadozása 4G-n.
Global stable 11.0.4.0, és a droid 10 -re frissülése óta van ez a probléma Nálam mindkét slotban, sim-et cseréltettem. Nagyon sűrűn csinálja, ha csinálok egy hálózeti diagnosztikát, ezt írja ki:
[kép]
Esetemben végül is most úgy működik, hogy átálltam 3G-re így nem csinálja, de azért ezt nem szeretném véglegesen így hagyni, mégiscsak nonszensz !?

-
Obyboy
addikt
-
spider80
őstag
Most váltottam 2 hete iPhone 7ről Mi9 T-re. Én is főleg az akksiidő miatt. A dupláját tudja üzemidőben. És sebességben sem visszalépés. Sőt! Fotóban is jó. A kijelző is fantasztikus, notch mentes. Szóval nem lehet rá panaszom. Feketében vettem, a gyárilag hozzá járó tokban használom,teljesen jó hozzá. 6s-hez talán idén még lesz főverzió frissités. Igy jövő őszig friss rendszer lesz rajta. Annyi ideig a mi9T is bőven megkapja a frissitéseket. Jó kis teló ez.
-
laaceee98
tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
2 hete vásároltam egy új alma 6S-t. (tudom, régi modell stb.)
Amire nekem kell, arra elég... lenne, de van egy gubanc vele.Minden másban megfelel, amire nekem kell, arra elég jó, és elég gyors, nem túl nagy, meg is tanultam már használni és meg is szoktam 4 év iOS után, de mivel kint dolgozom a szabadban így nem vagyok konnektor közelben egy irodai asztalnál all day.
Emiatt a gyengusz (3-4 órás) képernyőidő nekem mondhatni elég nagy érvágás. Magyarán szólva nem bír ki reggeltől az esti töltésig 1 napot...Dilemmázok, hogy megtartsam-e megszokott, megbízható Applet, a 6S-t, mondván jobb a békesség, és tegyem be a tatyóba a hordozható töltőt, vagy inkább küldjem vissza, merjek lépni és az árán vegyek egy Mi 9T/Liteot...
Ma voltam a mediamárkban megnyomkodni a 9T-t és a Lite-ot is.
A 9T képernyője gyönyörű, meg úgy kompletten a teló is elég jónak tűnik, és a Lite is (főleg ezeken az árakon). Bár nekem alma használóként a kezelése nagyon szerencsétlenkedős (ez az én hibám, nem a készüléké).. de a kamerát megnyitottam, aztán 2-3 percig szenvedtem vele, mire rájöttem hogyan kell bezárni

Talán a méretére is azt mondom, hogy belefér, nem egy óriási tepsi túlzottan egyik sem.
Szebb telefon, és kétségtelenül többet is tud, mint a fent említett 4-5 éves Apple modellem...Egyelőre még a strababírásával/időtállóságával és a nagy teljesítmény/sok funkció/jó sebesség tartósságával és megbízhatóságával kapcsolatban nincs infom. (a megbízhatósággal és az időtállósággal az Apple-nél ugye nem volt gond, ebből indulok ki).
Olvasok persze véleményeket, cikkeket, de olyat nem igazán találtam, aki pártatlan (Nem Xiaomi reklámarc) és mondjuk több hónapos használat után beszél róla..

Így aki ilyennel tudna szolgálni, vagy hasonló cipőben járt és lenne konstruktív gondolata kérem ne tartsa magában!!!
Előre is köszönöm! -
jUUh
addikt
-
kurion
senior tag
-
jUUh
addikt
-
kurion
senior tag
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen készülékben, viszont a MIUI-t nem szeretem. AOSP alapon levő custom ROM van már, ami napi használatra alkalmas?
-
sandró60
addikt
-
ati2
őstag
-
sandró60
addikt
-
R a y
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
sandró60
addikt
-
helixP
nagyúr
-
Toto00
tag
Úgy tűnik megjavult! annyit csináltam, hogy rákattintottam a simple alkalmazásban a kártyára, feloldottam, ahogy kérte, de nem fizettem, mert itthon voltam. következő fizetésnél patentul ment.
-
sandró60
addikt
Kérdésem a fórumozókhoz?
Hogy működik nálatok a Samsung tévére kivetítés?A kivetítés funkció a telefonon elindítva
Nálam sz@.ul
Az előző frissítésig jó volt minden.Szépen átvitte a Tv-re a képet
Most csak felismeri a tévét-esetemben Samsung 55-néven,de utána csak karika forog a végtelenségig,mert nem kapcsolódik hozzá.
A tévé menüben be van kapcsolva a Screen Mirroring.
A tévé ugyanazon hálózatban van,mint a telefon-ráadásul 5G is tud a tévé és mégse.
Valami tanácsot kérnék -
KamuMazsola
őstag
Postán is kérik, legalábbis nálunk, amikor megyek a kínai kacatomért, amit nem hozták ki.
Mindenesetre jól elkanyarodtunk az eredeti témától, de az egy kártyára mindent, de jó is volna! Hát ha még a száma sem változna, omg! Tönkre is menne az okmanyiroda, mert nem tudnák mire elkérni a pénzt. -
kelly416
veterán
Oh, ne tudd meg, vagy 10 éve mondom (vagyis majdnem mióta kártya személyi van, de ezek szerint fiatalabbnak érzem magam, mint amennyi vagyok), hogy egyetlen kártyára kellene mindent tenni. Egy központi azonosítóval beazonosít, ahhoz rendel hozzá más-más rendszer más-más adatot. Pl. bank, önkormányzat, rendőrség...
Ja? És ennek a kártyának a száma sem kellene változzon cserekor, mint ahogy a szem.ig. száma és a jogsi száma sem. Szerintem. -
helixP
nagyúr
+Mazsola: de érdekes, tőlem yard meg sosem kért lakcím kártyát közúti igazoltatásnál.
Múltkor apósomnál nem volt jogsi, azt mondták nem gond személyi alapján meg tudják nézni a jogosit is.
Na lényeg a lényeg: jöhetne már az amcsi rendszer, hogy elég 1 okmány, informatikai akadálya biztosan nincs...Szuper off, bocsi.
-
trouble
senior tag
Aki nem vezet, telefonon a bérlet, és akkor így az nfc, pénz van, ennyi, de nyílván mindenki másképp csinálja !
-
KamuMazsola
őstag
-
kelly416
veterán
-
zsola21
csendes tag
-
helixP
nagyúr
Persze, más igényei vannak mindenkinek.
De hova kell személyi, ahová nem jó a jogsi (elvileg egyenlő okirat a kettő).
És napi szinten mire kell lakcím kártya? -
KamuMazsola
őstag
-
boneyard
tag
-
helixP
nagyúr
Hát, én meg pont úgy vagyok, hogy nem használok tárcát. Valahol a kabátom, táskám mélyén van egy "tárca" jogsival (másra nincs is szükség amelett rendes esetben), a telefon meg mindig kéznél van. A BKV bérlet simán megy Simple-ön, Ha bejönnek mindehvá az NFCs bankautómaták, nem kell semmi, cska egy telefon.
-
kelly416
veterán
Sokkal egyszerűbb magát a kártyát oda tartani ilyenkor. Nem is nagyon értettem soha a törekvést a mobilos fizetésre, egyik zsebemben a tárca, másikban a teló. Szinte mindegy, melyiket veszem elő. Egy mozdulatért nem éri meg nekem ez a nyűg. Az más, hogy elméletileg elég lenne "csak" a mobilt magamnál tartani, de kell egy személyi, kell egy lakcímkártya, kell egy jogsi... ott már nagyon elfér egy bankkártya is pluszban.
-
R a y
senior tag
Granitos kártya elvileg működik úgy is hogy nem kell sehova belépni, csak tartod a kártyát és már sípol is. Viszont khs egy nagy szívás mert az nem. Ott be kell lépni a kh mobilappba, majd azon belül a mobiltárcába, utána fizetés gombra nyomni, majd megadni az mPINt és úgy mehet a fizetés. Mara macerás így.
-
helixP
nagyúr
-
zkosaras
aktív tag
-
VWati
csendes tag
sziasztok! Ez a környezeti kijelzős dolog csak nálam nem müxik? Teszteket néztem a frissítésekről, de nálam ezek nincsenek... Csak a gyári óra és a dupla... Mi lehet a gond, vagy tudok ezzel kezdeni valamit?
-
Obyboy
addikt
Hopp. Bocs.
Nem válasznak szántam, hanem új hozzászólásnak.
Örülök, hogy már feltetted és nincs vele semmi gond így én is nyugodtabban telepítem. -
dzsordzs69
senior tag
-
Obyboy
addikt
Mi 9T - EU.DEV friss ROM: 20.2.27
CHANGELOG:
System:
New - "Adjust wallpaper to Dark mode" option
Optimization - Upgrade GPU driver version to improve system performance (Mi 10)
Fix - Occasionally wallpapers couldn't be filled in the entire screen
Optimization - Updated Android Security Patch to February 2020. Improved system security. (some devices got March already)
Camera:
New - Added change video speed and segment shooting feature (Mi 10, Mi 10 Pro)
Other optimizations and adjustments:
Fix - Third-party dark mode adapted apps were globally reversed -
bl4ze
veterán
-
pluhm
aktív tag
Kb két hetente jelentkezik nálam is a probléma. El kell távolítani a bankkártyát az alkalmazásból, majd ki kell lépni és törölni a programot. Ezután újra telepíted, belépsz, hozzáadod ismét a bankkártyát és használod kb két hétig.... Aztán a fentiek újra és újra.... Ha valaki tud egyszerűbb megoldást, kérem ossza meg!
-
Toto00
tag
-
helixP
nagyúr
-
Toto00
tag
Sziasztok!
Az utóbbi pár hétben nem működik a mobil fizetés. Azt írja ki a teminál, hogy ellenőrizze mobil eszközét. OTP Simple alkalmazás. Se SIM, se HCE pénztárca beállítással nem megy. Ötlet?
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
(#9931) dzsordzs69 Ez még jobb is lenne mint amire én gondoltam. Köszi!
Srácok, köszi a gyors válaszokat, akkor először próbálkozok a launcherrel.
-
helixP
nagyúr
-
kopidoo
senior tag
-
dzsordzs69
senior tag
Szia!
Amennyire tudom, csak a xiaomi.eu romban van ilyen jellegű keresés, többek között ezért használom ezt a romot évek óta. Itt felfelé suhintással lehet előcsalni a keresést, kontaktok, appok, jegyzetek, zenék, miegyéb között keres, én szeretem és használom aktívan.kép link(Szerk: bocs, fogalmam sincs, miért ilyen szar minőségű a kép... A lényeg azért látszik.)
-
helixP
nagyúr
-
kelly416
veterán
Igen, mert vannak jól és kevésbé jól belőtt szenzorok. Feleségem RN4-e mai napig tökéletes ilyen szempontból is, sosem panaszkodott rá. Az enyém nem volt az. Anno a RN4 topikban is volt tábora mindkét oldalnak, és elég népes volt sajnos a hibásan működő szenzor tábora is ahhoz, hogy elhanyagolhatónak nézzük a dolgot. Sajnos.
-
Nokedli92
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég tértem át IOS rendszerről Androidos rendszerre, és eddig nagyon tetszik, viszont nagyon hiányolom benne az alkalmazás keresést. Tehát amikor látom az appokat a képernyőn akkor az IOS-ben lehúztam a képernyőt és kerestem azt az alkalmazást ami kellett., de itt nem tudok rájönni hogyan lehetne ezt megvalósítani.
Sajnos nagyon sok alkalmazást használok és nagy a mappastruktúra, és sajnos nem mindig jut eszembe hogy az adott appot hol keressem.
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
kelly416
veterán
-
NemMo
őstag
Soha nem használtam kijelzővédőt a telefonjaimon, mert utálom, de amit vettem tegnap azon van. Ha én azt leszedem, akkor nem lesz tiszta ragacs a kijelző?
-
helixP
nagyúr
-
bl4ze
veterán
-
kelly416
veterán
-
Cadal
őstag
-
nfsu17
veterán
-
Cadal
őstag
Hívás közben gyakran elkezdek a menüben beállításokat állítgatni a fülemmel, arcommal... roppant zavaró, hogy gyakorlatilag el kell tartanom a telefont a fejemtől hívás közben és csak a fülemnél hozzáérinteni. Van ennek valami beállítási lehetősége, vagy ez a közelségérzékelő szenzor automatikusan működik?? (gyári android 10 eu, MIUI 11)
-
BenQhunria
aktív tag
Lehet tudni mikor érkezik az országba telefon(Mi 9 T pro 128GB), tényleg ennyire hiány van az összes shopba a COVID-19 miatt?
-
daver88
aktív tag
jelszavak ls biztonság --> feloldalás ujjlenyomattal --> és itt alulról a második
-
SzalaiÁdám95
tag
Hol találom az ujjlenyomat animacio választot? 1x megtaláltam miui 10nél azota az istenért sem sikerül
-
BenQhunria
aktív tag
-
dobolan
senior tag
-
nfsu17
veterán
-
dobolan
senior tag
-
nfsu17
veterán
-
dobolan
senior tag
Korábban be tudtam állítani a naptárban egy létrehozott eseménynél több emlékeztetőt. Most csak egyet enged. Nem tudjátok ez mióta (és miért) van így? Vagy én csinálok valamit rosszul?
-
thx424
csendes tag
-
helixP
nagyúr
-
thx424
csendes tag
-
pluhm
aktív tag
Igen, tökéletesen működik Fenix3-al.
-
rbf500
csendes tag
-
helixP
nagyúr
-
thx424
csendes tag
-
nfsu17
veterán
-
lenovomen
aktív tag
-
thx424
csendes tag
Üdv, tudna abban valaki segíteni, hogy lezárt képernyőnel, aktiv AOD mellett, miért nem jeleníti meg pl Viber üzenet jelzését? Értesítés engedélyezve lezárt kijelzőn, stb. Nem fogadott hívás, sms megjelenik, ez sosem
Új hozzászólás Aktív témák
-
10000 - 9901
17426 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saros (PS5)
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- További aktív témák...
- IFixIt iOpener Toolkit
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)