- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
9200 - 9101
17426 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:42 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
-
beyruth82
veterán
-
Palos
tag
-
trouble
senior tag
-
atee_13
őstag
Azt a részét értem. De van egy folyamat ami két részből áll. 1 ujjlenyomat hely ,2 ujjlenyomat feloldás. Előző verzióban az 1. működik tök jól a 2. lassú/lassabb. Frissítés után 1. lassú a 2 gyors.
Hagyják a 1. változatlan és nem kell trükközni. Gondolnám én, de lehet valamit benézek.
(#9192) Blue meth
Hardveraprón van egy tag aki pár ezresért beszerzi, gyakorlatilag közvetítői díjat számol
de nem vészeset emlékeim szerint. -
bl4ze
veterán
-
beyruth82
veterán
-
Palos
tag
-
Blue meth
senior tag
-
shift+ő
senior tag
-
trouble
senior tag
-
Müszi
senior tag
-
atee_13
őstag
-
trouble
senior tag
-
zsolt501
nagyúr
-
giroud199
senior tag
Valaki használ meg honor band négyet?nálam nem akar elindulni a health app...hibát dob ki ...
-
Siriusb
veterán
Senkit nem bátorítok, felelősséget sem vállalok, de egy törökről lefordított leírás alapján közvetlenül telefonról is lehet a modemben profilt váltani: meg se nézd!!!
Nálam működik ez a módszer a digi vowifi a dt greece profillal. -
Blue meth
senior tag
-
Siriusb
veterán
-
atee_13
őstag
Ahogy látom nem csak nálam van meg a jelenség.
Először van sziamiaúm így megkérdezném. Mi értelme volt így hozzányúlni az ujjlenyomathoz?Hiába gyorsabb az olvasás, ha lassabb a leolvasó hely ébredése. Nem mértem, de érzésre telefonhoz nyúlás és a kijelző tartalom megjelenése szerintem összességében lassabb mint a frissítés előtt.
Miért nem maradt a lenyomathely ébresztés vagy ha meg nem akartak gyorsítani az egész folyamaton minek bíbelődtek az ujjlenyomat beolvasás gyorsításán azt az időt erőfeszítést szánhatták volna valami olyanra, hogy valami működjön jobban mint előtte.
-
nfsu17
veterán
-
Siriusb
veterán
-
nfsu17
veterán
Olvastam valamit másik topikban. Mi9-re írták. Vowifi root nélkül.
Ha valaki bátrabb, az esetleg kipróbálhatná.
SEMMI FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK, ha valami gikszer lesz.
Tudom: Mi9 =/= Mi9T
Lehet ilyen beállítás nem is lesz
[link]
Activity Manager: Hidden activity launcher -
Siriusb
veterán
Hozzáértők segítségét kérném!
Kutakodtam a /data/vendor/radio könyvtárban és észrevettem, hogy a frissítéskor itt is felülíródtak fájlok. Találtam iccid_{0,1} névre hallgató fájlokat három értéket tartalmazva. Az első egy hosszú szám, aztán mcc, mnc értékek. Kicsit reménykedtem, hogy ez a hosszú szám talán a NON-HLOS.bin-ben található profilokkal kapcsolatos, ezért letöltöttem a régebbi firmware-t, de nem jártam szerencsével.
Vajon mi lehet ez a hosszú szám?
Az volt a titkos reményem, valahogy be lehet állítani innen az alapértelmezett PDC profilt a SIM-hez. -
Alarikman
senior tag
-
Barnahalo
tag
-
giroud199
senior tag
A mai nappal beléptem a táborba egy carbon black színű mi9t vel, p30 és mi a3 volt az előd,de már régóta szerettem vele
hát mit ne mondjak gyönyörű ,minőségi készülék így elsőre a lz ujjlenyomat olvasó a legjobb a fent említett két modellhez képest ,ettől tartottam a legjobban ,konkrétan a3tol ezért is váltam meg idő előtt.
-
zsolt501
nagyúr
-
bl4ze
veterán
Akinek még nem megy a gboard-szövegbevitel : megoldottam.
Gyanús volt, és a Google-ből nyomtam egy frissítések törlését. Ezzel visszaállt erre :
10.85.11.21.arm64Ezzel tökéletesen megy megint a "Speech to text" - diktálás a gboardon.
-
Müszi
senior tag
Szia!
Rendelnék én is egy 6/64-est kintről. 76400-ért hozta most fel a BG kuponnal szállítással és csomag biztosítással. Nem tudod véletlenül, hogy a külön bepipálható kijelző törés biztosítás vajon mit takar. Mert ha sérülten érkezne a csomag akkor nem veszem át és visszamegy, ha meg sértetlen gondolom a kijelző is az. Vagy esetleg a későbbi használat során keletkező törésre van? Van bármi különbség a nálunk megvásárolható és egy ilyen kintről rendelt példány közt a garancián kívül? -
bl4ze
veterán
-
Siriusb
veterán
Úgy tudom, a telekom nem teszi ki a volte ikont, legalábbis a volte topikból ez rémlik.
A digis kártyánál a row commercial profil aktív, s azzal csak a volte jó. Ha dt_greece-re váltasz, jó lesz a vowifi is. Persze jobb lenne, ha a xiaomi tenne be, vagy ismertetne fel egy jó profilt.
A telekomnál más profilt használ, nekem voda kártyánál pl. a holland voda profil az aktív. -
atee_13
őstag
Csak nálam van az a frissítés után, hogy az ujjlenyomat ugyan gyorsabb, de a jel felébredése, hogy hová tedd az ujjad sokkal lassabb?
-
zsolt501
nagyúr
A digis kártyánál megvan a volte ikon megy is csak a Tmobil kártyánál nincs.
Viszont a tmobilos kártyánál tökéletesen megy a vowifi, viszont a digis kártyánál nem tudom életre kelteni ezt a lehetőséget, ami kissé elszomorít.
Másnál megy a VoWIFI Digis kártyával?
Azt nem értem, hogy a t-s miért megy a digis meg miért nem -
Siriusb
veterán
-
zsolt501
nagyúr
-
bl4ze
veterán
-
mg36
tag
Én is pont így jártam
Angol nyelvű MIUI fórumban azt olvastam, hogy ez ilyen Xiaomis szokás, hogyha bugos valami, visszavonják, és már csak javítva küldik ki újra -
Siriusb
veterán
-
storm3
senior tag
Te nem tapasztaltad, hogy a swiftkey neha akad itt a prohardveren? Korabban a global romot ezert gyalultam le, most eu-n is tapasztalom.
-
nfsu17
veterán
Ezen a telón (már) nincsen ilyen igényem. De köszi, hogy megnézted.
Viszont továbbra sem értem, hogy a gmail szerint 9:36-kor érkezett e-mail miért 10:23-kor, azaz 47 perccel !! később csippan a telón.

De megérkezett, és úgy, hogy még csak fel sem oldottam a kijelzőt. Ha előbb feloldom, akkor megjön azonnal. Én erre továbbra sem tudok rájönni, hogy mi a franc. Van hogy 1-2 percen belül itt van, most meg... -
Siriusb
veterán
-
nfsu17
veterán
-
bl4ze
veterán
-
Siriusb
veterán
Itt két SIM-mel megy és a kilences verzióval üresjáratban éjjel-nappal nagyobb merülést produkált, szóval nálam pozitív a változás.
Videózással nem is nagyon próbálkozok. valamennyire elfogadható minőséget produkált eddig is, nem várok egy iphone minőséget.
Nekem az a meglepő, hogy az előző telefonnál azért használtam xiaomi eu-t, mert annyira elbénázott volt a gyári ROM. Most viszont elég jól használható a gyári is, bár még mindig akad, amiben jobb a xeu, no persze olyan terület is akad, amit elszúrtak.
-
nfsu17
veterán
További info: éjszaka kikapcsolt auto sync, BT, net mellett 2%-ot merült.
Nekem is 2%-ot merült éjjel, bekapcsolt BT, wifi, 4G (1 SIM) (csak én kicsit régebbi rendszeren vagyok)
Erre nem mondanám, hogy világmegváltás a 10-es droid.Auto fényerő sötétben nem megy le teljesen, a rendszer gyorsabb, ujjlenyomat érzékelés is javult stb.
Fix fényerőt használok, de akkor legalább ez javult.
Ujj: én elég gyorsnak tartom így is, de ha gyorsabb, az jó, bár sosem éreztem lassúnak.Ami valóban lényeges és hasznos újítás lett (bár én ezt sem használom), a névhez rendelhető alapértelmezett SIM hozzáadása.
Videózásról továbbra sem írt senki semmit, pedig ott lehetne aztán mit javulni, de mondjuk én már letettem róla, hogy jó lesz, marad a gcam 1080p-ben, az még úgy ahogy jó.
MIUI10 óta (9-es droid) azért ez a fejlődés elég karcsú, de már annak is lehet örülni, ha nem visszafelé fejlődik valami.
-
Siriusb
veterán
Nekem azután jött vissza az ikon, hogy a régiót Svájcra állítottam. Most magyaron van, de az ikon maradt. Esetleg egy próbát megér.
Nekem az elején össze-vissza jelezte hívás közben a HD hangminőséget, hol igen, hol nem, de olyan szinten, hogy még Digis kártyánál is írta a HD-t. Viszont híváslistában nincs feltüntetve semmi.
-
KamuMazsola
őstag
-
Siriusb
veterán
További info: éjszaka kikapcsolt auto sync, BT, net mellett 2%-ot merült.
Szóval Android 10-re azt mondom, több téren is javulást hozott a készülékünknek. Auto fényerő sötétben nem megy le teljesen, a rendszer gyorsabb, ujjlenyomat érzékelés is javult stb.(#9122) Bikkrom
Nincs fólia, pedig az előző telefonomnál állandóan volt és meg is úsztam a kijelző törést, de ennél a lekerekített szélek miatt nem raktam fel. Nem látok rajta karcokat. Csak egy nillkin tokban van benne a telefon.(#9136) helixP
A gyári ROM-on nálam is az android rendszer és a képernyő verseng az első helyért, nyilván az android rendszer lesz nálam is a befutó, ha kevésbé intenzíven használom napközben a telefont.
(#9139) KamuMazsola
Melyik szolgáltató VoLTE ikonja tűnt el? Újraindítás, esetleg régióváltás volt? Zárképernyőn látod az ikont? -
KamuMazsola
őstag
-
dmarton95
csendes tag
-
nfsu17
veterán
...és ha beléptek az android rendszerbe, mit mutatnak a számok?
CPU teljes:
CPU használat az előtérben:
Ébren tartás:Meg az sem mindegy, hogy mennyit ment már az a rendszer (azaz mikor vetted le töltőről, mert onnan számol).
A "CPU teljes" nálam akkor megy felfele, ha használom a telót. De ez nem meríti az akkut, csak simán "számol". Azaz megy felfele a perc...3. nap végére már 5 óra is lehet benne.
A másik 2-nél értelemszerűen a minél kisebb a jobb...főleg az utolsónál.
Egyszer volt, hogy kb 40 perc ébren tartásnál tettem le este és reggelre 2 óra lett benne...szóval az a nem jó. Most éjszaka alig került bele 8 perc ébren tartás.bl4ze
Akkor próbáld ki az anysoftkeyboard-ot.
Pont tegnap este beszélgettünk róla a topikban. Van benne "mikrofon" ikon (bár én nem használtam sosem). -
NemMo
őstag
Én már évek óta ezt használom, mert vannak ékezetes betűk rajta kirakva és nem kell hosszan nyomnom az e betűt az é miatt. Én úgy vettem észre a diktálást, hogy az lassú, amíg elkezdi, de utána szép folyamatosan működik. Tweak nincs hozzá, de azért fussd át a beállításokat, mert elég részletesen konfigurálható.
-
Golyo69
senior tag
-
PeetR
aktív tag
-
dmarton95
csendes tag
Nemtudom, hogy ez az uj frissites ota elerheto-e, de most vettem eszre hogy always on displaynel lehet egyedi kepet is kirakni, viszont egyaltalan nem mukodik nalam... Masnal? Illetve a niagara launcher se teszi a dolgat, az ertesitesekre panaszkodik, nem jelennek meg
-
bl4ze
veterán
-
bl4ze
veterán
VoLTE ikon nekem sincsen továbbra sem, de nálam már a korábbi frissítés is "elvitte"
Nekem megjönnek az értesítések az órára, noha Mi Bandage-ot használok.
Nálam 1 hiba van az ikon mellett : gboard nem érzékeli a beszédet, nem lehet diktálni neki. -
becsab112
csendes tag
Vajon a 10es rendszer csinálhatja azt, hogy amikor instagramon egy képet csinálok egyet pittyen, akkor is ha le van némítva, mindent is lehúztam, valami ötlet, 9en nem csinálta
-
KamuMazsola
őstag
Nekem is jött a frissítés. A VoLTE ikon eltűnt. Próbáltam bekapcsolni a vowifit, a tárcsázóba beírtam a kódot, majd a beallitasokban megjelent, de nem működik. Ami viszont idegesítőbb, a mifit alkalmazást használom mi band 3-mal és nem jön át semmilyen értesítés. Eddig ez jó volt. Másnak is van ilyen problémája?
-
Daw93
senior tag
-
bl4ze
veterán
-
helixP
nagyúr
Update a LOS 17 ről:
Ujjlenyomat olvasó a nap végére nagyon esetleges lett, többször nem ismerte fel a bevitelt, mint ahányszor igen, ez így nem igazán használható.
Sajnos ugyanez igaz a megbízható lokációról is. Úgy működik Anikó épp amilyen kedve van. Van, hogy nem. Kell feloldani biztonságos helyen, 10 perc múlva meg már kéri a kódot.
Amúgy a ROM nagyon pattogós, szépen testreszabható, én kajálom a minimalizmust. Robot, magisk NFC flottul megy.Update a QFJEUXM-romos másik telóról: továbbra is jobb az ujjlenyomat, mint P alatt, dark Mode van, ahol kell.
Viszont elsődleges fogyasztóvá lépett elő az Android rendszer 32%-ot evett egy nap alatt egymaga.
Mondjuk a nap végén egyelőre annyi marad, az akksi van, mint korábban. Meglátjuk. -
stingy2
senior tag
-
helixP
nagyúr
-
Siriusb
veterán
Uh, kíváncsiságból ránéztem az aksi statra: 49%-on van majd' 5 órányi SoT-tal, amiből 1 és háromnegyed óra Waze.
-
kidnou
őstag
-
trouble
senior tag
-
Bikkrom
senior tag
-
amadeuska
csendes tag
-
NemMo
őstag
-
aprokaroka87
nagyúr
Amúgy, van aki kipróbálta már azt a bizonyos dolgot, ha nem müködik valami?
Mert lehet hogy azután müköd-ne a dolog.
Értem én hogy nincs idő, meg nyűg....
-
bl4ze
veterán
-
shift+ő
senior tag
-
bl4ze
veterán
-
NemMo
őstag
-
Bikkrom
senior tag
Pár ezer komment után rávettem magam január 5-én és megrendeltem Banggood-ról. Köszönöm a sok információt amit összehoztatok!
Tegnap meg is jött. Nagyon tetszik, A2 Lite-ró váltok. 76-ért legjobb vétel volt. Nem rendeltem eddig innen, de hamar megjött, nem volt gond.
Lenne két kérdésem, ezekre nem találtam választ:
1. Használja valaki kijelző védő üveg nélkül? Mennyire karcolódik? Ha karcolódik akkor marad a rexdigital-os fekete keretes üveg amit itt ajánlottak páran.
2. Átlátszó tokot használ valaki? Nem bóvli szilikont, valami értelmeset. Az asszony bánja, hogy nem látszik a szép piros telefonja. Esetleg ki milyen tokkal elégedett 110%-osan?Eddig tetszik nagyon, Globált vettem és ma fel is húzott. Mármint nem a Mi 9T, hanem az A2 Lite.
Annó kínai forrásokban nem bízva végül EU Stockból vettem az A2 Lite-ot. Debrecen mellett építkezünk, külterületen és folyton zavart, hogy keresgélni kellett vele a telken a 4G-t. Főleg mióta Digi kártyánk is van... Kevés helyen volt 4G. Mi 9T-vel bárhová megyek 3-4-5 erősségű a 4G az egész telken... Lehet az A2 Lite nem volt EU-ba való Globál?
Pedig direkt azt vettem... -
Blue meth
senior tag
sziasztok!
azt hiszem lassan eljutok végre oda, hogy megvehessem a telefont. 6s-t fog váltani, ami így a végére igazi rakás szar lett, megutáltam rendesen, nagyon megnehezíti az életemet már.
A kérdésem az lenne, hogy hol érdemes megvenni a telefont, ahol mégsem Xiaomishop vagy EDigital/Alza áron van, hanem olcsó? Akár sufni gsm, csak legyen megbízható és pár nap alatt szállítsák ki.
Pár helyet ajánlhatnátok akár tapasztalat alapján, illetve hogy mire kell figyelni. Gondolom Global verziót kell vennem, vagy EU-st?! egyáltalán mi a különbség a kettő között? Előre is köszi a válaszokat. -
bl4ze
veterán
-
zsolt501
nagyúr
-
bl4ze
veterán
-
stingy2
senior tag
-
bl4ze
veterán
-
herrká
senior tag
11.0.3.0 PFJEUXM Tegnap este felment a frissítés. Android 10. De nekem nem lett jó az automata fényerő! Ha bekapcsolom, este éjjeli lámpa fényénél is szinte teljesen levette a fényerőt. Ma nappali fényben szintén! Alig van a csúszka a minimum mellett, így szinte láthatatlan a képernyő...
-
bl4ze
veterán
Hogyne. Alap. Megvolt. Semmi : se angol, se magyar nyelven nem veszi amit mondok.
Pedig várja villog a mikrofon csippan és írja is
zsolt501 : "Ha nem akar észhez térni még azt kipróbálhatod, hogy újrarakod a frissítőből ahol ellenőrzöd van e frissítés, majd felül a 3 pont majd a legújabb frissítő csomag, és újra rakja a mostanit, semmi nem veszik el." ---- ezt pontosan hol? Frissítőből ?
WTF
leírnád, hol, hogyan? Ezt nem értettem most
szétb+% az ideg nem megy ez a funkció
-
zsolt501
nagyúr
-
nfsu17
veterán
-
bl4ze
veterán
Megvolt: semmi.
Sem angolul, sem magyarul nem hallgat rám
Eddig ment. Ötletem sincsen mi lehet a gáz vele. Mikrofonhoz van hozzáférése.
Rohadtul idegesít. Lehet keresek valami régi verziót, és megpróbálom feltenni.
Ami érdekes még: régebben különálló app volt a Gboard - most nem találom csak "beépítve". -
helixP
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
bl4ze
veterán
-
ati2
őstag
-
bl4ze
veterán
-
Daw93
senior tag
Nektek a 960 fps-es videó minősége milyen? Nekem valami borzalmas, a mozgó dolgot úgy elmossa, hogy szinte csak 1 nagy paca látszik belőle. Pedig fókuszban az van. Kolléga 2.5 éves XZ premiumja fényévekkel szebbet csinál.
-
zsolt501
nagyúr
-
helixP
nagyúr
+Duo: persze, beszámolok majd róla, most épp meló van. A 128-ason van most a LOS a 64-es len a frissült MIUI.
A villamoson feltettem a Romot, és a Magiskot, végig mentem az alap setupon. Egyelőre gyors, pattogós, de hát szűz még. Ujjlenyomat olvasó átlagos, kb olyan,mint amilyen 9 alatt volt. AOD van, úgy néz ki működik, viszont nem mozgatja az értesítéseket, ami azért annyira nem jó.
Egyelőre ennyi.Marhára megdobbant a szivem a stock rendszertől, root-tól magisk-tól

Új hozzászólás Aktív témák
-
9200 - 9101
17426 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Facebook és Messenger
- Mikrotik routerek
- AMD FX
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen routert?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- Samsung Galaxy A13 4g
- Samsung Galaxy S20 Ultra (SM-G988B) - 12/128GB, Black, Független
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- AKCIÓ! Nothing Phone (3) 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de nem vészeset emlékeim szerint.
Benézek oda is.

hát mit ne mondjak gyönyörű ,minőségi készülék így elsőre a lz ujjlenyomat olvasó a legjobb a fent említett két modellhez képest ,ettől tartottam a legjobban ,konkrétan a3tol ezért is váltam meg idő előtt.