Hirdetés

2024. július 7., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 03:05:13

LOGOUT.hu

Xiaomi MI9 (CEPHEUS)
=================================================================
KÉRLEK OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT, MIELŐTT KÉRDEZNÉL!!!
=================================================================
Mindenekelőtt szeretném közölni, hogy az itt olvasott ismertetők, leírások, instrukciók a Xiaomi MI 9 készülékre érvényesek (Nem SE, T, Pro, Lite, stb) ugyanis minden variánsra más és más ROM, TWRP, Gcam, stb való amik, nem működnek másik típusokon, esetlegesen azok végleges téglásodásához vezethetnek!!!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1521) ΞΔGLΞ válasza racskobalazs (#1520) üzenetére


ΞΔGLΞ
nagyúr

Azt se értem, hogy itt a fórumon hogy lehet, hogy ennyi ember ennyi különböző véleményt mond a kameráról. A teljesen "sz@r"-tól a tökéletesig, konkrétan minden vélemény megtalálható. S egyazon telefonról beszélünk.

Én ezt nem értettem 26 alatt, végig védtem a készüléket (ami ritka eset), nekem ott tökéletes volt mindenben a készülék. Másnál meg rossz volt a villanó időzítése, mosott képek. Nem is értettem az egészet. Még most is azt mondom, hogy kicseszett bugos a rendszer és amolyan alvóban vannak ezek. Lehet, hogy (csak példa) egy sms írásnál egy karakter hozza elő és csak akkor. Ez itt a gond, hogy össze-vissza van hegesztve, tengernyi mobil típus a piacon, lassan már kenyeret is fog árulni a xiaomi és ennek a következménye lesz pontosan az, ami most történik.

Jött a 27, még aznap vissza is vonták. Mégis milyen teszt alapján dobálják ki a nagyon lassan elkészülő frissítéseket? Költői kérdés volt...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.