Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
walakyb #2496 üzenetére
Nem, nincs közöm az AdGuardhoz, azon túl hogy nagyon szeretem és megkönnyíti az életem. Nem tettem be direkt linket sem, főleg nem követőkódosat, hogy affiliate kedvezményben részesüljekPusztán jót akartam nektek, hogy aki félti (mert nem mindenki félti!) a privát szféráját, annak legyen egy jó hatásfokkal (nyilván nem 100%-os, hiszen pl. a DNS szolgáltató is kémked, hacsak nem használsz valami olyat ami nem) működő, és olcsó megoldása.
Online marketingesként pont azokat a hirdetéseket tolom az arcotokba, amiket én magam letiltok. Nem csak telefonon, asztali gépen is. Nem minden ember utálja a reklámokat, ez jól látszik a konverziókon, valamint amit én csinálok, az részben a felhasználóknak is hasznos, de azért a sikítófrász kerülgetne sok embert, ha mondjuk látná hogy követi minden mozdulatát a Hotjar a szoftvert használó weboldalakon, és még sorolhatnám.
Mondhatod hogy ez álszent, hogy én odatolom a képed elé, miközben én letiltom, de pont azért csinálom úgy ahogy, hogy a vevő is jól járjon (win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Fotók, videók mobillal
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest