Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Mi12 Pro specifikációja is tetszik, egy dolgot kivéve: a tömege 200g feletti. Jó lenne, ha 180g körül megállna, de hiába, nagyobb kijelző, nagyobb akksi. Vonzó a gyors töltés és a vezeték nélküli töltés is
A Realme GT 5g és a Nord 2 is jó telefonok, de én sem érzem ezeket lényegi előrelépésnek a Mi 8-hoz képest.
A Realme GT2 Pro viszont bejön nekem is, de az ára...
-
Steve1207
veterán
Úgyis elég off mára a topik, az alábbiakat főleg ár-érték arányban írom a csere végett, hisz minek adnánk ki 150e-et minimális előrelépésekért egy-egy fronton

Realmeből talán most lesz igazi alternatíva, hogy végre van OIS (GT2/Pro és 9 Pro+). Engem pl a SoC annyira nem érdekelt, főleg a kijelző és akku miatt cserélném, de az OIS többet számít, mint a plusz kamerák vagy megapixelek. Nord 2 a 90Hz miatt kiesett, pedig majdnem patent lenne a teló (A52 szintén korrekt volt, mint EGÁL telefon, de SoC és 90Hz). A53 lesz majd még, ellenben a samsung lapvetően kiesik a UI miatt.
Nálam nagyon a Realme GT2 felé dől a dolog design miatt, viszont nagyon kíváncsi vagyok most a Redmi K50-re (nem a gaming edition). Jó az árazás, előrelépés mindenben, van OIS, ha 140 körül be lehet húzni kezdő előrendelői akcióban valahol vevő is vagyok rá. A MediaTek chipsetek nekem pl be is jönnek, ezeket a Dimensity vonaltól elég jól el is találták, de most látok itt is igazi előrelépést a 8000-9000-es vonalon. Sose hittem volna, hogy ennyire felnőnek a feladathoz. (Még egy off gondolat, várnék valamit K50 átnevezést a Poco vonalra, az lenne akkor a csúcs a low budget cseréhez, mert az F3-ra már majdnem ráböktem anno, hogy egye fene az image stabit, aztán beütött az infláció és 100e helyett 130e-ért már az se mozgatott meg
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 256 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creality Nebula Camera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)