Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ajapi
tag
válasz
st6969
üzenetére
Realmet és Nord2-t illetően egyetértek. Csakugyan nem lényegesen! jobbak, csak midenben egy kicsit. (Kivéve a gyorstöltést, ami sztem hosszú évek óta az első kvázi forradalmi változás mobil fronton. Persze ezt ma már minden új telefon tudja)
Az árakat illetően az akkori, és mai árszintet tekinve ezek valószínüleg olcsóbbak is az akkori MI 8-nál. -
Leon77
őstag
válasz
st6969
üzenetére
Én visztont úgy döntöttem, hogy marad még az MI8, pont azért (is), mert amennyiért vettem nem tudnék hasonló telefont venni ma, meg az az igazság, hogy tulajdonképpen elégedett is vagyok vele nagyon, nem sok gondom akadt vele. Így tegnap tettem bele én is egy NOHON aksit.
A csere simán ment, Yt-on első aksicserés videó alapján. Az eredeti ragasztó vissza is ragadt, úgyhogy azt nem is kellett rá tennem, pedig adtak hozzá azt is. Én még így tervezek 2 évet a telefonnal. Bár lehet, hogy meg kell ejtsek majd egy usb csatlakozó cserét is. Apropó, van itt olyan, aki cserélt már?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple asztali gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- E-book olvasók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest