Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kecsotam
tag
válasz
Knife.McL
üzenetére
Szia!
Sajnos nem ez lesz a gond nálam. Én nem a lezárt képernyőről lépek bele a kamerába, hanem a főképernyőről. Ma direkt kimentem a szabadba és újra kipróbáltam. A fényerőt is maxra felhúztam előtte. Szó szerint semmit nem lehet látni rajta. Magamat látom visszatükröződve. Pedig még a nap se sütött most száz ágra. De még a kocsiban is csak nehezen látom.
Bent lakásban gyönyörű a kijelző.
Nem tudok másra gondolni, mint erre a hülye üvegre rajta. Eddig nem akartam leszedni amíg a másik meg nem jön, hogy valami legyen rajta, de most már nagyon furdal a kíváncsiság.
Felrakásnál már az is fura volt, hogy az eddigi fóliák úgy szépen rácuppantak. Lassan eltűnt alóla a levegő. Ennél semmi ilyesmi nem volt.
Csak az a fura, hogy bent meg tökéletesnek látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest