- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
Telekom szolgáltatónál kérésre bekapcsolják VoLTE-t készüléktől függetlenül, bármilyen VoLTE képes teló + havidíjas előfizetés mellé.
Én már régóta (elsők között) használom VoLTE-t Magyarországon, közel 1 éve már MIX2S-en is (lásd képernyőmentés feljebb)Telenornál viszont csak meghatározott készülékeken érthető él szolgáltatói oldalon...(sz@pás)
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8691 üzenetére
Szívesen. VoLTE tényleges használatának további feltétele, hogy a szolgáltatói oldalon is aktiválni kell a szolgáltatást. Amennyiben Telekom-os vagy, úgy telefonos ügyfélszolgálaton keresztül ezt könnyedén megteheted...
-
Karavik
veterán
válasz
huliganboy #8689 üzenetére
-
Smiro
senior tag
Erre esetleg nincs ötlet?
Segítséget szeretnék kérni: a VoLTE-vel kapcsolatos: eddig a telefonomon láttam a bekapcsolási lehetőséget a SIM kártyánál, be is volt kapcsolva. Szolgáltatóhoz most mentem át, ott is bekapcsolták. Telefon újra indítottam, de nem jelez ki semmit 4G alatt. A VoLTE bekapcsolási lehetőség pedig eltűnt a SIM listából. Kereső fel sem ad semmit a volte szóra.
Mit cseszhettem el? Hogyan tűnhetett el egyáltalán a beállítási lehetőség? A Telekom küldte az üzenetet, hogy újraindítás után aktív lesz a VoLTE, de erre semmi jel nem utal.
Ha kóddal belépek, a SIM kártyánál csak inaktív lehetőség van a VoLTE-jelző bekapcsolására.
Global stabilon vagyok.
-
juve600
nagyúr
felraktam asszony Redmi5Plus-ra is a PE romot,ő is egyből észrevette hogy milyen jó,pedig nem nagyon ért hozzá
-
Mp3Pintyo
aktív tag
Sziasztok!
Cserélném a Moto X4-et (ha addig fölhöz nem .....). Megéri szerintetek most egy Mi 8-at venni? Eustockon 99.917 Ft lenne.
Asszonynak Pocophone van de az Amoled kijelző jobban vonz
Köszi! -
adambox
tag
be lehet azt valahol állítani, hogy lezárt képernyőn még a hangerőt értesítési sávot stb. se lehessen használni??
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
Kis "segedelem" kellene..
Global Stabil 10.2.2.0 (PEAMIXM), 9 PKQ1. Aki hasonlót használ, megnézné nekem a Youtube-on belül, ha néz egy videót, és lefelé görget a hozzászólásokhoz..majd ezután próbál lefelé görgetni mi történik??? Nálam ha csak a képernyőre rakom az ujjam felfelé indul a görgetés. Facebook, kik, messenger esetén nincs ilyen. Ez valami Youtube-os hiba, vagy a stabil hozománya??😃 -
ak76
senior tag
Hirtelen felindulásból eladtam a Mi8-ast, aztán két napig azon szenvedtem mi a fenét vegyek helyette, megnéztem a S9+,P20 Pro,OPO 6 triót, aztán gyorsan vettem megint egy Mi8-ast, csak most fehérben, mert megérdemlem...
-
Albi001
tag
Amúgy ennek mi az értelme, hogy nem tudom azonnal feloldani és várni kell?
Biztos van rá jó magyarázat, de most nincs sok tippem rá.
-
juve600
nagyúr
válasz
noorbertt #8666 üzenetére
az lehet
az EU-s romból is jobb volt szerintem a 9.1.14-es rom mint a 9.1.25-ös, jobban is merül az utolsó valamiért,meg több benne a bug is
de ezt a fránya automata fényerőt már igazán megcsinálhatnák benneha visszateszem a 9.1.14-et akkor nem fog zaklatni a teló hogy OTA le akarja szedni a frisset ? illetve a 9.1.14-re le tudom majd frissíteni OTA a majd a hétvégén kijövő verzióval ?
-
Albi001
tag
Na végre összejött, még 340 óra, adott kódot is.
Köszönöm a segítséget, snowman és dnl91 nektek is. Ezek voltak a gondok. Kerítettem egy másik (régebbi) gépet, ami intel rendszer, usb2-es csatikkal. Gyári Xiaomi kábelt előkerestem és működik a dolog.
Hála köszönet mindenkinek
Már csak 340 órát kell várnom -
Albi001
tag
A feltelepített adb mappából parancssor az azt jelenti, hogy a parancssorban a c:\adb legyen kiírva?
Ha igen, akkor sajnos nem reagál a fastboot devices parancsra.Most tűnt fel valami:
Mikor fastbootban rádugom a telefont, akkor a gép kiadja azt a hangot, amit usb-s eszköz csatlakozásakor "hallat", ilyenkor van még fastboot felirat a telefonon végig. Majd 5 másodperc múlva olyan hangot ad a gép, mint mikor lehúzod az usb eszközt. Evvel egy időben "kilép" a telefon a fastboot-ból, eltűnik a felirat.
Nem tudom miért csinálja, nem húzom ki a kábelt.
Lehet, hogy ez a gond?
-
g_g_g
őstag
válasz
Albi001 #8652 üzenetére
Nézd meg látja-e a géped a telefont.
1. Telepíteni kell a 15 seconds ADB Installer-t (link az összefoglalóban)
2. Kapcsold ki a telefont majd fastboot módban indítsd újra (Hangerő gomb le + bekapcsoló gomb egyszerre) és csatlakoztasd a PC-hez.
3. A feltelepített ADB mappából indíts egy parancssort (CMD) vagy Power shell ablakot.
4. Ellenőrizd, hogy kapcsolódott-e a készülék. Írd be a parancssorba:
fastboot devices
Ha kapsz egy kódot és utána fastboot feliratot, akkor kapcsolódott. -
Albi001
tag
Sziasztok!
Újra bedobom a kérdésemet, segítsetek plz!
Fel akarom majd tenni a telefonra az EU romot. Ehez ugye először bootlodert kell nyitni. Megcsináltam a leírás szerint mindet, Összekapcsolás a Mi fiókkal fejlesztőiben, stb.
Viszont, mikor fastboot alatt rádugom a telefont a gépre, nem történik semmi. A Mi unlock program nem ír ki semmit, nem tudok kattintani sehová. Olyan, mintha nem is érzékelné a telefont. Próbáltam régi és új programmal is, különboző USB portokon, de semmi.
Tudom, hogy kell idő, amíg kinyothatom a bootloadert, de nem kéne valamit kiírnia, ha fastboot alatt rádugom a telefonom, hogy még nem vagyok jogosult rá, várjak még, stb?
Mit kéne csinálnom, tényleg fogalmam sincs...
-
noorbertt
őstag
Ez a pixel experience ROM nagyon bejön, sajnos az Android auto probléma nagyon zavaró.
-
Danex
addikt
Valakinek elindul a TripAdvisor alkalmazás?
Hétvégén voltam kint Angliában és elég kellemetlen volt ,hogy egy zöld ablak fogad. (Haver gyári romján se ment, nekem meg az EU romon)
-
Smiro
senior tag
Mi több, ha beírom a *#*#... kódot, a "volte carrier check was disabled" üzenetet kapom és nem nyit meg semmit.
-
Smiro
senior tag
Segítséget szeretnék kérni: a VoLTE-vel kapcsolatos: eddig a telefonomon láttam a bekapcsolási lehetőséget, be is volt kapcsolva. Szolgáltatóhoz most mentem át, ott is bekapcsolták. Telefon újra indítottam, de nem jelez ki semmit. Beléptem a kóddal, és látom, hogy a korábbi LTE/UMTS auto (PRL) visszaállításra került LTE/TD-SDMA/UMTS-re. Visszaállítottam.
Itt VoLTE beállításként csak a VoLTE-jelző látható, inaktívként. Kiléptem és most nem látom a VoLTE bekapcsolási lehetőséget, eltűnt a listából.
Csináltam egy újraindítást, de semmi ezen a téren - az LTE/UMTS-ről megint visszaállt a másikra. Mit csesztem el?
-
Karavik
veterán
-
-
naturepalmer
tag
Jah nem saját forrás (sajnos
), innen van https://www.youtube.com/watch?v=6hpPYg2lg_0
-
kirk01
tag
válasz
naturepalmer #8632 üzenetére
Akkor próbáld már ki! Mi változik?
-
kuksa90
őstag
válasz
huliganboy #8591 üzenetére
De, EuDev van fenn - az egyiken - csak a felkészülés, és a velemszületett kiváncsiság miatt nézelődöm
(#8607) Karavik: A hívásrögzítő névkijelzésére is írhatnál megoldást, azon kívül, hogy angolul használjam a telót...
-
juve600
nagyúr
https://forum.xda-developers.com/mi-8/development/9-0-rom-syberia-project-t3881271 ezt próbáltátok már ?
-
Albi001
tag
Igen, ez is megvolt már rögtön az elsőnél.
Utánna már gyorsan csatlakoztattam. A telefon szerintem a szükséges állapotba került, mert a bal felső sarokban azt írja ki a fekete képernyőn, hogy press any kay to shutdown. -
Albi001
tag
Igen, Igen.
Amikor a nyuszi van, akkor csatlakoztatom és utánna azonnal a már emlírtett fekete képernyő van a telefonon. A gépen az MI Unlock programban nem történik semmi.
-
Albi001
tag
Köszönöm a választ.
A bizotonság kedvéért rápróbáltam, hátha.
Viszont a Mi Unlock programnál nem válik aktívvá az unlock felírat, nem tudok rákattintani.Elindítottam rendszergazdaként a programot (újabbat és a régit is próbáltam), de semmi.
Ahogy bedugom USB-be a telefonon feket képernyő lesz a fastboot logó helyett, bal felső sarkában felírat (gondolom press any key to shutdown, csak nem látszik a notch-tól), de nem tudok kattintani.Mi lehet a gond?
-
Albi001
tag
Kis segítséget szeretnék kérni:
Össze akarom kötni a mi fiokomat a telefonnal, hogy ki tudjam majd nyitni a bootloadert és feltenni az Eu romot.
Mindent megcsináltam a leírás szerint: fejlesztő beállítások, oem feloldás, usb hibakeresési mód, mi unlock állapotban sikeresen hozzáadtam a készüléket.
Hol tudom majd ellenőrizni, hogy mennyi idő telt el a szükséges 720 órából? Illetve nincs gyorsabb módszer, mert ez így 1 hónap, mire letelik?
-
Maist
senior tag
válasz
enginev3.0 #8614 üzenetére
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #8616 üzenetére
Évente felesleges váltani szerintem ... majd jövőre a Mi10 lesz érdekes !
-
enginev3.0
félisten
Nekem sem, de mivel szinte sosem szelfizek, és számomra fontos a vékony káva, mert jól néz ki, így elfogadnám, bár lehet körbe tekerném szigszalaggal, hogy ne menjen be a homok, és ne karcolja össze...
+400mah elég sokat jelenthet, mivel a proci is elvileg sokkal takarékosabb
de ebben az a lényeg, hogy végre nem visszafelé fejlődnek akkumulátorban, hanem előre, és ez több mint 10%-os előrehaladás Mah-ban számolva, ami azért már dícséretes, és talán próbálnak felnőni ebben is (Mate 20 pro, note 9 stb...) a csúcskategóriában
Nah, közben lehet meg is dőlt az egész
[link]Ha így van, akkor idén biztosan elhagyom ismét a gyártót
-
w333
félisten
válasz
enginev3.0 #8614 üzenetére
Ez a flipes megoldás nekem nagyon nem tetszik
És ez a +400mAh mennyit fog jelenteni a valóságban +30 perc SOT
-
enginev3.0
félisten
Összejött a Xiaominak, 3800mah Mi mix 3 5G verziót
-
V.Dave
senior tag
Mit tud ez a mai Update (app lock with face unlock)? Hol kell keresni? Globál dev 9.2.21
-
Karavik
veterán
válasz
Matyi222 #8606 üzenetére
Ok akkor ez egyszerű, mert ezek szerint a globál kiadásban rejtve van dark mode.
De ennek ellenére simán ki tudod próbálni, csak telepítésd Google Messages appot Play store-ból és kapcsold be dark módot Google Messages app beállításaiból.
Ez ugyanazt az eredményt hozza, mintha rendszer alól kapcsolnád be dark módot
Mindig mindenre van megoldás...
-
Albi001
tag
Sziasztok!
Lehet butaságot kérdezek, ha felrakom az EU romot, akkor azon lesz OTA frissítés, vagy mindíg manuálisan kell majt feltenni őket?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest