- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTom65
tag
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni a dual sim beállításához. Hol találok róla leírást? Mert eddig nem sikerült találnom. Ha kapnék egy linket vagy leírást azt nagyon megköszönném.
-
bullw
tag
A frissítés nekem is eltűnt mostanra.
És köszönöm a Bt füles segítséget is, így hosszan nyomással sikerült a párosítást törölni másik eszközzel, és megy a telefonnal
-
xedos
addikt
Ő... munkahelyen láttam, hogy megjelent a 12.2.2 global stalable... láttam a telón is. Itthon rá akartam engedni a frissítést, de nem találta! Rákattintottam a legfrissebb letöltésére, erre újra leszedte és felrakta a 12.2.1-et ????
-
juve600
nagyúr
Így pár óra használat után ki tudom jelenteni hogy az EU rom sokkal pörgőssebb, aksi ideje is jobb mint a globalnak
-
-
juve600
nagyúr
PE romot használja valaki ?
-
Karavik
veterán
-
Pocak89
senior tag
Tegnap felraktam EU dev romot. Anomáliákat tapasztalok, így azt gyanítom vmi félrement. Gondolok itt olyanra pl., hogy be van állítva alkalmazásoknak automatikus indítás mégsem működik. Glob deven probléma nélkül elindult amit szerettem volna. Aztán Nova launcher tesla unread plugin. Glob deven működött. Most ugyan úgy be van minden állítva és nem jó. Továbbá előfordult, hogy kikapcsolom az akkumulátor korlátozást app-nál erre mégis visszakapcsolja. Így egyelőre ezekbe ütköztem bele.
Jól sejtem, hogy ez így nem normális? -
Karavik
veterán
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #7074 üzenetére
????????
mert ? -
enginev3.0
félisten
Főleg hogy állítólag már nincs is aki fordítsa
-
juve600
nagyúr
azért a PE romot ha valaki feltette az írhatna róla hogy milyen
-
Istuu15
senior tag
Legújabb van fent?
-
juve600
nagyúr
ma tudtam nyitni a BL-t
EU-s rom felrakva,patent,szerintem jobb mint a glob -
Istuu15
senior tag
Nem akarom, igazából csak kíváncsisàgból kérdezem.
-
Istuu15
senior tag
Jelenleg a legújabb eu dev romon vagyok twrp vel. Ha miflash-el visszarakom a global romot akkor az a twrp-t törölni fogja?
-
kengyel
nagyúr
Megint jött egy 213 MB frissítès, a Stabilra.
-
bullw
tag
[link], talán most.
-
DaniTm
csendes tag
Még egy kört futok ezzel a témával; használ valaki 3rd launchert?
-
psajti
aktív tag
PE rommal kapcsolatban lenne még egy olyan kérdésem, hogy abban milyen a gcam? Abban is van mindenféle bsg settings? Illetve a Night sight vajon ott is annyira hektikusan működik mint most a portolt verziokon?
-
Pocak89
senior tag
Péntek óta nem engedi nyitni a BL-t. Mindig azt írja, hogy használjam még a telefont és próbáljam meg 1 nap múlva. Kezd már rohadt idegesítő lenni. Akkor írná ki, hogy hehe köcsög nem elég a 360 óra és várjál még x-et...
-
Gaben01
őstag
Sziasztok! Redmi 4 Primeot cseréltem egy Mi8ra. A következő gond van vele,ha a kocsiban használom kihangosítón vagy csak simán kihangosítom a telefont beszélgetés közben, akkor a hívott fél visszahallja magát és a kocsiban folyamatos zúgást is hall (mintha le lenne engedve az ablak). Van valami beállítás ami ezen segíthet vagy ti tapasztaltatok már hasonlót? A 4 prime nem csinált ilyet, én mikrofon problémára gyanakszok.
MIUI 10.2.1.0 van rajta jelenleg. -
pmatthew
tag
Sziasztok,
Van valakinek tapasztalata encryption témakörben? Sajnos belefutottam egy olyanba, hogy ahhoz, hogy a munkahelyi emailjeimet elérjem a telefonon, be kellett kapcsolnom a készülék encryptálást. (legfrissebb xiaomi.eu-s Stable rom-on vagyok) )Ezután nagyon sokáig szöszölt a bootolással (ahogy írta is, ez akár 1-2 órát is eltarthat), viszont nem a rendszer indul el, hanem TWRP-be bootol mindig. Aztán utólag olvastam, hogy problémás ez a dolog, és fstab módosítással, stb-vel lehet elérni, hogy működjön.
Szóval az érdekelne, hogy format data nélkül meg tudom-e úszni, hogy újra működjön, illetve, hogy hogyan lehet bekapcsolni az encryptiont.
Köszi,
Máté -
NemMo
őstag
Ez a pixel experience rom a memória kezelésben is google, értem ez alatt, hogy nem lövögeti ki az appokat, mint a miui?
-
natë
nagyúr
Nem így gondolom.
A pixel 3 kamera terén szinte semmivel nem jobb, mint a 2.
A mindennapi használatban nem fogom észrevenni a 835 és a 845 közötti különbséget stock droidon.
Kijelző ugyanúgy Samsung.
Kamera jobb, ezt te is tudod.
A kisebb akkuval tud 5-6 órát.
A "visszalépés" nagyon relatív. Számomra abszolút nem az. -
Bali222
tag
válasz
HUNited #7007 üzenetére
Azt. Eleinte míg nem tudtam hogyan lehet fixen memóriában tartani adott progit, én is szívtam vele. Konkrétan Mi 8-on csak egy fitness trackerrel volt problémám. De ezen kívül semmi.
Régen agresszívabb volt amúgy. Most már a Blackboxot sem, gmaps-et sem kell lelakatolni, mennek a háttérben. -
psajti
aktív tag
válasz
HUNited #7002 üzenetére
Ez volt a fura nekem is, csak valamelyik youtube videóban említette a tesztelő aki feltolta azt a romot. Ezért is gondoltam hogy inkább megkérdezem itt mielőtt felraknám, mert ha már nullázom a telefonomat és má megen be kell laknom akkor olyan romot tennék fel ami marad is végleg.
Utána olvasgatok még aztán vagy Pixel rom vagy EU dev.
(szerk.: bár arra sincs garancia, hogy a youtube videóban esetleg nem cseszett e el valamit a feltöltő és azért lett mondjuk látványosan rövidebb az üzemideje.)
Új hozzászólás Aktív témák
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gusztusos, 11 literes térfogatú Jonsbo ház jött a kompaktabb vasakat kedvelőknek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Minecraft
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3249
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest