- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Arc összefoglaló szerkesztés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
xiaomi.eu 9.2.21 MI8-hoz már kint van: [link]
-
FrankMonzano
őstag
Üdv! Ha küldenek nekem egy vCard-ot mms-ben, akkor nem látom se a nevét, se a telefonszámát annak, akinek a kártyáját átküldték nekem, így nagyon nehéz megkeresni a telefonkönyvben. Erre van valami megoldás?
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8489 üzenetére
lesz holnap új build ???
-
gerii
addikt
A cella fogyasztás miatt csinálnék egy factory resetet, mivel lehet a komplett telefont lementeni? (Hívásnapló, képek, beállítások, wifi kódok, minden)
Qrvára elegem van belőle, hogy 2 hónapja semmit nem csinálnak vele, ezért vártam a Mi 9-et, de OIS nélkül az sem kell, pedig amúgy azonnal venném.
Persze ott is kérdéses a támogatás... -
pumpa007
tag
válasz
pontosabban holnap jönne az új, de úgy is el lesz halasztva jövő hétre megint...ja és úgy sem javítanak semmi meglévő problémát most sem..
-
randras_83
addikt
válasz
kibírom valahogy
most újra raktam a spotify-t, hátha megoldja a dolgot
-
enginev3.0
félisten
válasz
randras_83 #8488 üzenetére
Holnap jön az új, addig bírd ki
-
siskad
őstag
válasz
randras_83 #8484 üzenetére
Én nem vettem észre semmi hasonlót, nincs extra merülés
-
DanielK
addikt
Global stable-re vissza lehet állni global devről bootloader nyitás nélkül?
-
randras_83
addikt
hát sárcok ez a mostani global dev nem sikerült jól, konkrétan titanic a telefonom, beragad a spotify, akkumulátor kezelés alól kell bezárni...
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #8477 üzenetére
IGO alatt jó
-
resist
tag
Hali, ki lehet kapcsolni, hogy a Playben zizegjen telepítéskor? Roppant zavaró. Köszi.
-
havri1
félisten
MiFlashPro-val ajánlanám, azzal a legfrissebb fastboot romot is le lehet tölteni. Kicsomagolni sem kell, kulcsra készen rakja le a megadott mappába.
Fontos, a jó verzió, más készülék romja nem fog felmenni, bajt okozhat.
Arra figyelj, alul át kell állítani (jobb alsó sarokban), hogy mindent töröljön, de ne zárja vissza.
Ez intéz mindent, formáz, partíciót töröl) létrehoz, telepít, restartol. -
PioDVD
senior tag
Most rájöttem, hogy rossz volt a rom. Letöltöttem - talán az eredeti - rom-ot, abban benne vannak a .bat-ek.
Mostmár csak azt nem tudom, hogy linkeltek egy fastboot firmware-t is, nem tudom, arra nekem szükségem van?
Illetve, ha a format nem segít, akkor nincs más, mint a miflash?
És persze kszönöm!
-
adambox
tag
augusztus óta megvan a telefon nagyon meg vagyok elégedve vele. samsungról váltottam de nem bántam meg. gyönyörű kamera, kijelző, tökéletesen összerakott készülék. viszont az arcalapú feloldást én abszolút nem tartom nagy featurenek. barátnőm arcát a húgom simán feloldotta. kipróbáltam másik két húgommal, ők is fel tudták oldani a másik arcával. azóta áttértem az ujjlenyomatra
a másik dolog ami zavar az a GPS. néha nagyon pontatlan, pedig ezzel reklamozták a készüléket. de ahogy a fórumot olvasom ez sajnos nem csak nálam tapasztalható... eu dev van a készüléken
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
Nem Mi8, de unokaöccs és hátha hamarabb jönne válasz, mint "otthon":
Poco-n próbálnám a miflash-t, letöltöttem, letöltöttem a legújabb rom-ot, de a flash megáll flah_all.bat hibával. Mi lehet a baj? Flah_all.bat valóban nincs a kicsomagolt mappában. -
dime27
őstag
Nekem kezd beállni a teló bár ilyen facebook services néha felbukkan a fogyasztó alkalmazások között de most két simmel egy napja vettem le töltőről auto fényerőn 14 h 4 g mobilnettel két simkarival ma hajnal óta meg folyamatos wifikapcsolattal akksi most van 56%-on és kijelzőidő 3h 34 min.Hozzáteszem a wifi sokkal jevésbé zabálja mint a mobilnet de ez az összes telómnál így volt eddig is valamint az AOD nálam is ki van kapcsolva!
-
retesz147
addikt
Hát igen....és erre rájönni rohadt nehéz....Nálam is kb max 3-3,5 SOT és hozzá ugyan ennyi ébrenlét társul, ami rohadt sok, de nem bírok rájönni mi az. Már-már beletörődtem.
A telóról tudom, hogy tudja hozni a 6-7 óra SOT-ot, mert néha-néha van hozzá szerencsém és ekkor az ébrenlét 1 óra alá csökken és a készenléti idő is majdnem duplájára növekszik. 2 hetente produkál 1-1 ilyet, de általában a "rossz" teljesítményt hozza.
Most még társul hozzá egy olyan is, hogy feloldásnál csak a háttérkép vár, majd egyszer csak megjelennek az ikonok.
Volt már ilyen, és egyre kritikusabbá vált, csak a teljes gyalu, tiszta telepítés segített.
Ugye nálam Mix2s legújabb EU DEV. -
havri1
félisten
Általában nem foglalkozom a fogyasztással, most viszont megnéztem, mert szemet szúrt az éjszakai kb 10%-os merülés.
Töltés óta, amiben benne van egy éjszaka, akkumulator kímélő móddal, 28% a cella készenlét, és 17% a kijelző, akku 1ó24p.
Úgy gondolom, irreális, hogy a cella sokkal többet fogyasztott, mint másfél óra kijelző.
Lányom mi5-jén, kijelző 21% 50 perc, és 2 azaz 2 % a cella. Hm..Tehát, jelenlegi adataim alapján, kb 3 óra kijelző jönne össze. Most van 50%-on az akkumulátor.
-
siskad
őstag
-
retesz147
addikt
Ez egy érdekes történet.
Nem volt rajta fólia. Lakásba vettem át(pedig jó fény volt) , vagy 25x megnéztem, hogy karcmentes-e. Annak tűnt. Megvettem. Mivel egy másik városba volt, egybekötöttük egy kirándulással is. Deal után teló zsebbe, 2-3 óra után elővettem és a napsütéabe azonnal látszódtak a karcok, különösebben az az egy nagy. Leizzadtam, de 2-3 óra után nem nagyon volt mit tenni.
Én baxtam el, tényleg átnéztem, nem tudom hogy nem vettem észre.Szerencsére az üveg eltakarja....
-
retesz147
addikt
válasz
hakydakillah #8443 üzenetére
Ráteszed a védőt és nem fog látszani.
Nekem a Mix2s-ben egy "kráter" van, rákerült az üveg és semmi nem látszik, persze a tudat megmaradt, sajnos. -
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
történt ma olyan baleset, hogy feleségem sikeresen megkarcolta a pont védőüvegre váró telót. Percek kérdése volt, de drágaságomnak sikerült.
Elkezdtem leskelődni neten, van ott fogpasztától kezdve mindenféle, de nem szeretnék vakon tesztelgetni, nehogy csak ártsak vele. Van valakinek bevált módszere ilyen enyhe karcolás eltüntetésére? Köszönöm -
dnl91
tag
válasz
juve600 #8437 üzenetére
Dupla kopp a mostani frissítés után nem az igazi, eddig nem vettem észre, hogy nem ment volna rendesen, de most valóban nem a legjobb, bár nekem annyira nem lényeg. Akadni viszont sehol nem akad nekem a rendszer, nagyon tetszik azóta is hogy feltettem. Egyszer volt olyan, hogy a kamerát elindítva csak fekete kép fogadott, de újraindítás megoldotta. Plusz egy Fluid Navigation Gestures appba be kellett ruháznom, mert az alap navigációs megoldás nem tetszett, de így full screenben teljesen jól működik, mint a gyári gestures. A notch elrejtés is nagyon jól van megoldva, emiatt sem mennék másik romra.
-
tibi020
tag
válasz
juve600 #8437 üzenetére
Dupla kop az valóban, bibis
bár én azt nem használom amúgy sem, de mást egyenlőre nem vettem észre, bár lehet csak idő kérdése.
A Masik Rom pedig most megnézve egy két videót, egy felturbózott mui10. Amúgy az oroszok tudnak ha akarnak, ha megfigyeled az alternatív romoknak jó nagy részét ők dobják össze. Biztos sok szabadidejük van az orosz télbenvagy Putyin kiadta parancsba.
-
Albi001
tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozok hozzátok, beszereztem egy MI8-ast
Rögtön egy kérdéssel fordúlnék hozzátok: olvastam a leírásban, hogy milyen kijelzővédő megoldások a javasoltak. Az a gondom velük, hogy sajnos sokára jönnének meg.
Van javaslat olyan fóliára, ami magyarországon is elérhető és méretpontos (betakarja az egész kijelzőt)? -
juve600
nagyúr
nem MIUI romok közül melyiket tudnátok ajánlani ????
-
Karavik
veterán
válasz
[KgP].Robot #8428 üzenetére
Szerintem app issue mivel a többi alkalmazással nincs ilyen gond...
-
juve600
nagyúr
az lesz a vége hogy felrakom az utolsó glob stable-t
mindegyik rom-nak van valami kínja,igazából a PE-t használnám,de az is hibás
-
[KgP].Robot
aktív tag
Sziasztok
Miert van az, hogy Telegramban kikapcsolom az ertesiteseket az egyik csoporthoz de kis ido elteltevel ujra jonnek az ertesitesek? Nem lehet ezzel kezdeni valamit? Global stabil 10.2.2.0
-
Karavik
veterán
válasz
naturepalmer #8365 üzenetére
Attól még dark mode Mi9 ben is csak félkész egyelőre, úgy hogy nekünk, és az ezzel kapcsolatos commercial is a stabil befejezett drak mode előrevetítése, nem pedig a jelenlegi 30%-os progress...
MIUI11 már nincs olyan messze, ezzel kapcsolatos fejlesztés elkezdődött: [link]
Szerintem innentől a MIUI10 heti frissítésekben már nem várható nagy átütő erejű feature-ök csak apró, lényegtelen változások, hibajavítások...
-
Karavik
veterán
válasz
enginev3.0 #8408 üzenetére
Ezt már jelentettem official QQ global beta team-ben de amíg dark mode bejezetlen, amíg fejlesztés alatt áll addig minden ezzel kapcsolatos hibajelentés, észrevétel elutasítva...
-
DaniTm
csendes tag
válasz
huliganboy #8403 üzenetére
Kijött, fel is telepítettem, de sajnos még mindig kamerával oldja fel annak ellenére, hogy az IR-t is bekapcsolja..
Valami nagyon félrement...
-
kuksa90
őstag
válasz
Pedig letöltöttem az 1.8 Gb-t, de elvettétek a kedvemet, így ezt a kínlódást kihagyom...
-
1Konrad
tag
Köszönöm!
Sajnos akkor nem ez a hiba megoldása, mert a telefonon ez az IP cím van, de ettől még ugrál googlemapson
Az meg tényleg vicckategória, hogy nem tud úgy elmenni pl. az M3-Kacsóh kivezetőn, hogy eltalálja a sávot, és ezért ne sápítozzon kétségbeesetten - ha főpályán vagyok - hogy forduljon balra (a korlátba), ha meg a kollektoron - az Ungvár utcára tartva - hogy menjek tovább egyenesen 1 km-t....s tudom, van sok másik, ami jó: de a Wazze kinézete nem tetszik, az offline-ok meg nem adják meg azt a szabadságot, hogy elég legyen beírni pl.: DPD átvételi pont....
-
Shummo
senior tag
válasz
Hiba javítva.
-
Griff55
senior tag
válasz
randras_83 #8387 üzenetére
Hol a kép!? 😄
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #8408 üzenetére
Az is igen. Fura ez az egész dark mode
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #8406 üzenetére
Dark mód fekete tárcsázója nekem nagyon nehezen szokható. Tetszik, de lehet engem hosszútávon zavarni fog. Furcsa.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ahogy elnézem kihagyom, inkább majd a péntekit
Hátha lesz benne valami jó
-
havri1
félisten
válasz
Pont most dobta fel nekem is, köszi
-
juve600
nagyúr
-
havri1
félisten
Ki akartam próbálni az ambient displayt, de nem működik EU romon.
Bekapcsolom, és semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 5 5600U I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest