Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- b650 gaming x ax CPU led
- 💣 BLACK FRIDAY a lapcsaládon: ma akár 20%-ot is jóváírunk a vásárlásaidból! 💰
- AVAST Mobile Security 50%-os kedvezménnyel a Google Playen
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gallimi
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem felétek. Ha az euronicsban veszem meg a készüléket, akkor esetleg nem tudjátok hova szól a garancia? Gondolkodom, hogy rendelegy egyet. Köszi.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Ha Miui 11 re szeretnék váltani, és nem tölti le a frissítést akkor az járható út, hogy letöltöm és betallozom a frissítésnél az adott zip-et. Global stabilom van. Maradnak a beállítások? Nem töröl mindent? Csak biztosra szeretnék menni. Köszi.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Miui11 re szerettem volna váltani, de valamiért nem jött össze. Jelenleg Global stabil 10.3.4 van fent. Letöltöttem a miui_MI8Global_V11.0.6.0.PEAMIXM_45261e66d2_9.0-zipet amit betallóztam a frissítőbe, de valamiért nem tetszik neki. Mit rontok el? Köszi.
-
gallimi
tag
A fő oldalról töltöttem le: "A legfrissebb stabil verziót kell letöltened.
Letöltés: Global Stable ROM Mi8."
Hibaüzenet pedig, hogy nem sikerült ellenőrzi vagy hogy nem megfelelő valami ilyesmi. Tegnap próbáltam és kétszer is letöltöttem. -
gallimi
tag
Ami most van az Global stab. 10.3.4 (PEAMIHG)
-
gallimi
tag
Elvileg megkértem a feloldást ki kell várni a 720 órát? vagy próbálkozzak 1 hét után?
-
gallimi
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Sikeresen nyitottam a bootlodert és fastboot romot feltettem a telóra méghozzá a legújabb global stabilt. Most szeretném feltenni a twrp-t fel is teszi a újraindítom twrp-módba betallózom a telefonon az img fájt újraindítom megint twrp-ben de amint újra be szeretnék lépni akkor a gyári fogad. Nem értem miért mit rontok el?
-
gallimi
tag
Na úgy néz ki, hogy most sikerült maradásra bírnom a twrp-t. Nem tudom mit csináltam másképp.Mindent az utasítás szerint csináltam. Többször is. Sikerült felvarázsolnom az Eu dev-et 9.12.5 is és az lenne a kérdésem, hogy a bluetooth rendesen müxik? Mert valahogy az órára nem jönnek az eresítések akármit állítok. Köszi.
-
gallimi
tag
Hello. Csak a biztonság kedvéért kérdezném, hogy a magisket a Twrp-ből kell telepíteni majd hozzá tartozó apk-t és nem töröl semmit nem áll vissza alapra.? A legujabbal nincs semmilyen probléma? Illetve melyik adawayt kell telepíteni eu. 9.12.5 dev-re és mit kell beállítani. Köszönöm
-
gallimi
tag
Sziasztok. Ha az EU.dev.-t szeretném frissíteni, akkor letöltöm majd fent a három pötynél betallozom a zip fájt. Majd ha végzett akkor a twrp-ben van valami még amit jó ha megteszek? Kösz
-
gallimi
tag
Sziasztok! Lenne egy kis problémám, amire eddig nem találtam megoldást. A készüléken a legújabb eu. dev van fent. De eddig a 20.1.2 volt. A probléma az, hogy beállítok mindent a mibandage (amazfit bip) alkalmazásban, jönnek is az értesítések egy darabig, majd valamiért abba marad és csak a hívásokat jelzi. De mielőtt azt írnátok, hogy miért nem ott kérdezem, azért mert a notyfi alkalmazásban is ezt csinálja. Hiába kapcsolok be mindent, és hiába indítok mindent újra, csak a program újra telepítése oldja meg a problémát, de csak megint egy két napig működik rendesen. Köszi
-
gallimi
tag
Sziasztok. Gondolkodom, hogy megpróbálkozom most egy eu. stab rommal. A kérdésem, hogy ez a legújabb mi8-ra? xiaomi.eu_multi_MI8_V11.0.6.0.QEACNXM_v11-10.zip
-
gallimi
tag
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, hogy az akku kezelésben és stabilitásban melyik a jobb az eu stab., vagy a mi globe?
-
gallimi
tag
Sziasztok. Van arra megoldás, hogy a csörög a teló bemondja a hívó felet? Mi kell hozzá? köszi
-
gallimi
tag
Sziasztok. A kérdésem az lenne, hogy Bluetooth-os hangfalon szeretnék equalizert állítani, de a beépített csak kábelen működik. Nincs is ezzel semmi gond. De annó még a not4-nél volt a dolby atmos, ami nagyon jól csinálta a dolgát. Természetesen ezt külön kellett feltenni magiks- ből. Szóval az lenne a kérdésem, hogy itt is tudnék valamint feltenni, tudnátok ajánlani valamit. Köszönöm
-
gallimi
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene. Ma reggelre úgy döntött a teló, hogy nem kapcsolja be a Bluetooth-ot. Csak villog a kis piktogram az értesítőn. Se órát sem hangfalat nem lát. Újratelepitésen kívül mit lehetne még csinálni. Miui12 eu stab van rajta.
-
gallimi
tag
Na miután belaktam a rendszert használtam a Bluetooth-os dolgokat, minden okés volt de csak kb 2 órát. Majd hívni akartam egyik kártyáról sem ment, így kezdődött reggel is. Majd újra indítás után ugyanúgy nem működik a Bluetooth. Na ilyenkor mi van . miui 12 stab eu raktam fel.
-
gallimi
tag
Na felraktam az utolsó v11 eu stabot eddig minden ok. Teszt van.
-
gallimi
tag
Nekem úgy néz ki jó a Bluetooth. Most már második napja. Van kapcsolat az órámmal. Viszont szeretnék egy dolby digital plust felrakni, de nem találok egy jó leírást ill. linket. A youtube-on száz féle és mindegyik más telepítés. Tudnátok ebben egy kis segítséget adni. Köszi
-
gallimi
tag
Végre sokadik próbálkozásom után, sikerült Miui12 Eu stabra feltenni a dolby atmost. Jól teszi a dolgát. Második napja van fent használom, tesztelem. Külső (Bluetooth) hangfalból sokkal többet lehet kihozni szerintem, jó dolognak tartom.
-
gallimi
tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Telepítettem az Lg ThinQ alkalmazást de nem fut rootolt készüléken. Elvileg magiks-ben a Magiks Hide- ban bent van a pipa. Mit lehet még tenni, hogy működjön.
-
gallimi
tag
Sziasztok. Nem jövök rá miért nem tudom a mcdonald,s és az Lg thinq alkalmazásokat elrejteni a magiks- ban.Magikshide-ban be van pipálva minden, de mégsem futnak rootolt eszközön.
-
gallimi
tag
válasz huliganboy #19600 üzenetére
Akármit állitok nem tudom rávenni, hogy működjön. Minden beállitva. (Lgthinq)
-
gallimi
tag
Próbaképpen felraktam a hétvégén a legújabb crdroidot.(7,4 Android 11) Hát el lennék vele egy darabig, de nem egy akkubarát rom. Egy éjszaka alatt kikapcsolt wifi, mobilnet mellett 40% és akkumulátor kímélő módban sem volt sokkal jobb a helyzet. Az viszont tetszett, hogy magyar 100% ban. Néha van egy egy akadás de nem jellemző. A legnagyobb baj, hogy nem bír ki egy napot. Valami mással kellene próbálkoznom, ami esetleg akku barátabb. Valakinek tapasztalat másról? Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest