Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Karácsonyi pofára esés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az első három kedvencem az óraszámlapok között Galaxy Watch6-on
- Mi történik egy netes csalás után?
- Lenovo X13 Yoga gen2 billentyűzetcsere
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Most vettem a telefont és szeretném majd feltenni a Google Kamerát.
Ez jó lesz? San1ty's F1v9.4a, vagy nézzek régebbit?
iyen fájlneveket találtam még:
GoogleCamera_6.2.030_stable_alt,
MGC_6.1.013_MI8_FINAL_V1_by_BSG,
MGC_6.2.030_RazerPhone2_V5,
stb.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Rendszeralkalmazás-frissítés Security sikertelen azt írja. Újraindítottam a telefont, de utána sem sikerül. Várjak türelemmel és helyre jön majd?
Másik dolog: használ valaki Sports Tracker-t?
Még Symbian-on kezdtem el, utána WP, és ezért szeretném folytatni Androidon is.
Ha háttérbe teszem nem mindig mér folyamatosan, most kikapcsoltam az aksi kímélő módot, hátha ez volt a gond, talán lekapcsolhatta a GPS-t vagy nem tudom...Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz DanielK #13509 üzenetére
Az egyik régi telefonomon nem volt fólia, egy vonatút után lett rajta 1 nagy karc, fogalmam sincs hogyan, de azóta inkább használok. Épp ma jött meg ali-ról, alul kicsit nagy a fekete rész, így levesz a kijelzőből és az anyagában 1 kis folt van, sajna feltevés után vettem észre. Emiatt reklamáltam is. Kicsit bosszantó dolog szerintem, de inkább az üvegfóliát cseréljem, mint a kijelzőt.
Én is az Office Lens appot használom.
Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz havri1 #13576 üzenetére
Először voltam külföldön ezzel a telefonnal. Kérdezte az alapértelmezett országhívót (36), vagy ilyesmi volt kiírva, de én csak kiléptem, nem nyomtam OK-ot rá. Később nem találtam ezt a beállítást, amúgy működik, kipróbáltam a telefonálást és a netet is.
Hol lehet, vagy mivel jó, ne törődjek vele?Amúgy csalós az átállás, gyenge a magyar hálózat és nem egyenesen az idegen országba megyek be, de nem volt rosszabb, mint az előző telómon, sőt.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Aktív használat mellett (böngészés, insta, stb.) mennyire merül az aksi (óránként)?Lehet eddig csak nem figyeltem, de pár napja úgy érzem, ahogy hozzá érek 1-1%-ot csökken. Több alkalmazás frissült, akkor a telefon tetején melegedést is éreztem. De lehet csak a hideg idő miatt tűnt fel. Ezt feltettem, hogy tudjam figyelni: AccuBattery - Akku, ez volt a legszimpatikusabb app, de hát ez is fogyaszt ha használják...
-
hdtomi
senior tag
válasz havri1 #13633 üzenetére
Köszönöm a válaszokat w333 és havr1!
Figyelem jobban az aksit, lehet nagyon "meghajtottam" azért volt a gond. Nekem is 1% körül van kikapcsolt kijelzővel óránként. Bekapcsolttal majdnem 10. De elég sok a világos app amit használok, persze amit tudtam sötétre állítottam.
-
hdtomi
senior tag
Frissíteni akartam a 10.3.5-re, rányomtam az újraindításra és azóta se kép, se hang. 40% körül volt az aksi. Bekapcsolásra és töltőre dugásra sem reagál.
Mit tegyek? Elég sokat vártam már.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
3.4-ről 3.5-re váltás után nekem is eltűnt az általam beállított zárolási háttérkép. Próbálkoztam újraindítással stb, végül a váltakozó háttérképek appot letöröltem. Lehet nincs hozzá köze, de azóta jó.
-
hdtomi
senior tag
válasz Kleroo #13918 üzenetére
Nemrég jött frissítés a billentyűzetre (vagy csak én nem jöttem rá, hogy lehet állítani). Jobban az "ujjaimhoz" passzoló témával nagyon jól használható. De én Samut nem próbáltam.
-
hdtomi
senior tag
válasz Kleroo #13920 üzenetére
Nekem előtte Windows Phone-om volt, talán a 8 vagy 8.1-es billentyűje volt a legjobb. Aztán frissítették, az nem tetszett annyira, aztán nemrég váltottam a Mi 8-ra. Elején furcsa volt, de már megszoktam. Lehet hasonló érzésem volt elején, de most olvasom, hogy többen is írjátok a mellé gépelést.
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok!
Használja valaki a Google Camera F1 Minimal Mod 2.1 san1ty verziót?
Melyik hátsó és első kamerát állítsam be, Pixel 3 XL van alapból, vagy inkább a 4 XL legyen? Elsőre hagytam a Nexus 6P-t.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Steve1207 #16911 üzenetére
Köszönöm a válaszaid!
Én még a 6-os verzióval hasonlítottam össze az új minimált, illetve minimálon belül Pixel 3XL és 4XL-re állítottam a kamerát. Előbbi melegebb színeket ad, utóbbi nem, viszont emiatt talán valósághűbb a kép. Így maradtam az új minimálnál és Pixel 4XL-re állítottam a kamerát.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz apple87 #17326 üzenetére
Én nem cserélném le, de nem vagyok szakértő.
[összehasonlítás]Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
-
hdtomi
senior tag
Én most voltam a Telenornal, bekapcsolták, újraindítottam a telefont, de mivel itthon még térerőm sincs mindig, majd ha egy 4G-vel lefedett helyszínt találok megírom
-
hdtomi
senior tag
Működik, Hátra mentem a kert végébe. Megjelent az ikon és hívásnál a HD jel (Telenor).
-
hdtomi
senior tag
válasz randras_83 #17681 üzenetére
Én Global 11.0.4-en vagyok és talán 1-2 hete nem csak lassú, de el is dobálja a hálózatot (telenor). Munkatársam iPhone t-mobile-os és azt mondja, hogy lassú neki is mostanában.
A hálózati beállításokat nézegettem és kézire állítottam a hálózatválasztást, majd vissza automatikusra, mintha azóta hülyült volna meg, viszont ez a lassúság meg nem csak engem érint és a Mi8-at. VoLTE be van kapcsolva, persze, ha lenne jó hálózat, így nem is mindig mutatja telefon az ikonját
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
Újraindítottam és ki be kapcsoltam a VoLTE szolgáltatást, ma még csak 1-2--szer dobta el. Felénk minden szolgálató gyenge, csak eddig volt valamennyire térerőm, de lehet valamit változtattak, vagy a hálózat is túlterhelt. Kíváncsi leszek a közeli nagyvárosba milyen lesz majd ma délután.
-
hdtomi
senior tag
Kipróbáltam délután, sajnos több helyen nem tudtam, de 20-al ha jött a net. De lehet nem a legjobb helyen voltam a közeli nagyvárosban, bár nem hinném...
-
hdtomi
senior tag
Én 80ért vettem használtan, ráadásul az első tulaj még kiterjesztett garit is kért a gyári mellé.
Én is néztem kíváncsiságból, hogy mit lehetne helyette, bár nem akarom lecserélni. De ha beírom a keresőbe ezt a procit vagy jobbat, meg OIS legyen a kamerában, hát sok találat nincs, max nagyon drágán.
a vakuja amúgy nagyon gagyi, a Lumia 950hez képestMi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
ha valakit érdekel a Mi 10 Ultra kamera tesztje: [DXOMARK]
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, global Mi Band 5 Bluetooth csatlakozása megszakad. MIUI Global 12.0.1. van a telón. Ha jó a kapcsolat Bluetooth ikon kis nyilakkal egészül ki a telefonon, band is néha mutatja a Bluetooth jelet.
Nincs aksi kímélő mód, megy a háttérben Mi Fit, stb.
Ha Bluetooth ki-be kapcsolom megjavul.
Mi lehet a gond?Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
-
hdtomi
senior tag
válasz Steve1207 #19276 üzenetére
Amióta megvan a Band 5 és aktív a csatlakozás, azóta egészül ki a Bluetooth ikon 2 kis négyszöggel. Ha ez megy, akkor látszik, a Band 5 a BT gyors ki-be kapcsolás alatt is. Ha ez a 2 kis jel nincs, akkor belépbe a BT menübe leválasztva van a Band 5.
Band 2-nél, TWS fülesnél nincs ez a jel és azokat sosem dobta el a telefon.
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, Google Messages appot ajánlja a teló a gyári SMS Üzenetek helyett.
Valaki használja, érdemes váltani?Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Köszönöm a válaszokat Terka0812 és ajapi!
Legközelebb felajánlja telepítem.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Sziasztok, enyém is megvan már egy ideje, elméletileg az akksi 90%-os. Töltője tegnapelőtt döglött be, talán negyed sebességgel ha tölt, mint előtte. Külön a kábelt nem néztem, viszont szerencse a Lumia 950-nek is ilyen a csatlakozása, így azzal a töltővel is gyorsan feltölt, csak azt nem írja ki, hogy gyorstöltés, pedig mintha még gyorsabb is lenne.
Én használtan vettem, pár hónap után vált meg tőle az első tulaj, itthon vette a telefont, hivatalos garanciával, így meg mertem venni.
Nekem is fontos a kamera, csak optikai képstabilizátorral rendelkező telót vennék és sajnos azt vettem észre, hogy elég drága egy ilyen (új) készülék, ja AMOLED alap, rendes proci és ne legyen lekerekített a kijelzője. Kijelzővédő üvegfóliát le kell cserélnem, mert sikeresen megvédte a telefont, de ez meglátszik rajta. Szerencse többet vettem, ahogy tokból is, nehogy a végén ne lehessen rá venni. Egy lekerekített kijelzős telefonnál még nehezebb az ilyen dolog, Mi 11 ilyen, amúgy a Samsungokat pl. S20 FE amit még kiszúrtam, persze mindkettő nagyon drága, töredék áron vettem a Mi 8-am.
Szerintem még mindig labdába tud rúgni az új készülékekkel, frissíteni csak amit felajánl azt teszem meg, de ha nem is jön rá, még kitartok vele egy darabig.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Steve1207 #19988 üzenetére
A SoC és 90Hz miért gond? Tesóm akar új telót venni és a Samsung A52(s 5G), vagy a Xiaomi Mi 11 Lite jöhetne szóba 100-120ezerért. Előbbiben van OIS és IP67. Most Huawei P9 Lite-ot használ, szóval mindegyik előrelépés lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
hdtomi
senior tag
válasz Steve1207 #19990 üzenetére
Értem, persze én se a Mi8-hoz mérem, csak olvastam az A52-est és Realme-t is nézegetünk.
De ha már Mi8, én 80ezerért vettem használtan, 3 hónaposan adta el a tulaj, mert visszament iPhone-ra, 160ért vette az Edigitálnál. Most "kicsit" jobban zsebbe kellene nyúlnom, hogy előrelépés legyen proci, kamera stb. terén.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
Edigitálnál lett véve a Mi 8-asom, 3 hónap után eladta az első tulajdonosa nekem, biztos nem nyúlt hozzá és benne van a hívásrögzítés. Lehet úgy kellett bekapcsolni a menüben, de azóta automatikusan teszi a dolgát. Többek között ezért sem cserélném le
-
hdtomi
senior tag
válasz Napfénysüti #20152 üzenetére
230-ért [innen] a 12? Vagy jobb a 12X?
Amúgy ha jól emlékszem az enyémet az első tulajdonosa 1-2 hónap használat után ilyen hibával küldte vissza. Megcsinálták, eladta nekem, aztán visszament az iPhone-ra.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz Napfénysüti #20156 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom
-
hdtomi
senior tag
Sajnos én se tudom, hogy mit lehetne venni helyette. Testvérem Xiaomi 11 Lite-ot vett, azt hiszem 5G NE a teljes neve. Optikai képstabilizátor nincs benne, de nagyon szép képeket csinál, a készülék nagyon jól néz ki, nagyon vékony. Kijelző is szép, ő elégedett vele, főleg, hogy egy sok éves készülékről váltott. Ára 105-110 körül volt, de most már 130ezer felett jár.
Én aksim sem tökékéletes, amit nézegettem, igaz 200ezer felett, az a Xiaomi 12, méretre és tudásra (pl.: kamera) elég jónak tűnik, Mi 8 is melegedik, azt nem tudom, hogy a 12-nél van-e bármi gond, ami miatt nem lenne jó választás. Samsungnál lehet lenne 1-2 típus 200 alatt, viszont a szoftver hatalmas csalódás. Édesanyámnak vettünk, mert gondoltam egyszerűen használható, ha gond van vele könnyebb beadni szervizbe, de sok helyen aprók a fontos ikonok és hiába nagyítok, nem áll kézre akkor sem. Reklám gyakran jön, rengeteg alapból a felesleges samus alkalmazás. Olyan szinten beállítani sem lehet, mint egy Xiaomit.Mi 8 & Mi Band 6 (+ Lumia 950) - Windows 10 Home 64-bit - Philips 52PFL9606 & Panasonic DP-UB824EGK
-
hdtomi
senior tag
válasz lovas93 #20299 üzenetére
Adatok alapján elég jó a Realme, de milyen a szoftvere, a Realme felülete? Az akku nálam se a legjobb már, de én maradnák a Xiaomi vonalon és mivel nem szoktál játszani ott a 12-es (játék közben melegedhet), szinte ugyanazt tudják GT2 Pro-val és árban is nagyon hasonlóak. Nem vagyok egy profi a dologban, olcsóbb Samsung van a családban, annak csalódás a szoftvere. Mindenképp próbálj ki egy ilyen Realme-t. Összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LEGO klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Politika
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest