- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Aktív témák
-
s4tch
veterán
"az érezhető különbség csak a kijelző, ami fullHD helyett "csak" HD"
Nem éppen. Van itthon egy Hongmi és egy Mi3. Érezhető különbségek az evidens méreten kívül:
- a Mi3 jobban össze van rakva. A unibody ház, a fém váz sokat számít.
- A Mi3 jobban is néz ki. Persze ez szubjektív, de még nem nagyon láttam olyat, akinek a Mi3 ne tetszett volna.
- Gyorsabb a rendszer. A Hongmi sem lassú, a Mi3 viszont qrvagyors.
- Van heti ROM frissítés, most jött ki félhivatalos forrásból a MIUI mellé egy AOSP ROM. Ilyen a Hongmira nincs. A drágább kütyüknek jellemzően hosszabb az életciklusuk (kivéve, ha Sonyról van szó).Több pénzért ebben az esetben jobb hardvert, jobb minőségérzetet, jobb támogatást kap az ember. Nem mondom, hogy a Hongmi nem jó (sőt, én még erősebb forintnál, 40 körül vettem, annyiért meg bőven megéri), de indokolt a Mi3 felára. A kijelző egyébként a Hongmin is bőven elég nagy, szép teltek a színek, éles a kép, de a Mi3 azért kényelmesebb olvasásra, böngészésre, levelezésre.
Funkcionálisan nincs őrületes különbség, de ilyen megközelítésben youtube-ot nézni meg viberezni a 30 ezres Jiayu G2F is tökéletes. Ha neked nem éri meg egy készülék felára, ne fizesd ki.
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest