Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Aktív témák
-
Mobilaréna teszt alatti topik ERRE.
Ezt a topikot zártam, hogy ne szakadjon ketté a téma. -
-
Q
senior tag
válasz
Luck Dragon #242 üzenetére
Inkább ebbe a fórumba tedd fel a -> kérdésed<-. Ez jobban pörög.
-
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a Xiaomi magyar oldalán lévő készülékekre vonatkozó garancia hány évre szólóan adják mert vagy én vagyok fáradt vagy vak de egyszerűen nem találtam, És ha itt vásárolnánk készüléket az most rendesen magyar lesz? Bocsánat a buta kérdésért de nem vagyok benne jártas. Mit kell róla tudnom?
-
Zsocy155
őstag
A másik Mi4 topic talán jobban pörög.
-
Fejvadi
nagyúr
Itt miért nem történik semmi? Kevesen vettek még? Szívesen olvasnám a tapasztalatokat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #233 üzenetére
Igazad van és így nem is gondoltam bele a hasonlatba.
Akkor egy másik hasonlat:
Galaxy S3 csak 0,5mm-el vastagabb, de nagyon is érezhető.
Különben meg nem is ér ennyit az egész, csak arra írtam, hogy mindenki csak azt emeli ki, hogy így meg úgy mennyivel kisebb. Az Mi3 meg laposabb :-) -
-
Fejvadi
nagyúr
Többen írták, hogy kisebb mint az Mi3, de arról már nem, hogy vastagabb.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Milestone2 #227 üzenetére
Most sikerült még csak elolvasni a bemutatót, köszi a leírást.
-
s4tch
veterán
válasz
Milestone2 #218 üzenetére
-
<Adamsky>
nagyúr
Többet a magyarországi garancia sem akadály (nyilván egy kis felárért cserébe)
-
Pepeninho
őstag
válasz
Milestone2 #218 üzenetére
Köszi, közben megtaláltam. Annyira engem nem kavart fel.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Pepeninho #216 üzenetére
Konkrét válasz még nincs, de egy fórum már indult róla az oldalon...
-
Pepeninho
őstag
válasz
Milestone2 #211 üzenetére
Miről maradtam le?
-
válasz
Milestone2 #211 üzenetére
Igen, amit ide bemásoltál, de addig nem foglalnék állást, míg ki nem derül mi történt. Reméljük csak egy rossz vicc volt.
-
vadkörte
addikt
Akkor részletezd kérlek, szerinted ki azt akinek ilyen tudású/teljesítményű telefon kell?
Mert az, hogy TE teljesen elégedett vagy a Snapdragon 400-as telefonod teljesítményével és tudásával rajtad kívül az égvilágon senkit sem érdekel. Mellesleg én is elégedett vagyok az MTK6589-es telefonommal.
De ha lenne lehetőségem egy Mi3/Mi4 szintű telefon (konkrétabban ezek) megvásárlására, gondolkodás nélkül megvenném bármelyiket.
Még akkor is, ha tisztában vagyok vele, hogy az én felhasználói szokásaim erősen ortodox jellegűek.[ Módosította: Barthezz2 ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Barthezz2 #205 üzenetére
Kétség kívül nagyon jó telefon, ár-érték arányban meg főleg, ez nem kérdés.
Viszont tényleg nem értem ilyen felhasználással miért vesznek az emberek 130ezres telefont. Nekem snapi 400-assal szerelt HD kijelzős telefonom van, és tökéletesen megfelel (több dologra, mint amit te leírtál), és a minősége is van olyan, mint egy MI3-nak (nyilván a FullHD-t leszámítva).
Létezik élet a Xiaomin túl is
-
scope2007
addikt
válasz
Milestone2 #203 üzenetére
valóban.. eltűnt az oldalról.. lehet tényleg meghekkelték lol
-
s4tch
veterán
"az érezhető különbség csak a kijelző, ami fullHD helyett "csak" HD"
Nem éppen. Van itthon egy Hongmi és egy Mi3. Érezhető különbségek az evidens méreten kívül:
- a Mi3 jobban össze van rakva. A unibody ház, a fém váz sokat számít.
- A Mi3 jobban is néz ki. Persze ez szubjektív, de még nem nagyon láttam olyat, akinek a Mi3 ne tetszett volna.
- Gyorsabb a rendszer. A Hongmi sem lassú, a Mi3 viszont qrvagyors.
- Van heti ROM frissítés, most jött ki félhivatalos forrásból a MIUI mellé egy AOSP ROM. Ilyen a Hongmira nincs. A drágább kütyüknek jellemzően hosszabb az életciklusuk (kivéve, ha Sonyról van szó).Több pénzért ebben az esetben jobb hardvert, jobb minőségérzetet, jobb támogatást kap az ember. Nem mondom, hogy a Hongmi nem jó (sőt, én még erősebb forintnál, 40 körül vettem, annyiért meg bőven megéri), de indokolt a Mi3 felára. A kijelző egyébként a Hongmin is bőven elég nagy, szép teltek a színek, éles a kép, de a Mi3 azért kényelmesebb olvasásra, böngészésre, levelezésre.
Funkcionálisan nincs őrületes különbség, de ilyen megközelítésben youtube-ot nézni meg viberezni a 30 ezres Jiayu G2F is tökéletes. Ha neked nem éri meg egy készülék felára, ne fizesd ki.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Milestone2 #202 üzenetére
Már leszedték, ez volt kiírva (vagy csak egy hacker...?):
XIAOMI.EU (Unofficial fan support site) closure notice
Due to recent actions by Xiaomi Corporation in China I have decided to mark the immediate closure of Xiaomi.eu. This is largely due to the fact that Xiaomi and its MIUI team have decided to take resources from our sites multi language project without any form of respect, credit or care. We have had no prior contact from Xiaomi to ask us if we wanted to help resource this work, they have simply bypassed us and took all the hard work of translators and absorbed it into the own workflow.
No one should be treated this way, im very sad to be writing this content today but this cannot go on another day. Xiaomi need to realise that actions have consequences and unfortunately for them this is the consequence.
File mirrors will be deactivated in DNS shortly so grab what you need NOW
I will leave a link open to the forum here for a few more days in case any one needs to get information but the board will be READ-ONLY
Thanks for all the support over the years, its been a fun, emotional ride, but its time to finally close the doors and say goodbye to a corrupted company with one thing in their sights... profit and greed
-
Milestone2
nagyúr
Ez, hogy bezárják a xiaomi.eu-t, ez mit jelent, mit okoz? Nem lesznek multilang ROM-ok, vagy majd máshol lesznek?
-
Milestone2
nagyúr
Hát ez durva... (elnézést az ismétlésért)
-
pietrrr
aktív tag
válasz
Barthezz2 #198 üzenetére
Nem kifejezetten rád gondoltam eddig, sőt...
De most olvasva a válaszod, én tökre úgy gondolom, hogy mindezt egy fele ilyen árú készülékkel is meg tudnád tenni, és az érezhető különbség csak a kijelző, ami fullHD helyett "csak" HD.
Mindez persze csupán az én egyéni véleményem
-
Tudod, a filmezés, meg a játék nem egyenlő egy okostelefon kihasználási faktorával. Szerintem..
Fent van 6-7 album zene, plusz Play-ől is vagy 5, plusz lehet stream-elni is onnan(elő vagyok fizetve), van fent egy rakás kép, telefonnal fotózott is, meg másmilyen is, pár klipp, egy játék ami ~1,5Gb, az összes app ami nekem kell, meg miegymás, és még maradt is szabad helyem. Akkor miért adjak +30k-t egy 64-esért?Nem adták ki LTE nélkül, csak egy kínai cég a kínai LTE hálózati variánst sorolta előre, minő meglepő. Mellesleg marhára elég a 42Mbit nekem mobilon, főleg hogy a havi semmike keretét elhasználja az ember 1 nap alatt..
-
pietrrr
aktív tag
Elolvastam az összes hozzászólást, és teljesen kiégtem...
Akinek elég 16 GB, mert nem játszik, meg nem néz filmet, meg nem hallgat zenét a telefonján az miért ennyiért vesz telefont? Meg sírnak itt az emberek, hogy nem bír 2+ napot... Tud, csak ne használd ki, és vegyél így 100+ezerért telefont
Tényleg csak én nem értem ezt a mentalitást?
Plussz szerintem zászlóshajót ne adjanak ki NFC, LTE nélkül úgy, hogy a 16 gigás verzió nem bővíthető...
-
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Barthezz2 #192 üzenetére
Háát, ha 6-os Miui volt rajta, akkor sok jóra nem lehet számítani.
Mondjuk tegyük gyorsan hozzá, hogy ha csak a kamera app lenne annyira sz@r, akkor nem lenne gond. Az ugyanis pikk-pakk helyettesíthető sok más jobb, még akár ingyenes alkalmazással is.Ha már itt tartunk. Sose értettem, hogy a zenelejátszó és a fotós alkalmazás tudásának miért van akkora súlya egy telefon megítélésekor. Főleg ha egy Android-ról beszélünk. Szerintem csak egy egészen minimális szinten fontos az, hogy mit tud a készülék "out of the box". Utána az ember úgyis azt tesz rá, amit akar.
És a tesztelés szempontjából is sokkal jobb lenne, ha a készülékek ugyanazzal a zenelejátszó és fotós app.-al (is) ki lennének próbálva. Én így csinálnám... -
Digojr
csendes tag
válasz
Pepeninho #189 üzenetére
Szerintem úgy kár volt!
Az fog lejönni,hogy jó telefon de sok a hibája...
Amikor,odaadtam Bog-nak a Redmi 1s-t dobtam rá egy normális magyar romot,hogy a maximumot mutassa a teszteken.
Én ezt használom : [link]
És itt mindenre tudnak segíteni, és mindenféle romot megtalál az ember.
-
vadkörte
addikt
Szánj néhány napot(!) igen napot az ismerkedésre. Hidd el megéri.
Vagy megutálod a MIUI-t és átkozni fogod a napot, amikor összefutottál vele, vagy menthetetlenül beleszeretsz. Köztes állapot nincs.
Mióta droidos vagyok, telefonomon ROM 1-2 hónapnál tovább nem húzta. A MIUI-t már több, mint fél éve használom. Ez szerintem sok mindent elmond. Csak azt bánom, hogy az OFF telefonomhoz nem főz senki sem a 3.12.22-nél frissebbet. (ill. egy készült, de attól meg bootloop-os lett a "kicsikém") Én is örülnék, ha az azóta megjelent újításokat megkapnám -
<Adamsky>
nagyúr
Ha már ilyen telefonod van (amin Miui fut), akkor tessék vele megismerkedni!
Az alkalmazás neve -- ahogy vadkörte is írta -- Backup (azt hiszem elég beszédes) -
Stieve
csendes tag
Sziasztok!
Arra gondoltam, hogy csinálok egy factory resetet, hátha jót tenne ezzel az akkuidő kijelzés dologgal.
Talán off a kérdés, de tudtok ajánlani progit amivel lementhetem az összes cuccomat beleértve az app-ket is pc-re? Ki mit használ, melyik a legjobb?
Esetleg Linket is...Köszi...
-
-
scope2007
addikt
Xiaomi Mi4 vs IOCEAN X8?
basszus, nem tudok már dönteni.. igaz xiaomi felé jobban húzok egyelőre -
-
Stieve
csendes tag
válasz
Barthezz2 #171 üzenetére
Szia!
Elég sokat írok viberen. Volt ma 3db átlag telefonálás, meg kicsit azért nyomkodom, hiszen új teló...
Viszont figyelek a kijelzőre, wifi nincs bekapcsolva stb...
Zenét nem hallgatok, netezni keveset szoktam...Egy kérdés:
Nektek is csak akkor frissíti az akku % kijelzést ha beléptek az akkukezelésbe? Mert tegnap is azt hittem tök jól bírja, aztán mikor beléptem, esett 10%-ot. Ma figyeltem, és tényleg így csinálja... Ez baromira idegesít... -
Stieve
csendes tag
Sziasztok!
Na nekem is megjött a kicsikém!
Elsőre valami fantasztikus telefon!!!
Viszont nem tudom, hogy én vagyok csak ilyen über brutál júzer vagy másnak is hamar lemerül? Örülök ha ki fog bírni 1 napot.
Gondolom azért kell néhány töltés-kisütés mire beáll és talán javulni fog. Vagy ne reménykedjek?Üdv.!
-
Ne magyarázzuk a hülyeséget, felesleges..
De akkor tekintsünk el az adatforgalom kijelzéstől. Két ujjal kicsinyíteni, vagy egyel hosszan nyomva egyszerűbb előhozni a főképernyő szerkesztést? Képernyőzárról közvetlen, vagy a lehúzott értesítősávról jobb irányítani a zenét? A zenelejátszóban nem tudok megadni borítót, így a fene tudja honnan elővarázsolt idióta képet nézegethetem, mert még ezt se tudom beállítani.
Én látni akarom az értesítősávon, mitől érkezett valami, miért nem láthatom? Soroljam még?Innentől kezdve marhára nem érdekel, hogy jól néz ki a sz*r. Ha már egyszer valami volt, azt degradálni nálam nem fejlődés, de legalább is ne próbáljuk megmagyarázni, hogy ez nekem jó, mert nem..
-
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #165 üzenetére
"És ezzel Te is egyetértesz?"
Nem. Viszont látom mögötte a rációt. A Xiaomi milliós nagyságrendben ad el telefont, miközben a telefonbuzerálók, magukat hardcore júzernek nevezők száma ehhez képest elenyésző.
Nekem tetszett a v5 funkcionalitása, de a dizájnt kicsit darabosnak tartottam. A friss verzió dizájnja kurvára bejön (ahogy már korábban is írtam, az apple dizájnereik értik a dolgukat
), és ha választanom kell a pofásabb, de butább, ill. az okosabb, de rútabb rendszer között, alighanem az elsőt választom.
Igazság szerint pont leszarom, kiírja-e a rendszer az adatforgalmat, amikor 2 kattintás az egész a menüben. Nem izgat, hogy én rakom-e össze a kapcsolók sorrendjét, amikor egy mozdulattal úgyis elérem az összeset. Nem érdekel, lebutítják-e a gyári programokat, amikor eddig egyik droidos telefonomon/tableten sem ragaszkodtam a gyári programhoz. Adjanak egy gyors, stabil keretet, aztán majd belakom.
"Az ilyen embereknek nem való okos-telefon. Pont."
Ez nem így működik. Az ilyen emberek veszik tömegében az okostelefonokat.
"A kettő jól megférne egymás mellett. Nem kéne egyikről se lemondani a másik javára."
Ezt nem vitatom. Kicsit koncepciót váltott a MIUI a friss verzióval. Majd kiderül, hogy hány felhasználót hoz ill. visz el az új koncepció. Gyanítom, pluszos lesz a mérleg.
"Miért hozza a ki a Xiaomi a Mi4-et menü gombbal, ha a 6-os Miui-ba már csak virtuális menügombot akarnak?"
Ezt szerintem megszopták. Gyanítom, hogy már régen megvolt a Mi4 dizájnja, mire eldöntötték, hogy követni fogják a droidos irányelveket.
-
Q
senior tag
(#165) <Adamsky> / s4tch (#164)
A v6 már végleges vagy beta változat? Ha nem végleges/stabil, akkor még kár rajta vitázni...
Sziasztok!
Próbálta már valaki a MI4-est bluetooth-on, autós kihangosítóval összehozni? Konkrétabban MMI-vel? Működik/működhet rendesen? Esetleg bármelyik Xiaomival ilyen tapasztalat? -
Pepeninho
őstag
Bartez, nincs miért szégyenkezned, nagyon jó cikked, egyszerűen csak az a baj vele, hogy kevés emberhez jut el. Míg a nagy cikkek komoly reklámot kapnak. Szerintem ez is fent lesz a kezdőlapon majd 2-3 napig. Viszont már nagyon várm vissza a kicsikémet. Nagyon nem is mélyültem bele, szóval engem még nagyon sok megleetés fog várni.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Ha neked fáj, maradj nyugodtan a korábbi verziónál."
Sajnos az a JB miatt fog kiesni. Egyelőre tényleg úgy néz ki, hogy CM-re váltok, ha nem történik gyökeres változás."... egyszerűsítés egyébként nem árt a miuinak ..."
És ezzel Te is egyetértesz? Mert akkor azt hiszem itt be is rekeszthetjük a vitát." ... feltűnő, mennyire sokan vesznek el a beállítások között, és egy olyan egyszerű dolog is problémát jelent számukra ... "
Az ilyen embereknek nem való okos-telefon. Pont.
Azt hiszem javasolni fogok egy nagy radio button-ot a beállítás varázslóba:
a) egyszerű vagyok mint a szög, alapfunkciókat kérek (telefon, fényképező féész')
b) tudom mit akarok, és maximálisan ki szeretném használni a telefonom képességeit
Na, ez lenne a nagy innovésün!"... nem írta, hogy a ""quick launch"-ban lévő adatforgalom visszajelző volt a kerékkötője a jobb memóriamenedzsmentnek". Nem is érdekel, a hozzászólásom alapján honnan jött ez a következtetés."
Jó, akkor másképp fogalmazok. A kettő jól megférne egymás mellett. Nem kéne egyikről se lemondani a másik javára."A menü gomb átprogramozása az egyetlen, ami pár napig nem állt kézre, de 1. ez a változtatás tényleg a guglitól jön..."
Ezt olvastam már én is, de szerintem nagyon rossz duma az elcseszett funkcionalitás megmagyarázására. De tegyük fel nincs igazam. Miért hozza a ki a Xiaomi a Mi4-et menü gombbal, ha a 6-os Miui-ba már csak virtuális menügombot akarnak? Ez nekem így nem kerek."... előbb-utóbb lesz rá működő hack a mi-toolsban .."
Ja, aztán úgy járunk vele, mint a Win8-al. Szép és jó a csempés felület, de mindenki (sokan) azon pörögtek, hogy hogyan hozzák vissza a Win7-es kinézetet.
Másképp: Tegyük fel a 6-ost mert kell a KK miatt (Mi2), aztán skin-ezzük és patch-eljük szét, mert egyébként egy kalap sz@r. Klassz! -
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #163 üzenetére
Nemhogy a tesztet olvastam, használom hetek óta a v6-ot. Ha neked fáj, maradj nyugodtan a korábbi verziónál. Nekem azzal sem volt különösebb problémám. Az egyszerűsítés egyébként nem árt a miuinak: olvasgatva a fórumokat feltűnő, mennyire sokan vesznek el a beállítások között, és egy olyan egyszerű dolog is problémát jelent számukra, mint egy widgetet rávenni arra, hogy magától frissüljön.
Senki nem írta, hogy a ""quick launch"-ban lévő adatforgalom visszajelző volt a kerékkötője a jobb memóriamenedzsmentnek". Nem is érdekel, a hozzászólásom alapján honnan jött ez a következtetés. Azt írtam, hogy a kisebb funkcióbeli veszteségek engem nem különösebben izgatnak, a jobb memóriamenedzsment viszont tetszik. Így is teljesen funkcionális rendszert kapok. A menü gomb átprogramozása az egyetlen, ami pár napig nem állt kézre, de 1. ez a változtatás tényleg a guglitól jön, ők meg eddig is szartak az ergonómiára (lásd pl. chrome kezelőfelülete) 2. a nyakam rá, hogy előbb-utóbb lesz rá működő hack a mi-toolsban 3. simán megszoktam.
Nyugello.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Szerintem nem tragikus a v6."
Nem-e? Elolvastad a tesztet? Ez nem v6 (ami egyébként csak sima 6), hanem v1.0. Annyira egyszerű a v5-höz képest, hogy az már fáj. Most abba ne menjünk bele, hogy Neked vagy nekem mi hiányzik, ill. mi mindent használtam én, amit Te nem. Itt azon van a hangsúly hogy a nagy "simplify" jegyében csökkentek a lehetőségek ill. a funkciók."A memóriamenedzsmenten tényleg javítottak valamit, ami szerintem sokkal fontosabb, mint hogy a lehúzott állapotsorban látszódjon az adatforgalom."
Összekeversz dolgokat. Szerinted a "quick launch"-ban lévő adatforgalom visszajelző volt a kerékkötője a jobb memóriamenedzsmentnek? Ugyan már! -
s4tch
veterán
válasz
<Adamsky> #161 üzenetére
A mobilarenások azért már láttak néhány verziót.
Szerintem nem tragikus a v6. Nincs benne semmi becsapás, egyszerűen átalakították a funkciókat, a felületet kicsit. Nekem gyakorlatilag semmi nem hiányzik, a felület viszont pofásabb, gördülékenyebb, mint a(z egyébként csöppet sem ronda, sem nem lassú) v5. A memóriamenedzsmenten tényleg javítottak valamit, ami szerintem sokkal fontosabb, mint hogy a lehúzott állapotsorban látszódjon az adatforgalom.
Kéne csinálni egy lecsupaszított miui romot, amiben nincs benne a mi fiók és annak járulékos marhaságai (letöltésvezérlő, bankkártya-kezelő, témák, backup, update, micloud, meg a többi izé). Biztos vagyok benne, hogy felszabadulna egy csomó tárhely és memória..
-
-
-
HartMusk
csendes tag
Mobilarena cikk lesz?
-
válasz
Pepeninho #152 üzenetére
Ja, igen, megvan, azért nem találtam, mert a 4.9.5-től van benne. Lehet meg kellene borotválkoznom, mert szerinte 44 vagyok, pedig még 30 se..
Amúgy azért haladnak a srácok. Kamerába is sok minden bekerült már, felbontás még mindig nem állítható, de van HDR, stabilizátor, fókuszmód, lassított felvétel, képeknél állítható a minőség, kontraszt, telítettség, élesség, van arcfelismerés. Ezen kívül egyre több ikon kap új design-t. Hirtelen így ezeket vettem észre(10 perce van fent).
A fejlesztői beállítások már alapból nincsenek a menüben, egyik-másik főképernyő áttűnés még mindig szaggat, ha widget is van kint(v5-nél is ez volt), zene app még mindig fapadosabb, meg a többi hiányosság is megvan.
Viszont nálam lett pár új app, visszakerült a Remote és a MiTransfer, van Mikey, Mi Band, meg van egy visszajelzés app is.
-
scope2007
addikt
válasz
Milestone2 #147 üzenetére
az tökmindegy.. ez egy régi kép.. nem is ez a rom van a telefonom..
akkor írthatom úgy is, hogy csak úgy feltettem egy képet.. hogy növeljem az adatforgalmat -
scope2007
addikt
válasz
Milestone2 #145 üzenetére
ez az arc-s miui rom.. csak annyi.
-
scope2007
addikt
custom rom van hozzá?
root-olta már valaki a sajátját? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
::Geri:: #137 üzenetére
Kiindulásnak talán megteszi. Ezek alapján a G2-ből egy picivel elvileg (!) több hozható ki.
- LG G2 KitKat battery test
- Xiaomi Mi 4 battery life testBarthezz2
Mondj valami biztatót kérlek a Miui 6-ról. -
válasz
::Geri:: #135 üzenetére
Én elégedett vagyok vele. De 2+ napot elvárni egy ilyen telefontól, hát..
Viszont nem tudom, mennyire vagyok releváns tényező, mert telefonálni keveset szoktam, sokszor napokig nem is(nem kell melóhoz), viszont sokat netezek, mobilnet és wifi viszonylatban is, zenét hallgatok rajta, meg ahol dolgozom a béka segge alatt van a térerő, és az is elég rendesen gyilkolássza az akksit.
Több mint 7 óra kijelzőt is kihoztam már belőle így, nap végére még sosem merült le az átlag 3-5 óra kijelzőidővel, de minden este töltöm, mert sosem lehet tudni. Itthon(vagy ha nem lenne gond a térerővel) elmenne két napot, így meló közben emiatt sosem kockáztatok.
-
Aki már vett rajtam kívül Mi4-et. Akár v5 akár v6 van fent, ha raktok ki widget-et a főképernyőre, és mondjuk a 3D kocka áttűnési effektet állítjátok be, nálatok is akadnak azok az oldalak, amiken a widget-ek vannak?
Nem jöttem rá, miért csinálja.. -
Stieve
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok.
Érdeklődnék, hogy mik a tapasztalatok akkuidő terén?Köszönöm!
-
Pepeninho
őstag
Juhééé, már Németországban van a kicsikém!
-
Megjött a v6 a heti developer ROM berkein belül, még nem tettem fel, de a látottak alapján ugyan az, mint a beta, egyszóval: szar. Hosszabban jövő héten(remélem) jön a cikk.
-
syl5
őstag
figyelő Up!
-
s4tch
veterán
A topikcímről mindig ez jut eszembe.
-
halkow
őstag
Én csak azt nem értem miért helyezték alulra az értesítési ledet és mért lett gyengébb, e mellett kíváncsi lennék ez is tudja a 2 napot mint a g2 vagy az s5
-
Lomha 8V
addikt
Jó cikk, köszi!
-
Juliuska
senior tag
Ütős vasat tett le Xiaomi az asztalra
Köszi a tesztet. -
SpZ
senior tag
Remélem hamarosan 32/64 gb -os verziók is sűrűbben előfordulnak majd. Egyébként jogos hogy 16 gigán simán el lehet férni ezt vallom én is. Gondolkozzunk ha szeretnénk 4K -s videókat késziteni mire is elég a 16 gb?
-
#Morcosmedve
veterán
Nagyon nyomulnak, már megnyomkodnék egyet, talán az asszony nem veszi megcsalásnak.
-
8nemesis8
veterán
Köszi, persze figyelek erre.
Tudom, hogy online van ez, egyébként meg talán 3 munkanap!kornelka: Ebben szerintem nincs igazad, amire te gondolsz az a 40 napos visszavásárlás, ha ki sem bontod, nem?
A 14nap arról szól, hogy használom és ha nem tetszik akkor visszaviszem.
Legfeljebb az ügyfélszolgálaton kérek írásban választ, hogy megvenném, de már most tudom,hogy ha nem tetszik akkor visszaviszem és mit szólnak hozzá! -
Kornel
veterán
válasz
Oppenheimer #101 üzenetére
Ha hibás.
Aktív témák
lo A masszív kialakítás mellé a kapható legerősebb vasat pakolva, MIUI-al megspékelve nagyágyút sikerült alkotni.
- sziku69: Szólánc.
- Az ASUS gyártja majd az új Xbox kézikonzolt?
- Jelszókezelők
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest