- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Az nézőpont kérdése hogy neked a 10%-al több vastagság nem tétel de a 4%-al nagyobb szélesség és magasság igen. De egyébként értem mire gondolsz csak kötözködök de ez szerintem nem "brutális" különbség valóban lehetne kisebb de itt kell megfizetni az olcsóságát. Megnézed van olyan webshop ahol már a hivatalos 350 dollár környékén lévő árat írják ki az 500 dollár feletti helyett és ha jól tudom hivatalosan október közepétől kezdik majd nagy tételben árulni. 130k a G2-ért nekem elég optimista becslésnek tűnik mikor a G pro kerül annyiba itthon jelenleg. Inkább 150-160 körül tippelem majd árát mint ahogyan azt a külföldi árazások sejtetik ( de ne legyen igazam nem akarok senkinek rosszat
).
Tehát kis szerencsével ha még fizetendő dolgokat megússza az ember beszélhetünk féláras telefonról a mi3 esetében. Azt se felejtsük el ebben a legerősebb snapdragon 800-as variáns van és gorilla glass 3 nem 2 valamint vizes kézzel és kesztyűben is tapizható és magnézium ház.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 256 GB Újszerű karcmentes kártyafüggetlen - jó vétel
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest