- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janesz1981
tag
Az nézőpont kérdése hogy neked a 10%-al több vastagság nem tétel de a 4%-al nagyobb szélesség és magasság igen. De egyébként értem mire gondolsz csak kötözködök de ez szerintem nem "brutális" különbség valóban lehetne kisebb de itt kell megfizetni az olcsóságát. Megnézed van olyan webshop ahol már a hivatalos 350 dollár környékén lévő árat írják ki az 500 dollár feletti helyett és ha jól tudom hivatalosan október közepétől kezdik majd nagy tételben árulni. 130k a G2-ért nekem elég optimista becslésnek tűnik mikor a G pro kerül annyiba itthon jelenleg. Inkább 150-160 körül tippelem majd árát mint ahogyan azt a külföldi árazások sejtetik ( de ne legyen igazam nem akarok senkinek rosszat
).
Tehát kis szerencsével ha még fizetendő dolgokat megússza az ember beszélhetünk féláras telefonról a mi3 esetében. Azt se felejtsük el ebben a legerősebb snapdragon 800-as variáns van és gorilla glass 3 nem 2 valamint vizes kézzel és kesztyűben is tapizható és magnézium ház.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- Renault, Dacia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest