- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: SSD hűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jaj egy videó alapján ilyen konzekvenciát levonni. Tudnák itt egyesek hogyan bánnak a magyar postán is a csomagokkal, lehet a sarki bolttól tovább se menne..
Vagy ott van éppen a világszerte híresen híres és elismert futárszolgálat etc.. -
dreamdancer
őstag
Na jó, ha már ilyen szépen és sarkosan fogalmaztad meg a véleményedet, akkor én is azt teszem.
A Kínából való rendelésnél
- semmilyen jogszabály vagy hatóság nem véd téged a webshoppal szemben, ha valami gond adódik, egyszerűen nincs kihez fordulni
- semmi sem garantálja, hogy a pakk simán átsiklik a vámon és nem verik rá az ÁFÁ-t és a vámot, azzal a +40%-kal meg már annyira nem is jó az ár
- ha valami baj és gariztatni kell, küldheted vissza Kínába a cuccot és reménykedsz, hogy szerintük is a készülék a hibás és nem tetted tönkre, mert kábé nincs kivel vitatkoznod
- ha nem garis javításra lenne szükség, túrhatsz alkatrészt a neten vagy kereshetsz kínai szervízt, ha tudod, előre tisztázod a költséget aztán vársz és reménykedszSzerinted azért nem vagyok normális a fentiek miatt, mert egy csomó embernek nem volt gondja? Ez mekkora logika! Akkor elárulom, hogy nem az mutatja a rendszer milyenségét, ha megjön a cucc, ha nem romlik el, hanem ha gond van (ami a sarki boltban vett telefonnal is bekövetkezhet), akkor azt hogyan lehet kezelni és intézni. Persze kiindulhatsz abból, hogy mivel a haver nem törte el a lábát sieléskor, akkor te sem fogod, ergo biztosítást is felesleges kötni.
A te "nem kell izgulni, az nem lehet, hogy valamivel gond lesz, ez egy tökéletes világ" hozzáállásod az, ami, mondjuk úgy, fura.
-
bagkri01
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #88 üzenetére
Nem hiszem, hogy kint minden rakodó munkás ilyen, biztosan nem kapta meg a napi rizs adagját.
Na meg honnan tudjuk, hogy nem zoknik voltak a dobozokban. Nem hiszem, hogy a műszaki dolgokkal így bánnak, mivel a kínai garanciáztatások kb 60%-a abból áll, hogy nem javítják a terméket hanem egyszerűen kicserélik egy újra az egészet. Kicsit deficites lenne az üzlet ha ez lenne kint a tendencia.
Olyan ez mintha az apple júzerekről azt állítanánk, hogy ők biza csak olyan almát vesznek meg amibe már van egy harapás, mert az aztán innováció. -
tothl
addikt
Eddigi Tegrás tapasztalataim alapján soha többet Tegra..
De az s800as verzió azért nem lehet rossz, tényleg az a kérdés, mennyiből lenne itthon.
-
gaben88
őstag
Egy Tegra 4-esbe beleugranék!
-
HawerKing
őstag
Ez igen , nemis tul draga es mondhatni hogy csucs telo. Szep meg minden
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom mit rugózól azon a videón? Belinkeltem egy kinai csávót aki dobálja a dobozokat. A videó egyébként egy olyan blogról származik, amit egy kinában élő magyar szerkeszt. Ajánlom olvasásra, ha kell elküldöm a linket. Asszem neked is kialakulna ezek után valamilyen sztereótipiád. Ami egyébként nem valami rossz dolog, mint ahogy te próbálod itt lefesteni. Mert akinek nincs az vagy hazudik vagy festi magát. Még a magát legtorelánsabb egyénnek is van. Csak nem meri bevallani. Na ennyit az off-ról. Én nem vagyok hajlandó többet ezzel foglalkozni. Csak arra kérlek, ha normális stílusban ír valaki, akkor normálisan is válaszolj.
Na megyek eszem egy kis kínait.
-
djgeg
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #92 üzenetére
Ez normális kifejtése az aggályaidnak? "Hát az ilyen videók láttán nekem is hasonló aggályaim merülnek fel a Kínából történő rendelést illetően. " EZ?
Ember... 1 ilyen videó láttán nem rendelsz? Egy videó alapján az interneten? Ez normális aggálykifejtés?
Ha ez szerinted normális, és ez normális aggálykifejtés akkor nincs miről beszélgetnünk.Semmi bajom azzal, ha valaki nem vállal kockázatot! Akkor írd azt, ne azt baszus, hogy nééé má Itt egy videó amin a kínai csávó dobálja a csomagokat. Naaa én ezért nem rendelek...
Ezt, hívják úgy hogy sztereotípia... Ami még nem is tapasztalás útján jött létre benned, hanem egy videó alapján a neten. Pont ugyan olyan szürreállis volt mint amiket én írtam Oroszországról, vagy épp Amerikáról, vagy mit tudom én még hány ország lakójáról, akikről videók keringenek a neten.
Az összes ázsiai okos. Az összes orosz puszta kézzel medveölő vodkát intravénásan fogyasztó vadállatok. Az összes mexikói nagy sombrérós takót zabáló szappanoperát bámuló barom.
És végül az összes kínai pakoló munkás olyan mint a videón látható és én ezért nem rendelek Kínából.Totál reális, totál valós hozzáállás.
(Ha megértenéd amit írok már 3X már nem tudom hogyan írjam körbe, akkor felfognád nem az a bajom, hogy nem rendelsz Kínából... szíved joga, semmi baj ha nem vállalsz kockázatot ilyen téren. Kra nem érdekel.
Az viszont annál inkább, hogy linkelsz egy videót és kb arra fogod, hogy látod a kínai dobozdobálót? Na ez elriasztott Ezért nem rendelek.)Ha a neten látott videók alapján riadnék el a dolgoktól, ki se mozdulnék és még véletlenül se hagynám el az országhatárt.
Fejtsd ki normálisan a véleményedet írd le, hogy utána jártál, stb stb, de ne egy videóra fogjad már...
-
FіkuszKukіsz
őstag
Nem tudom, de én úgy gondolom normálisan írtam le az aggályaim. Aki bunkó módra támadólag lépett fel az nem én vagyok. Azt hiszed nem néztem utána a Kínából történő rendelés tapasztalatainak? Van rá külön fórum és átnyálaztam. De nem csak itt ha nem máshol is. Azért az elmondható nem minden rózsaszín.
MIért nem tudod elfogadni, hogy van ilyen meg olyan ember? Van aki hajlandó kockázatot vállalni, van aki nem.
-
djgeg
őstag
válasz
#19784448 #90 üzenetére
Ki írta le normálisan a véleményét? Kicsoda?
Mi francos fenének ide kommentelgetni, azt hogy jaj hát kínai rendelés így kínai garanci úgy.
Sose csinálta, utána se olvasott, meg se kérdezett olyan embert aki már rendelt, vagy garanciáztatot Kínából (ban). Akkor irogasson ilyeneket valaki, ha van saját tapasztalata ne azért mert megnézet egy videót a neten.
Semmit nem tud, csak megnézett egy videót, ahol a kínai pakoló csávó dobálja a csomagokat.
Irdatlan nagy baromság az interneten látott videóért általánosítani egy munkacsoportot vagy egy egész országot. (ezt a véleményemet elég normálisan kifejtettem más kérdés megértette e aki olvassa...)BTW Jobban félek a Magyar postástól, mind bármely más ország postaküldő szolgálatától.
Jó pér helyen pl még mindig fekete listán vagyunk. Mert a jófej magyar postás nem csak dobálja, hanem elveszti lenyúlja, legjobb esetben kettétrve hoz egy megerősített jó drágán feladott, törékenyként csomagolt kijelzőt (k jól becsomagolva), de a magyar postát túl már nem élte. (Igaz az elmúlt években javultak a dolgok).
(Magyar postás dolgot pont azért írom mert saját tapasztalat volt vagy 10 alkalommal, nem pedig egy videón láttam...) -
djgeg
őstag
válasz
FіkuszKukіsz #88 üzenetére
Ti normálisak vagytok? Komolyan? Akkor ne menjek Oroszországba, mert ott csak őrült autósok vannak? Ne menjek Amerikába mert ott csak 200 kg és M4 el a kezében rohangáló lövöldöző amerikaiak vannak?
Aztán ne rendeljek Kínából mert Kínában az összes rakodó melós olyan mint az előző csávó? 1 Milliárd ember közül mindegyik rakodó munkás olyan... Nem egyedi eset neeeem Mindegyik.Isten barmai... Azért már komolyan.
Nézegessed az internetet, találj egy videót és győzd meg magad, hogy ne rendelj k jó áron valamit biztonságosan. Ilyen "okos" embereknek amúgy se kell ilyen. Több jut mi "hülyéknek" majd mi használjuk egészséggel.Ha nem tetszik vagy csak picsogni, lehet, hogy jajjj már Kínából rendelni? Pfujjj...
Inkább maradjatok csendben. -
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Hát az ilyen videók láttán nekem is hasonló aggályaim merülnek fel a Kínából történő rendelést illetően. Pedig én is gondolkoztam a 6030D előtt, hogy valami csodatelót kéne rendelni onnan, de a gari meg az ilyen hozzáállás kicsit elriasztott.
-
beast27
senior tag
Ez mind szép és jó de nekem lenne egy kérdésem
Mind 2 variáns támogatja európai mobilhálozatot? -
bagkri01
őstag
válasz
dreamdancer #83 üzenetére
Akkor olvasgass a fórumokon, kellemesen fogsz csalódni.
-
ricsi0307
senior tag
Most bántam meg, hogy idő előtt megvettem az S4-et. Ilyen külső/hardver/rendszer kombó mellett minden gagyinak tűnik, a MIUI-t meg mindig is szerettem.Egyedül a garancia ami aggasztana.De várom már azt a pillanatot amikor a Xiaomi belép Európa területére.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Ez nagyon Lumia 920 -ra hajaz. Egyébként bejövős!
-
nemlehet
őstag
Jó telefon, tetszik a design
A belső meg uhh elég csábító ilyen áron. Csak az a kérdés, hogy milyen üveg védi és milyen a panel (bár nagy valószínűséggel IPS lesz). Amúgy most mindenki aki LTE után siránkozik tegye a szívére a kezét és mondja meg, hogy mikor adódott az életében olyan helyzet amikor a HSPA+ nem volt elég. Sokaknak otthon sincs 42 megás nete (nekem sincs, 25 mega is szerintem megfelelően eldöcög) Arról nem is szólva, hogy az ország max 1/5-én van LTE.
A gari miatti aggódásról meg nem tudom mit mondjak. Egyrészt az én környezetemben meglepően kevés telefon romlik el csak úgy. A leejtés, odaverés, feszegetés, hackelés miatti dolgokat meg úgy se javítják garisan. Nem mellesleg a sokat dícsért Samsung is tud nagyon balfasz lenni (Ace javítás mikrofonhibával 4 hónap, mert közben 2x elveszítették a telefont a nagy küldözgetésben. Hiába vertem az asztalt, csak annyit értem el, hogy az ügyintéző elsírta magát) Vagy éppen mondhatnám a HP-t akiknek nincs Magyarországon szervízük, hanem Pozonyba küldik ki a gépeket. Akkor már nem tök mindegy, hogy kínába megy-e vagy sem?
-
leslie_smith
aktív tag
Tetszetős gép!
Nem érdekel a kínai márka ez JÓ! -
djgeg
őstag
A K jó "LG with "ultra sensitive touch"" kijelzőről nem esik szó? kesztyűs és vizes kéz új érzékelés ! Ami nekem télre nagyon kell
(kesztyű)
Ami nekem nagyobb szenzáció most az a 47" 3D TV LG IPS és samu panel, SONY nak is gyártó gyártósorról, Beépített S600 Procis 2 GB ramos okos TVés részzel
K jó kinézettel!
Mindezt 450$!!!"Moving on, we have the 47-inch 3D-capable Xiaomi TV which is assembled by Wistron (who apparently also makes TVs for Sony), and it'll come in six colors for the aluminium faceplate. The body boasts an 8.4mm bezel plus 2mm to 4.8cm thickness thanks to LG's IPS and Samsung's SVA panels. Like the Xiaomi Box, the TV also runs the company's MIUI flavor of Android, supported by a quad-core Snapdragon 600 with 2GB of RAM, 8GB of storage, dual-band WiFi and Bluetooth 4.0. It even claims an "easy to use" remote with 11 buttons and Bluetooth. Shockingly, the TV will cost just CN¥2,999 (US$490) when it arrives in mid-October."
-
khes
tag
A "fostalicska" Xiaomi-ról pár tény:
- Több eladása van kínában, mint bármely más telefongyártó cégnek.
- Közel annyit ér, mint a Lenovo, pedig csak 3 éve indult!
- Csak 10% haszon van a készüléken, azért olyan olcsó és nem mert mindent kispóroltak. -.-"
- A Mi3-ban Snapdragon 800 SoC van, ugyan az, mint LG G2, Samsung Galaxy S4 LTE-A, Samsung Galaxy Note 3-ban, erősebb a Xperia Z Ultra változatnál.
- Magyarországon ismét lesznek (lásd Xiaomi Mi2, 2s) olyan privát személyek (kereskedők), akik minimális haszonnal, teljes biztonsággal tudnak neked telefont rendelni.Én azért sem fogok itthoni telefont venni, csak mert lehet egy kibaszott asztalt csapkodni, ha valami rossz. -.-"
-
alfaromeo33
aktív tag
Vettem egy Samu mosógépet. Költözéskor lehullott szegény és biza pofára. Ez nem garanciás szerviz, de a helyi Samsung szervizt kerestem fel a dologgal mert megzakkantak a programok egy az eséstől behalt gomb miatt. Kijött a csóka, megállapította, hogy tényleg a gomb a xar. Naháát! Kérdem hogy mennyi lenne a gomb csere? Ekkor közli, hogy 30-35ezer.
Néztem bután. Egy gomb? Nem, nem a gomb, mert gombot nem lehet cserélni csak komplett panelt. Hmmm!!
Másnap szétkaptam, bementem egy elektronikai szaküzletbe és 1500ért vettem egy oda illő kapcsolót, kicseréltem és jobb mint új korában. Ennyit a márkaszervizről. -
Ed3r_X_
nagyúr
Snapdragon 800-zal választanám inkább
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #68 üzenetére
Amit ember rakott össze azt ember is szereli. Egy mobiltelefonszerelőnek dúrva ha nincs hozzá szerszáma, nem világűrből jöttek az alkatrészek hanem ahonnan a másik gyártó is veszi. Van vmennyi rálátásom mert mobiltelefonszerelőnek tanultam pesten!
Akkor 2 itthon ismertebb márka amit ne vegyél mert befürödtem a szervizével: MyAudio, Samsung.
-
tipuka
addikt
ez egyre jobban tetszik
-
dreamdancer
őstag
válasz
alfaromeo33 #64 üzenetére
Aha, de akkor legalább van hova bemenni asztalt csapkodni, munkalapot lengetni... Én elhiszem, hogy e-bayen minden kapható, meg biztos találsz valakit, aki bevállalja ennek az unibody készüléknek a megbontását, biztos lesz célszerszáma is a kínai standard csavarokhoz (csavarozva van?) és össze is tudja rakni normálisan, kellő gyakorlata van Xiaomi Mi3 szerelésben (igen, ez irónia). De ha bármi bárhol kicsit i9s félresiklik, akkor ott vagy, ahol a part szakad.
Rohadt nagy kockázatvállalási készség kell az only-China telefonokhoz, azért ezt kár tagadni.
-
Gabó75
senior tag
Akksi cserélhető?
-
zdanee
őstag
És továbbra is csak kínai személyi igazolvánnyal, égő áldozattal, Sun Tzu a hadviselésről szóló tanításait hangosan szavalva lehet rendelni, vagy ezúttal sikerült elég darabot gyártani?
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
E-bay
Rendelsz egy kijelzőt és belerakod vagy rakatod.
Amúgy egyik-másik hazai garit is jobb ha hagyjuk. Volt már pár vérlázító gariztatásom itthon! -
jilian
addikt
Nem hiszem el.
Mindenki ezt a nyomi gariztatást / alkatrész cserét majmolja.B@ssz@tok meg ha itthon gariztatod a telódat az nem tart bele min. 2 hétbe???? (nehogy nekem itt így a SAMSUNG meg úgy a SAMSUNG!!!)
Felveszed a bolttal (megbízható, talán ahol vetted és eredetit kaptál nem?) a kapcsolatot, megmondják hova kell küldeni mennyibe fog fájni és elküldöd ennyi!
Itthon nem ugyan ez a helyzet, ha VIDÉKI vagy?Mielőtt még itt majléztok a kétszeri VÁM / ÁFA miatt:
- amit már egyszer megvettél, és van róla papírod nem fognak szívozni veled,
- elvileg abban sem köthetnek bele: ha már a termék egyszer átlépte a határokat, tehát már itthon használtad
igazolod a küldési szelvénnyel, hogy igen is a terméket te KÜLDTED ki itthonról akkor sem köthetnek beléd mivel sosem tudják bizonyítani a termék "idehaza jutását"! (kaphattad bárkitől..stb.)ENNYI!
Akinek kell Kínából telefon az kellőképpen utána jár és megveszi vagy így vagy úgy. (és vállalja a lehetséges kockázatot...)
-
bagkri01
őstag
válasz
dreamdancer #58 üzenetére
Nagy kaland kb 3k-ért visszamegy kínába, fele áron kicserélik a kijelzőt és postán visszaküldik, mindezt általában megcsinálják egy hónap alatt.
-
tothl
addikt
válasz
blade zte #49 üzenetére
Ez igy van! A nagy gyartoknak marketing, alaptechnologia fejlesztesi es halozati koltsegeik vannak amik joval magasabbak mint egy xiaomi szintu gyartonak.
Ehhez kepest nezzetek meg mennyibe kerulne ez ha itthon arulna valaki, egy s4hez vagy egy lg g2hoz kepest....
Ugye igy mar nem is annyival olcsobb es akkor a fent emlitett dolgokrol nem is beszeltunk csak elhoztad kinabol ide... -
alfaromeo33
aktív tag
válasz
#39560925 #56 üzenetére
Amennyi ideje minden Made in China, azóta már komplett kitanított gárdák vannak akik a nagyoknál tanultak. Ezek a telefonok semmivel nem rosszabbak mint a neves cumók! Az Oppo, Meizu, Xiaomi, ezek simán ott vannak azon a szinten minőségben mint a nagy gyártók, csak itt nem fizetsz ki plusz 50-60kilot azért mert xy van ráírva.
Azt elismerem h innen körülményes gariztatni, de nekik helyben nem és ezért nem a telefon a hibás.Amúgy nekem minden kínai amin a Made in China szerepel
-
törölt tag
válasz
alfaromeo33 #54 üzenetére
Az számít, hogy kik és hol tervezik. Tehát az általad felsoroltak nem kínaiak.
-
wertigo1984
őstag
válasz
alfaromeo33 #54 üzenetére
Hagyd, neki a NASA-nal rakjak ossze.
-
Rawulf
őstag
válasz
blade zte #52 üzenetére
Szubjektív vélemény, de:
1., Kamerát japánoktól vesznek (sony): jogos, mivel kínai gyártók még nem tudnak optika ügyben versenyezni velük.
2., Üveget is külföldről vesznek: Dragontrail, Gorilla... nos ezek se kínai cégek.
3., Kijelző ügyben is mit össze nem vergődött tavaly a Jiayu a G3 telefonnál. -
blade zte
őstag
Amikor ilyen cégek dolgait veszik, akkor mindig arra gondolok, hogy ö is ugyanabban az iparágban árul telefont, ö neki érdeke, hogy a másiknak rosszabb legyen. Vagyis ilyenkor már tudom, hogy nem számíthatok jobbra annál, amit a saját telóikba raknak. A sony kamerában mindenesetre nem bízom.
-
Rawulf
őstag
Tényleg nem kell bajlódniuk a marketinggel.
Kiteszik ciklusos időközönként, hogy na emberek ennyi darab van, kinek kell... amint elkapkodják (fél perc), köszönjük az érdeklődést, pápá!
Másik variáció, ami például az UMI X2 telefonnál is volt, hogy felvettek akármennyi rendelést, de várólista alapján gyártották le, azaz be lehetett fizetni a gyárnak a telefonra, de kb. 2 hetet kellett a gyártásra várni.Xiaomi-nál nagyon lutri addig előrendelni, amíg nincs.
A többi telefonra is csak akkor érdemes szerintem, ha már befogad a gyártó rá előjegyzést. -
-
blade zte
őstag
válasz
DeathAdder #48 üzenetére
Én az lg nevét láttam.
Ez igaz, gusztustalan drága ezekhez képest a többi, mégha annyira nem is érzékeljük ezt, amikor megrendeljük,"hála" a járulékos költségek tompító hatásának. Nomeg az értékesítés: Eltérek most a hatékonyságtól (bár ha nagyon ismert cég tenné ezt, akkor is müködne), de a samsung kiad szerintem minimum egy tucat fajta pl. S4 készüléket európában, amiket egyeztet a szolgáltatókkal, marketingel minden nyelven, és gariztat külön országonként. Az oppo (ahogy a xiaomi is, csak (még) ugye nincs eu-ban) fog egy raktárat, feldob egy weshopot, nyit egy kicsi garanciáztató irodát, és egyetlen fajtát árul a telefonból, ami mindenkinek megfelel. És házhoz küldi ingyenes futárszolgálattal pár napon belül. LOL
Ja, és a xiaomiról mellesleg azt olvastam, hogy nincs marketingköltsége.
-
És mibajod vele? Ha dupla ennyiért lenne egy kaliforniai gyártmányú ennyire csúcshardverű vacak, akkor máris szenzáció lenne nem?
------------
Ami meg az árazást illeti a nagy nevek kissé el vannak szállva maguktól. Lassan elérünk arra a szintre, hogy nem lesz szabad azokat megvenni kb. a háromszorosáért, mert semmivel sem jobbak mint ezek.
Egyébként tudjuk milyen kijelzőtechnológiával fog rendelkezni ez a készülék?
-
Zmej96
csendes tag
A 16-osat 430 dollárért lehet előrendelni a 64-eset pedig 500 dollárért. A Tegra4-es verzióban nincs WCDMA támogatás tehát a 3G kínán kívül nem használható. Elvileg október közepétől lesz elérhető. Ezt az ibuygou.com oldalról tudom. Ha valaki rendelt már Xiaomit az meg tudná erősíteni h biztonságos ez az oldal? Mert szeretnék egyet venni. És amúgy a Snapdragon800-ban nincs beépített 4G?
Remélem a srácok is be tudnak szerezni egyet és tesztelni. Nagyon jó lenne -
enginev3.0
félisten
Nokiás, csak szebb annál
Azok az árak meg... Istenkém, a többi gyártó mért nem tud ilyet? Hihetetlen, és még csak nem is gagyi minőség, hanem a felsőkategória "legteteje"U.i.: Az előzőek azért jobban tetszettek
-
Gaboo77
tag
Hát ez eléggé Lumia design lett, de nagyon szép.
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt hittem ez a 16 GB elírás, és csak 32-es és 64 Gbyte-os lesz belőle. Nekem speciel a 16 kevés a 64 meg már sok, hacsak nem "gombokért" fogják adni.
Oppenheimer
Háát, Windows Phone után nagy váltás lesz, főleg, ha előtte nem volt még Android-os telefonod.(ha pedig volt, akkor nem értem, hogy lett WP-s. Na, mind1 is
)
-
törölt tag
Ez nekem köll. Eladom a 8X-et, azt megveszem.
-
darvinya
titán
Be jön nagyon a telo.
Kár viszont az LTE hiánya.Itthon 65eFt+áfa+vám-ért lehet venni?
-
Peterson_
addikt
Hű...vajon szürkeimportban mennyi lenne a vége?
-
-
Wajk
addikt
válasz
blade zte #22 üzenetére
S800 lesz a nemzetközi verzió ha minden igaz, a T4-es csak az egyik kínai szolgáltatóhoz megy (gondolom vmi hálózati megfontolásból)
Én a Qualcomm-nak jobban örülök...(#24) Ali G.: milyen UI? Remélem nem a csicsás skinre érted. Ha nem vagy újonc az Android világában tudhatod egy Launcherrel meg is oldhatod ha nem tetszik a gyári. Témából meg annyi van, hogy győzz válogatni...
-
Ali G.
senior tag
jól néz ki a teló, hárdvere is jó de az UI-t nem bírnám ki
-
<Adamsky>
nagyúr
-
blade zte
őstag
Ha nem akarsz egyenesen étkezöasztalt, ne is gondolj az n1-re: 5,9 hüvelyk.
Atike: ez az egyik, és a másik, hogy tegra 4-el is jön. Érted, ha a tegra 4-et bírja annyi ideig, hogy beletették, mi lesz az s800-al?
Különben már simán meg lehetne csinálni, hogy pl. 1ghz-ra veszed le az órajelet a 2,3-ról. Szerintem úgyis ugyanolyan gyors marad.
-
Nem szokásom évente telefont cserélni, de ennél most lehet kivételt teszek. MIUI nagyon bejön, a telefon meg baromi jól néz ki szvsz, és a vas is elég mindenre.
Honnan lesz érdemes ilyet rendelni?
-
Wajk
addikt
na egy Hands-On videó
(a hangerőt tekerjétek le)
-
nekem tetszik.
mondjuk az is biztos, hogy itthon jóval többe fog kerülni...szerk.: SENIOR TAG!
-
atike
nagyúr
Ok, hogy jó a proci, de az az akksi...
Lehetne már alap az a kapacitás...
-
<Adamsky>
nagyúr
Én pár hétig (hónapig) vacilláltam, mert egyfelől vártam a Moto X-et, meg nem voltam benne biztos, hogy jó lesz-e nekem ha Kínából rendelek. Aztán a tények meggyőztek. Nekem ez a telefon (Mi2S) kell, mert a közeljövőben ennél minden csak nagyobb lesz. A másik alternatíva az SGS4 mini volt.
Amikor viszont végre megrendeltem, egy hét múlva már a kezembe volt.Vannak gagyi / komolytalan oldalak, de van jó pár megbízható webshop is, amik mindent megtesznek a vevőért.
-
fi:zi'k
nagyúr
A kép alapján esélyesebb is.
(#10) Jim-Y
Mert arra még ugye nem volt példa, hogy vki magyar gariztatást bukjon be.---
Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy az Oppo mit mutat fel. Ha ilyen tepsire adom a fejem, akkor 3Ah-ás akku alá nem adnám. Remélhetőleg igaz volt a korábbi hír, miszerint az új Oppo 4Ah-ás akkuval érkezik. -
tjb007
nagyúr
Ugyan ez még a Xiaomi oldalán sem szerepel, de a Snapdragon 800-as változatban van LTE támogatás is (Cat.3).
-
Wajk
addikt
biztos nem lesz egyszerű beszerezni
(#9) a_n_d_r_e_w: a Mi2 fórumán pontosabb infókat kaphatsz, de általában ha már van raktáron ahonnan veszed akkor 3 nap alatt DHL itt tud lenni. Ha ráér és nem DHL-el, a Tracking-en nem érdemes spórolni
(#10) Jim-Y: volt egy Mi2 user aki visszaküldte, szoftvert frissítettek neki és visszaküldték és az meg is oldotta...
-
Jim-Y
veterán
Nekem nagyon tetszik, csak igazából az érdekelne, hogy a gariztatása egy ilyen kínai készüléknek mennyire megy simán? Nyílván ki kell küldeni kínába, és jó sokat várni rá, de vajon be lehet-e bukni egy gariztatást?!
-
Cathulhu
addikt
Akinek mar van xiamiauja, attol kerdem mennyire nehez egy ilyet beszerezni?
-
blade zte
őstag
-
joey04
titán
na valami hasonlót vártam a moto x kapcsán is.
-
-
ghost364
senior tag
Még egy kínai....
-
a.sebi
őstag
16gigás az mire elég? Amúgy szép a cucc..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- LEGO klub
- Mini PC
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3203, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest