Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
"Kikapcsolt képernyőn az első gombnyomás úgymond ébreszti a MiKey funkciókat és csak ezután számolja"
Ez azért tényleg gáz. Próbáld ki kérlek az MI-Key-t te is egy felvevős headsettel. Nekem azzal kikapcsolt képernyő mellett is fotózott 1. klikkre. És itt jön a csavar, NEM engedte használni a telefont az egyetlen kép visszanézésén kívül, amit csináltam. Ergo nem engedett be a telefonba a zár feloldása nélkül. Kérdés ez a Klick.apk-ban hogyan van megcsinálva.

-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én Navdroyd-ot használok a ... Maps helyett.

-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Szívesen vendégül látlak és meghallgathatod te is a felvételeimet egy Logitech Z323-on vwgy egy 5.1-es Panasonic házimozin keresztül is. Szerintem egyes Hongmiknál jelentkezik ez a jelenség valamilyen nagyon apró szoftveres bizgerentyű miatt.
A füleimmel nincsen gond. Szerencsére fél évente van szerencsém orvosi vizsgálaton részt venni. Bár ki tudja... 
-
Dominó85
addikt
Lenne igény csoportos rendelésre Xiaomi OTG kábelre? 2,62USD (~600Ft/db)
Kérem privátban a jelentkezéseket vagy itt. Fontos a darabszám megjelölése. Még a napokban leadom az én igényemet.

Mielőtt még kérdeznétek, mivel tud többet ez az OTG kábel, mint egy itthon kapható: Semmivel! Max hogy MI felirat van rajta.

-
Dominó85
addikt
válasz
gonorrea
üzenetére
Engedélyezni kell benne a Show extended video resolutions opciót.
Videó kodeknek én a H.264 (MPEG-4 Part 10 AVC)-t javaslom, illetve az ehhez paaszoló .mp4 Konténer formátumot. Persze lehet kísérletezi és akinek még jobb minőség jön elő, az ne tartsa magában a beállításokat. 
deadbody
Én nem hallottam alapzajt a Cinema FV-5-ös videód alatt. Pedig Logitech Z323-on hallgattam letöltve, nagy hangerőn. Csa a madár csicsergés hallatszik. Amúgy milyen beállításokkal vetted fel?A .3gp-t szerintem NE használja senki formátum konténerként, mert rengeteget ront a minőségen. Aki a tárhellyel akar spórolni, annak tökéletes lesz, de a jó minőséghez .mp4 konténer szükségeltetik.

-
Dominó85
addikt
válasz
batai15
üzenetére
El sem hiszem. FullHD-ban lehet .mp4 konténerrel és vagy 4 féle kodekkel felvenni a Cinema Fx Pro-val (link priviben). Funkciókban bővelkedik mind a két program. A kamerásban VAN időzített önkioldó és a hangra indításnál 3 zajszint állítható be és még számtalan dolog... Sajnos képeket, videókat max holnap reggel/délelőtt fogok csak csinálni.
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
Az tetszik benne, hogy bármilyen hangra elindul. Ergo, ha véletlen szellentessz egy nagyot, akkor máris megvan egy mókás baráti körös kép.

Batai15
Ma csinálok azzal pár képet a belvárosban és majd holnap délelőtt megosztom az eredményeket. Illetve kipróbálom a Cinema Fx Pro-t is, ahol állítólag tud mp4-ben is rögzíteni. -
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
Én Aliexpress-ről rendelek és most már kizárólag minimum 4 gyémántos, de inkább gyémánt koronás tagoktól. A Piston II füles az Pandawill-től jött, mert ők igazolták felém, hogy eredetit küldenek (és azt is kaptam). Ettől függetlenül a Pandawill-ben sokat csalódtam, így marad az Aliexpress.

-
Dominó85
addikt
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
-
-
Dominó85
addikt
válasz
mclane_
üzenetére
Nekem is matt fólia volt a telefonon, amit ez a tempered glass váltott. Felrakáskor olyan, mintha egy erős plexi darabot tennénk a kijelzőre pluszban. Tényleg üveg hatású a dolog, széleinél kicsit úgy törik a fény is. Eddig lekopogom nem gyűjti a maszatokat vészesen. Nagyon könnyen tisztítható. Az igazán nagy előnye, a keménységén kívül, az áttettszősége. Egyáltalán nem fogja vissza a telefon fényerejét.
-
-
Dominó85
addikt
válasz
herdsman12
üzenetére
2db-ot rendeltem, de gyors időt futottak. Nem bírtam ki és feltettem az egyiket a Hongmira.
Újra tükör lett a telefon a matt fólia után. Viszont ellentétben a matt fóliával ez még minőségibb hatást kelt a telefonnak és a fényerejét sem csökkenti, míg a matt igen. Képek videók lesznek, amint megtalálom az USB-s SDHC kártyaolvasómat. 
Szerk.: A sok link a tempered glass csomagolásáról készült képeket takarja. Az utolsón pedig az az eladó, akitől rendeltem.

-
Dominó85
addikt
válasz
Laza...
üzenetére
Amit a Huawei-eken láttam nagyon meggyőztek. 3 hónapos használat után karcmentes volt teljesen és a drága kolléga nem éppen arról híres, hogy védi a telefonjait. A P6-ot is eldobta egyszer (3. napja volt rajta az első tempered glass. Csak a védőfólia tört be, a digitizer és minden egyéb megúszta a dolgot. Most a második tempered-et tette rá 3 hónapja és nulla karc, mint említettem. De nálam is csak pár hét után lehet majd érdemben beszélni róla.

-
Dominó85
addikt
válasz
vegyszer
üzenetére
Nekem még csak érkezik. Ez amolyan 0,3mm vastag gorilla üveg technológiájú "réteg". Felrakása elvileg egyszerűbb, mert merevebb és nem hajlamos a buborékosodásra sem annyira. Majd meglássuk milyen. Nem éppen olcsó mulatság, de itthon a Huawei Ascend P6-hoz a Telekom 1db ilyet adott ajándékba a kollégáinak, ahol igen elterjedt az a telefon (BKV).
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hehe a "sajna" annak szólt, hogy voltam olyan néna hogy repülni tanítottam a Hongmi-t. Beakadt a karom itthon a kilincsbe éa azzal a lendülettel huss... Hát a ... is megállt bennem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Max 1500Ft.
5 dolcsiból vagy még olcsóbban ki fog jönni. -
Dominó85
addikt
-
-
Dominó85
addikt
Rendeltem Tempered Glass védelmet a Hongmi-ra. Amint megérkezik és feltettem, megírom a véleményt róla.

Aliexpress-ről rendelnék MiKey-eket. Mivel darabonként igen drága, így várom azok jelentkezését, akik FIX igénnyel kérnének 1-több darabot. Postázom is majd (az 150Ft lesz sima levélként).

-
Dominó85
addikt
Nem nevezném gerjedésnek az MTK-s szimpátiámat (nem a focicsapat
). Egyszerűen felesleges faxverésnek tartom már a 4-8 magot is telefonba (előbbi a Snapinál, utóbbi a Samsungnál és MTK-nál). Inkább optimalizálnák a droidot és az aplikációkat, hogy legalább 2-3 qrva magon tudjanak számolni érdemben... 
Engem rohadtul nem zavar, hogy nem világít a Hongmi alja. Ha üzim van egy vak sötét szobában, akkor is megtalálom a középső (home) gombot, mivel alatta villog az értesítő led. Aki meg rutinból 3 gombot sem képes megjegyezni (menü - home - vissza, a Hongminál balról-jobbra), az szégyellje el magát. Amúgy egyszer sem volt olyan, hogy sötétben a menü vagy vissza gomb helyett a teló oldalán lecsúszott volna az ujjam. Ugyanis alapból fel fog venni az ember keze egy olyan tartást, amivel könnyen kezeli a kütyüjét. No de hát a mai világban már lassan a WC is okos lesz, csak az nem aki ül rajta.

-
Dominó85
addikt
Antutu farkinca verésben biztosan jobb a Snapi sárkány, de egyelőre a hűvösebb fejű és kisebb fogyasztású SoC az MTK. Ezáltal a hosszabb üzemidőt is az MTK SoC-ok tudják hozni. De persze kinek mire kell telefon, na meg ma már 10 méterenként van konnektor és minden 3. embernek van powerbankja is.
(csak viccelek, pici iróniával) -
-
Dominó85
addikt
Jaja, nekem az Updated 2014 verzió jött Pandawill-ről.
Nos jelentem hogy megvan az elásott kutya. Avagy miért nem volt finom kis basszus a Xiaomi fülesen. Nos ha zenét szeretnénk hallgatni vele és szeretjük az erőteljes basszust, akkor NE a Xiaomi Piston, hanem a Normál fülhallgatót válasszuk és az Mi Hangszínszabályozásban a mélyeket kicsit húzzuk visszább (lejjebb), illetve a közepes frekvenciájú hangokat kicsit feljebb. Nagyon meggyőző a hangzása. Profilt persze számtalant elmenthetünk, így akár albumonként, az azokhoz illőt tudjuk beélesíteni. Figyelem, mielőtt bárki is panaszkodna a Piston füles
halkságára, ellenőrizze le a Hangok menüpontban a beállításokat (Zene és Multimédia hangereje) Továbbá az sem mindegy, hogy az adott album milyen hangerő beállítások, minőség, kbps ráta mellett lett tömörítve!
-
Dominó85
addikt
válasz
doongoo
üzenetére
Ez eddig rendben van... csak hogy ha valamit eredetinek vesz az ember, az legyen is az. No meg pont egy fülhallgatónál pont hogy a hangzása lesz más, ha nem eredeti. Én ha 25 dolcsiért vettem volna a füles és olcsó(bb) utánzatot kapok, ami hangzásban nem hozza azt a szintet, amit az eredeti... tuti hogy refundoltattam volna az egészet. A hamisítványt megtartottam volna és ingyen köteleztem volna az eladót egy eredeti küldésére. Sokan naivnak hisznek (áh ilyet nem lehet), pedig volt már erre precedens.
-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha tudnánk mennyi variáns van...

-
Dominó85
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Az ibuygo neked mutatott erről certificat-ot? Mert a pandás igen. A gáz az hogy mocsok flashben mutatta meg így a screenshot fekete...
-
Dominó85
addikt
Rengeteg fotót csináltam róla a Hongmi-val. 
Főbb szempontok gyors értékelése a fülesről:
Anyaghasználat - *****
Hangzás - ****
Körítés - *****
Ár - ****Az árra nem volt szívem 5 csillagot adni, mert drága! Az egy dolog, hogy nekem csupán 17USD-be került, na de előtte más rendelésekből (értsd költöttem) a Pandawillnél összejött pár panda-pont, amit akciós terméknél is elfogadott. Mák...
A hangzásra azért adtam csak 4 csillagot, mert ha nem bűvészkedünk az EQ-val és nem állítjuk be a Hangok-nál a Xiaomi Piston-ra a fülest, akkor biza kevés a mély és/vagy BASS rajta. Amúgy meglepően jól szól. Én variáltam az EQ-val (Egyéni profil) és fincsi hangok csalhatóak elő vele. Én főleg régi rockot és dallamosabb, éneklős metált hallgatok. Ahhoz tökéletes lett így.A referencia képek egész hadát holnap osztanám meg, mert lassan indulnom kell éjszakásba 12-őzni.

Pár észrevétel, ami igazolja biztosan az eredetiségét:
- QR kód alapján beazonosítható mind a doboz, füles és a belső doboz is!
- VAN L és R felirat a fülesek tövénél a gumivégeken
- az anyag megmunkálása minőség ellenőrzés meglétére utal
- A füles két végén a fémrácsok szélesek, sűrű rácsszerkezetűek
- A felvevő egységen a Hangerő Le és Fel, nem fordítva működik*
(vigyázat, ez a beállításokban testre szabható!)
- az alsó dobozban ott van a fém klip és az S, M, L méret feliratozás
- alsó dobozban 3x2db nagy lyukú műanyag tartó tartja a cserélhető gumiharangokat
- A felső részen a QR kód ott figyel
- A felső rész alján csepp formában, ujjlenyomatot idéző mintával körülvéve 1More Design feliratHirtelen ennyi jutott eszembe a rendelkezésemre álló időben. Pá

-
Dominó85
addikt
Igeeen!!! Eredeti Xiaomi Piston II fülest hozott tegnap a postás a Pandawillről. AztaQ (akciós 21.99USD - 5USD Panda pontok) 17USD-ből jött ki.

-
Dominó85
addikt
BlueDeath
Igen a Frosted Shield rajta volt, de pont pofára esett, így sansztalan volt, hogy ha csak minimálisan is, de ne károsodjon. Együtt fogok tudni élni eme inci-finci szépséghibával is.Laza...
A Frosted Shield és vele együtt a hátlap is lerepült a telefonról. Mondom akkorát csattant, hogy azt hittem vége a dalnak.Van egy olyan érzésem, hogy pont a hátlap és a shield lerepülése mentette meg a telót.hevizms
Te sem bánsz vele kesztyűs kézzel? (csak vicc) Sajnos nekem a kilincsbe akadt a ruhám/karom és minden energiám a telefonba és annak repülési sebességébe áramlott. Most már tudom, hogy erre is képes. "Fly, Hongmi, fly"
Egy kis érdekesség: Mértem ma a GPS-t a buszon állva illetve az Alstom szerelvény Örs-Pillangó szakaszán. Mind a két alkalommal csak akkor kapcsoltam be a GPS-t mikor már a járműben tartózkodtam. Gyengébben ugyan (9/7 műhód, 10-15sec kapcsolódás, 20-33 jelerősség, 10-13 láb! pontosság), de itt is kiválóan teljesített a Hongmi.
Kimaradt:
laca112 ÜDV A KLUBBAN!
-
Dominó85
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Az frankó.

Egy kis off: padlón csattant a Hongmi-m tegnap. Kb úgy kb 160cm magasról hosszú és sebes légvonalon... Lélekben már felkészültem a legrosszabbra, de iszonyat nagy mákomra a GG-t körbevevő műanyagból pattant "csak" legy egy pici darabka. Sokkal rosszabbul is járhattam volna. Ma a városban mászkálva gyorsan le is próbáltam valamennyi funkcióját a telefonnak. Perfecto és egy qrva nagy megkönnyebbülő *huh*...
-
Dominó85
addikt
Én elhiszem. Eléggé audiofil vagyok.
Sony Ericsson: a basszus jó erős, csak éppen elnyomja a közép hangokat.
Panasonic: meg van vagy 10-15 éves, de a hangzása pöpec, nagyon dinamikus
Xiaomi: ha megjön tesztelem
Nokia: szépen szól, de a dinamizmust hiányolom belőle
Promo termék: inkább nem nyilatkozok a hangjárólEzek mind fülesek, nem headset-ek. Azokból van egy ösrégi Panasonic X-Bass-om, ami a mai napig teszi a dolgát (csupán a kábelét kellett cserélni)
Na szóval elhiszem hogy nagyon szépe szól a Maxell, de füles és füles, ember és ember között is nagy különbségek vannak.

-
Dominó85
addikt
Elhiszrm, hogy vannak olcsóbb és akár hangzásban más (nem biztos hogy jobb) fülesek is, de én Xiaomi telefonhoz Xiaomi fülest szeretnék használni. Amúgy ha nem hamisat kapok, az általatok említett olcsó alternatíváknak aligha van kevlár védelem a kábelén és designban sem olyan feltűnőek, érzésre sem annyira minőségiek, mint (akár a hamisítvány) Piston II füles.

-
Dominó85
addikt
És még nagyon sok mindennel ki lehet. Majd nekifekszek annak is, csak éppen franciául nem tudok egy mukkot sem.

doongoo
A xiaomiworld rohadtul NEM a Xiaomi hivatalos forgalmazója, így azzal én biza össze nem vetem. Remélem az enyém eredeti lesz, így majd a fentebbi kolléga hamisítványával ténylegesen össze tudjuk majd hasonlítani. Egy biztos, hogy aki azt hiszi hogy 10USD-ért majd eredetit fog kapni, az meg is érdemli a hamisítványt, amit kap.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dominó85
addikt
Pandawillről rendeltem. De róluk is meg van a (csöppet negatív) véleményem. Igaz biztosítva lettem, hogy ha hamisat kapok, akkor küldenek ingyen egy másikat. Mivel a Pandawill-en eddig valamennyi diszpécser (Ice, Maria, Candice) 100%-ra állította, hogy ők Xiaomi viszont eladók!
Íme a doksi: Hogyan állapítsd meg hogy eredeti-e a Xiaomi Piston II füles, amit kaptál!
-
Dominó85
addikt
válasz
asanotadanob
üzenetére
A lényeg, hogy helyre jött. Üdv a klubban.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az a baj, hogy ebből is több féle van. Honnan és mennyiért vetted? No meg milyet? 

Tényleg nem venni észre számottevő különbségeket. Viszont alapzaj egyiknél sem tűnt fel nekem. Én biztosan ezzel a progival fogok videót rögzíteni. 
8MP a max valós értéke.

Egy karc és jön a többi...
Mi a franc.... Ezer bocsánat skacok. Nem vágom miért nem a képeket rakta be.

Hát ez rossz hír.