Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tibcsitube

csendes tag

válasz mclane_ #209 üzenetére

A rizsát a kisfiamnak vettem aki majd karácsonyra kapja meg, addig szórakozok vele kicsit meg ismerkedem a MIUI ROM-al, meg már hiányzott a barkácsolás mert a One nem igazán igényli, az elég jó úgy ahogy "One".
    Desire-t amivel szórakoztam azt meg kölcsön adtam azt hiszem azt nem fogom látni mostanában és nem is egy mai darab.
    Visszatérve a Red Rice-ra, élőben sokkal jobbak az arányai mint a képeken. Jelenleg 2 Telenor SIM van benne egy net és egy telefon, Wifi bekapcsolva, de mivel csak este nyomkodtam sokat és nem használom rendeltetésszerűen napközben készenlétben volt ezért erre vonatkozóan nem sok használható infót tudok adni. 21 óra után 40%-on van az akku.
    Két SIM van benne a második kártya a hang hívásra van, hogy lehet beállítani hogy hívásra ezt használja alapértelmezettnek a másikat ha lehet fel se ajánlja. Egy másik dual simes nem miui telefonon volt egy plusz menü arra hogy hanghívásra melyik legyen az alapértelmezett. Adatkapcsolatra be lehet állítani melyik legyen az alapértelmezett.

Új hozzászólás Aktív témák