Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Fényerő csúszka / Brightness slider
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztenn
tag
dragon!
én sosem foglalkoztam ilyesmivel, mégcsak egy plusz ventit nem szereltem be eddig soha semmilyen gépembe, úgyhogy igazán laikus vagyok ezen a téren... és meg kell mondjam, ez a mod vagy micsoda nem szép. és sokaknak nem az. kívül a ház nagyon kusza... a karbofólia ferde, azok a matricák az elején csak rontják az egészet. egyszóval kicsit "amatőr". ronda, rusnya. szolgáljon ez arra, hogy legközelebb kétszer is meggondolod, hogy akarod-e posztolni a munkásságod, és tényleg csak az kerül majd fel, amiért dícséretet kapsz.
-
SUPREME7
őstag
Nem akartam ide írni, kaptál már eleget, de ez a hozzáállás nevetséges. Ha neked tetszik, akkor mit izgat más véleménye? Mit gondoltál, minden ember a te ízlésed szerint gondolkodik? Ha meg nem véleményeket vártál, akkor minek írtad meg a cikket? Nézz már körbe, itt a logouton is (nekem speciel nagy kedvencem, letisztult és mégis dizájnos) akár, vannak akik hetekig-hónapokig dolgoznak egy valódi moddingon, nem csak lefújják a gépet zöldre, ráraknak egy kis karbonfóliát, meg behánynak egy neont hanem komoly szinten barkácsolnak. Te neked meg már az nehezedre esett, hogy egyesével harisnyázd be a kábeleket. Ezt kellene agyon dícsérni? Szép dolog az, hogy elkezdted valahol, de egy kis önkritika nem ártana.
-
westcoastog
veterán
Ha 30-ból 25-en lefikázzák akkor nem gondolod hogy valamit rosszul csinálsz?
Ez a stílus amit te építettél manapság már kikopott teljesen, lehet nem véletlenül.
És azzal hogy ki gazdag ki nem, fölösleges dobálózni, minimal-t lehet csinálni kevés pénzből is, harisnya, alulemez, flex, reszelő, viszlát.
Techpowerupos gépek fikázásával meg úgy látom vissza akarsz vágni, lehet azért több munka és kreativitás akad bennük.
Az életben is ilyen sértődős vagy?
Na mindegy... -
Mardel92
tag
Nem lefikázzák, hanem elmondják a véleményüket, miután te visszatámadsz és megpróbálod leerőszakolni az ízlésedet a többi ember torkán. Ez sajnos nem fog menni.
Sajnos a szépérzék mindenkinek más. Gondolj csak arra, hogy valaki azt szereti ha sex közben megkötözik és véresre hasítják a hátát egy ostorral, van aki nem, de az első nem próbálja meg ráerőszakolni minden emberre, meg van a célközönsége.
A te gépednek is megvan a célközönsége, manapság ez egy szűk kör, akárcsak a fenti példámban. Régen mindenki sok ventis villogó gépet akart, ma már kevesebben.
Ha ezt nem tudod felfogni, hogy nem mindenkinek gyönyörű a műved, akkor sajnos ott komoly gondok vannak.Ha rám hallgatsz, átolvasod az eddigi kommenteket, megpróbálod értelmezni és te is észre fogod venni, hogy a 95%-a nem beszólni akart, hanem véleményt nyilvánított, amire te sajnos rögtön ugrottál.
Szerk.: "de persze valamit ki kellett most találni hogy ne kelljen elismerni amit leírtam hogy az úgy van......"
Az azért erős, ha tényleg úgy gondolod, hogy csak neked van igazad, a többiek pedig hülyék...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest