Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
válasz laceszgamer #16 üzenetére
Ja a TNC nagyon jól fel volt építve. Addig a pontig kicsit depis, melankólikus érzés ahogy BJ a széttört, már-már utolsókat rúgó testével szenved utána meg az egész játék új erőre kap. Nagyon szerettem, egy véletlen miatt majdnem azt is kétszer játszottam végig. Mondjuk a macska miatt várható volt, hogy megoldják valahogy de hatásos jelenet volt.
(#19) Samus a ruha már a TNO-ban felbukkan.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz laceszgamer #18 üzenetére
A YoungBloodban is a ruha teszi az embert, vagyis a leányzókat. Bár ez ismerős a New Colossusból is, ugye...Szegény B.J.-nek bőven kijutott mindenből...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
válasz laceszgamer #16 üzenetére
Az egy izgalmas jelent volt, mert csak néztem, hogy most mi lesz, hogy ez tényleg megtörtént, és nem csak egy álom volt...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Xaels
félisten
válasz laceszgamer #11 üzenetére
Őszintén most, hogy mondod látom csak, hogy igazából ingame kép kimaradt pedig volt az is tervben. Mindjárt pótolom is, valahova beszúrom vagy a végéhez hozzáadom. Mondjuk gameplay rengeteg van a neten, az utolsó RAID-et amikoir egyedül játszottam én is rögzítettem/közvetítettem csak mivel spoileres ezért sem akartam ide beszúrni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
válasz laceszgamer #1 üzenetére
Köszi, hogy elolvastad. Ez pontosan erről szól. Egy kis mellékes, nem kell többet várni tőle mint ami.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,