Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• inf3rno

nagyúr

Közben sikerült feltennem Fedora-ra. Ha valakinek gondjai vannak, akkor így kell: [link]. Sok a szopás vele, és így sem működik tökéletesen, a legtöbb baj a beviteli eszközökkel van. Pl ha 4 gombot nyomok egyszerre, akkor az egyiket nem veszi be, szóval pl nem tudok strafejump közben fegyvert váltani. Ha mouse2-re bindelem a +zoom-ot, akkor ki-be zoomol állandóan. Ugyanez van a mouse4-el és a weapalttal is, úgyhogy pl a sniper covops esélytelen, legalábbis távcsőbe nem tudok nézni vele. A konzol sem működik rendesen azzal a beállítással, amivel windows-on megy, külön rá kellett bindelnem a toggleconsole-t a 0-ra, viszont ez sem rendes toggle, mert csak esc-el tudok kilépni belőle, 0-val nem. Valamiért angol billentyűzet kiosztás van, ami azért is fura, mert Fedora telepítővel csak a magyart tettem fel. Lehet, hogy ez valami default, amit feltesz a háttérben mindenképp a rendszer, vagy a játékba van beleépítve, nem látok a lelkébe. Ennek tetejébe még jött mouseaccel probléma, meg az FPS is ugrált, amit nem tudtam mire vélni. A végén inkább úgy döntöttem, hogy hanyagolom ezt a játékot, mert túl sok energia (vagy képtelenség) normálisan beállítani.

Új hozzászólás Aktív témák