Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben sikerült feltennem Fedora-ra. Ha valakinek gondjai vannak, akkor így kell: [link]. Sok a szopás vele, és így sem működik tökéletesen, a legtöbb baj a beviteli eszközökkel van. Pl ha 4 gombot nyomok egyszerre, akkor az egyiket nem veszi be, szóval pl nem tudok strafejump közben fegyvert váltani. Ha mouse2-re bindelem a +zoom-ot, akkor ki-be zoomol állandóan. Ugyanez van a mouse4-el és a weapalttal is, úgyhogy pl a sniper covops esélytelen, legalábbis távcsőbe nem tudok nézni vele. A konzol sem működik rendesen azzal a beállítással, amivel windows-on megy, külön rá kellett bindelnem a toggleconsole-t a 0-ra, viszont ez sem rendes toggle, mert csak esc-el tudok kilépni belőle, 0-val nem. Valamiért angol billentyűzet kiosztás van, ami azért is fura, mert Fedora telepítővel csak a magyart tettem fel. Lehet, hogy ez valami default, amit feltesz a háttérben mindenképp a rendszer, vagy a játékba van beleépítve, nem látok a lelkébe. Ennek tetejébe még jött mouseaccel probléma, meg az FPS is ugrált, amit nem tudtam mire vélni. A végén inkább úgy döntöttem, hogy hanyagolom ezt a játékot, mert túl sok energia (vagy képtelenség) normálisan beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest