- LOGOUT - ezmiez?
- DraXoN: Utolsó 2011-3
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem, nem én írtam a programot, hanem a Microsoft, én csak csináltam hozzá egy kis telepítőt, meg rájöttem, hogy WMP 11-hez is használható. Ha egyszer profi leszek, lehet én is megírom
De nekem egyelőre ez is tökéletesen megfelel.
Nem igazán lehet megcsinálni olyanra, mint a Winamp-ot, ezért mondtam, hogy megszokás kérdése. Én fél évig nyűglődtem vele, mire rájöttem, hogy a Winamp-ról le kell szoknom
Egyébként, ha megtanulod használni, sokkal kényelmesebb, mint a Winamp, már csak a keresési, zenekönyvtár (meg képek, videók stb, nem ragozom) monitorozási funkcióit tekintve is (amit a Winamp nem is tud). Meg ha hasonló lenne az interface- akkor nem WMP lenne a neve, hanem Winamp
Ha rászoksz, sokkal kezelhetőbb, mint a Winamp. Pl számlista összeállitásánál ezerszer használhatóbb, mint a Winamp! Olvasgass róla... ez csak egy példa, hogy miket tud, de érdemes kattintgatni is benne: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest